De Eksterhoeve

De Eksterhoeve is een meer dan prachtige locatie om te trouwen. Fijne terrassen, mooie binnenruimtes en het kapelletje van Sint Joseph waar je in de buitenlucht kan trouwen! Binnen is er ook een intieme trouwzaal, dus als het weer tegenzit...Wij verzorgen graag uw mooiste dag en hebben speciale arrangementen om er een fantastische dag van te maken. Wilt u meer weten? Mail naar info@eksterhoeve.nl uw gegevens en de geplande datum. Wij nemen dan direct contact met u op. Heerlijckheid De Eksterhoeve Van originele langgevelboerderij met een rijke historie naar misschien wel het mooiste pannenkoekenhuis onder de rivieren… Gelegen in het land van Hilver op een schilderachtige locatie. Een oorspronkelijke langgevelboerderij, met door de jaren heen een diversiteit aan horeca invullingen, is in 2010 volledig verbouwd naar ontwerp van Emile van Dijk. Een toonbeeld voor stijlvastheid en klasse waar je je direct thuis voelt en verrast wordt door schoonheid in zijn eenvoud. Niet alleen voor ambachtelijke pannenkoeken, maar ook als buitenplaats voor recepties, trouwerijen en koffietafels is Heerlijckheid De Eskterhoeve een schitterende gelegenheid. De verrassende indeling van de binnenruimte, de met veel zorg aangelegde buitenplaats en de uitgewerkte details zorgen voor een bijzondere ervaring die u nog lang bijblijft. Emile van Dijk is een begrip in de wereld van interieur en design. Zijn projecten zijn zowel romantisch als eigentijds en hebben altijd respect voor de bestaande omgeving. De interieurs van Emile behouden altijd een exclusief karakter waarbij het vooral gaat om de persoonlijke vorm. Een bijzondere aandacht is er voor functionaliteit, sfeer en gezelligheid waardoor bij binnenkomst “de warme deken” direct wordt omgeslagen. Kortom, daar waar Emile van Dijk zijn handtekening achterlaat ontstaat er een gevoel van thuiskomen. Eigenaar Camille Peters is al jaren actief in de gastvrijheidsbranche en iedere keer weer met een andere benadering. Altijd gedreven vanuit het concept en ruime aandacht voor de gast. De gast als middelpunt: dat is waar het om gaat. Gevoel voor gezelligheid en een warm welkom heeft ook bij dit project de doorslag gegeven. Als je aan komt rijden bij Heerlijckheid de Eksterhoeve ervaar je direct de unieke uitstraling. Je waant jezelf in vakantiesferen bij Heerlijckheid de Eksterhoeve…en dat op fietsafstand van hartje stad Tilburg! Een prachtig restaurant in een authentieke hoeve op een schitterende locatie in het buitengebied van Biest-Houtakker. Zowel met de auto, fietsend of wandelend een echte “ontdekplek” in het land van Hilver. Heerlijckheid De Eksterhoeve Klein Westerwijksestraat 11 Biets-Houtakker 013 - 505 20 67 De Eksterhoeve.nl info@eksterhoeve.nl

De Eksterhoeve

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

De Eksterhoeve

De Eksterhoeve is een meer dan prachtige locatie om te trouwen. Fijne terrassen, mooie binnenruimtes en het kapelletje van Sint Joseph waar je in de buitenlucht kan trouwen! Binnen is er ook een intieme trouwzaal, dus als het weer tegenzit...Wij verzorgen graag uw mooiste dag en hebben speciale arrangementen om er een fantastische dag van te maken. Wilt u meer weten? Mail naar info@eksterhoeve.nl uw gegevens en de geplande datum. Wij nemen dan direct contact met u op.

Heerlijckheid De Eksterhoeve
Van originele langgevelboerderij met een rijke historie naar misschien wel het mooiste pannenkoekenhuis onder de rivieren…
Gelegen in het land van Hilver op een schilderachtige locatie. Een oorspronkelijke langgevelboerderij, met door de jaren heen een diversiteit aan horeca invullingen, is in 2010 volledig verbouwd naar ontwerp van Emile van Dijk. Een toonbeeld voor stijlvastheid en klasse waar je je direct thuis voelt en verrast wordt door schoonheid in zijn eenvoud.

Niet alleen voor ambachtelijke pannenkoeken, maar ook als buitenplaats voor recepties, trouwerijen en koffietafels is Heerlijckheid De Eskterhoeve een schitterende gelegenheid. De verrassende indeling van de binnenruimte, de met veel zorg aangelegde buitenplaats en de uitgewerkte details zorgen voor een bijzondere ervaring die u nog lang bijblijft.

Emile van Dijk is een begrip in de wereld van interieur en design. Zijn projecten zijn zowel romantisch als eigentijds en hebben altijd respect voor de bestaande omgeving. De interieurs van Emile behouden altijd een exclusief karakter waarbij het vooral gaat om de persoonlijke vorm. Een bijzondere aandacht is er voor functionaliteit, sfeer en gezelligheid waardoor bij binnenkomst “de warme deken” direct wordt omgeslagen. Kortom, daar waar Emile van Dijk zijn handtekening achterlaat ontstaat er een gevoel van thuiskomen.

Eigenaar Camille Peters is al jaren actief in de gastvrijheidsbranche en iedere keer weer met een andere benadering. Altijd gedreven vanuit het concept en ruime aandacht voor de gast. De gast als middelpunt: dat is waar het om gaat. Gevoel voor gezelligheid en een warm welkom heeft ook bij dit project de doorslag gegeven. Als je aan komt rijden bij Heerlijckheid de Eksterhoeve ervaar je direct de unieke uitstraling.

Je waant jezelf in vakantiesferen bij Heerlijckheid de Eksterhoeve…en dat op fietsafstand van hartje stad Tilburg! Een prachtig restaurant in een authentieke hoeve op een schitterende locatie in het buitengebied van Biest-Houtakker. Zowel met de auto, fietsend of wandelend een echte “ontdekplek” in het land van Hilver.

Heerlijckheid De Eksterhoeve
Klein Westerwijksestraat 11
Biets-Houtakker
013 - 505 20 67
De Eksterhoeve.nl
info@eksterhoeve.nl

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden