Landgoed Kapellerput

Natuurlijk Trouwen Kapellerput is prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed in het Brabantse Heeze, dichtbij Eindhoven. Bij Kapellerput trouwen is kiezen voor een huwelijksdag in een natuurlijke, moderne en eigentijdse omgeving voorzien van veel kleurrijke kunst en design. Als vanzelfsprekend ervaar je de ontspannen, warme en bijzondere sfeer en de persoonlijke benadering die zo kenmerkend zijn voor Kapellerput en onmisbaar voor dé dag van je leven. Kapellerput verzorgt graag jullie compleet feestelijke dag. Van het wettelijk huwelijk, diner en feest tot en met de huwelijksnacht. De vrolijke kleurrijke kunst, moderne kookstijl en design inrichtingselementen maken jullie dag echt bijzonder en net even anders dan anders. Binnen en buiten verrassend! Zowel binnen als buiten kun je kiezen uit verrassende mogelijkheden. Jullie kunnen je huwelijk sluiten in een exclusieve Cabochekamer, een authentieke Kapelzaal of buiten op ons landgoed. Het hoogtepunt van de mooiste dag is een huwelijksvoltrekking in de unieke boomhut KABAN. Jullie JA-woord hoog in de boomtoppen, met de vogels en eekhoorns als getuigen. Uniek in Nederland en zelfs ver daarbuiten. De Smaak van Buiten En als jullie de smaak te pakken hebben geniet je samen met jullie gasten van een (h)eerlijk en feestelijk diner in het restaurant of buiten op één van de terrassen. Op het terras aan de bosrand geniet je zittend aan lange tafels van gerechten bereid op de houtgestookte buitenkeuken van industrieel ontwerper Dick van Hoff. Huwelijksnacht vol romantiek Als afsluiting van de indrukwekkende dag dromen jullie samen weg in de sfeervolle en romantische bruidskamer. De bruidskamer is ingericht met toepasselijke kunst en voorzien van romantische verrassingen. ’s Ochtends kunnen jullie in een ontspannen sfeer tijdens het ontbijt samen met je gasten nagenieten van jullie dag. Bereikbaarheid Landgoed Kapellerput is goed bereikbaar en biedt voldoende en gratis parkeergelegenheid. Kinderen maken het feest compleet en hebben bij ons voldoende ruimte om te spelen.

Landgoed Kapellerput

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Landgoed
 • icon Hotel
 • icon Origineel
thema
 • icon Modern
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Landgoed Kapellerput

Natuurlijk Trouwen

Kapellerput is prachtig gelegen op een 25 hectare groot landgoed in het Brabantse Heeze, dichtbij Eindhoven. Bij Kapellerput trouwen is kiezen voor een huwelijksdag in een natuurlijke, moderne en eigentijdse omgeving voorzien van veel kleurrijke kunst en design. Als vanzelfsprekend ervaar je de ontspannen, warme en bijzondere sfeer en de persoonlijke benadering die zo kenmerkend zijn voor Kapellerput en onmisbaar voor dé dag van je leven. Kapellerput verzorgt graag jullie compleet feestelijke dag. Van het wettelijk huwelijk, diner en feest tot en met de huwelijksnacht. De vrolijke kleurrijke kunst, moderne kookstijl en design inrichtingselementen maken jullie dag echt bijzonder en net even anders dan anders.

Binnen en buiten verrassend!
Zowel binnen als buiten kun je kiezen uit verrassende mogelijkheden. Jullie kunnen je huwelijk sluiten in een exclusieve Cabochekamer, een authentieke Kapelzaal of buiten op ons landgoed. Het hoogtepunt van de mooiste dag is een huwelijksvoltrekking in de unieke boomhut KABAN. Jullie JA-woord hoog in de boomtoppen, met de vogels en eekhoorns als getuigen. Uniek in Nederland en zelfs ver daarbuiten.

De Smaak van Buiten
En als jullie de smaak te pakken hebben geniet je samen met jullie gasten van een (h)eerlijk en feestelijk diner in het restaurant of buiten op één van de terrassen. Op het terras aan de bosrand geniet je zittend aan lange tafels van gerechten bereid op de houtgestookte buitenkeuken van industrieel ontwerper Dick van Hoff.

Huwelijksnacht vol romantiek
Als afsluiting van de indrukwekkende dag dromen jullie samen weg in de sfeervolle en romantische bruidskamer. De bruidskamer is ingericht met toepasselijke kunst en voorzien van romantische verrassingen. ’s Ochtends kunnen jullie in een ontspannen sfeer tijdens het ontbijt samen met je gasten nagenieten van jullie dag.

Bereikbaarheid
Landgoed Kapellerput is goed bereikbaar en biedt voldoende en gratis parkeergelegenheid. Kinderen maken het feest compleet en hebben bij ons voldoende ruimte om te spelen.


 

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden