De Vertrekhal

De Vertrekhal in Rotterdam vormt het nautische decor voor uw bruiloft! Zeg "Ja" in de Vertrekhal Op de plek waar vroeger reizigers verwachtingsvol zaten te wachten op het moment om in te schepen en koers te zetten naar een nieuwe toekomst is het nu mogelijk om elkaar officieel het "Jawoord" te geven en jullie eigen koers te varen naar die nieuwe toekomst als echtgenoten! De Vertrekhal is robuust en stoer, maar ook stijlvol en warm. Individueel en anders dan andere trouwlocaties en met een echt Rotterdams sfeertje. Maar wel met alle faciliteiten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Want naast de officiële plechtigheid is het ook mogelijk om de receptie, het diner en het avondfeest binnen de Vertrekhal te houden. Wel zo ontspannen, alles op één plek. Vervoer naar en van de locatie is ook over het water mogelijk. Wat is er leuker dan wanneer jullie gasten klaar staan op de kade of op het grote balkon om het bruidspaar feestelijk binnen te halen wanneer jullie aan komen varen in een (huwelijks)boot?! De Vertrekhal is ook prima via de weg bereikbaar door de ligging net buiten het centrum van Rotterdam en op enkele minuten afstand van de A20 en A13. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op onze eigen parking en door de ligging kunnen jullie ongestoord doorfeesten tot diep in de nacht. Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van trouwen in De Vertrekhal. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het informatieformulier. Ik hoop u in De Vertrekhal te mogen begroeten, Peter Straver

De Vertrekhal

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Fabriek
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
Extra opties
 • icon Overnachten
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij De Vertrekhal!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

De Vertrekhal heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

De Vertrekhal

De Vertrekhal in Rotterdam vormt het nautische decor voor uw bruiloft!
Zeg "Ja" in de Vertrekhal
Op de plek waar vroeger reizigers verwachtingsvol zaten te wachten op het moment om in te schepen en koers te zetten naar een nieuwe toekomst is het nu mogelijk om elkaar officieel het "Jawoord" te geven en jullie eigen koers te varen naar die nieuwe toekomst als echtgenoten!
De Vertrekhal is robuust en stoer, maar ook stijlvol en warm. Individueel en anders dan andere trouwlocaties en met een echt Rotterdams sfeertje. Maar wel met alle faciliteiten in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Want naast de officiële plechtigheid is het ook mogelijk om de receptie, het diner en het avondfeest binnen de Vertrekhal te houden. Wel zo ontspannen, alles op één plek.

Vervoer naar en van de locatie is ook over het water mogelijk. Wat is er leuker dan wanneer jullie gasten klaar staan op de kade of op het grote balkon om het bruidspaar feestelijk binnen te halen wanneer jullie aan komen varen in een (huwelijks)boot?!

De Vertrekhal is ook prima via de weg bereikbaar door de ligging net buiten het centrum van Rotterdam en op enkele minuten afstand van de A20 en A13. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op onze eigen parking en door de ligging kunnen jullie ongestoord doorfeesten tot diep in de nacht.

Als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van trouwen in De Vertrekhal.
Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het informatieformulier.
Ik hoop u in De Vertrekhal te mogen begroeten,
Peter Straver

Maak online uw eigen offerte bij De Vertrekhal!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

De Vertrekhal heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden