Kasteel Meerwijk

Kasteel Meerwijk ligt op een steenworp afstand van het bruisende 's-Hertogenbosch. Slechts 5 autominuutjes of een kwartiertje fietsen en u bent al in het centrum van de stad. Kasteel Meerwijk is een uniek kasteel uit 1850 gelegen aan de Dieze in het beschermde natuurgebied tussen 's-Hertogenbosch en de Maas met haar kasteeltuin van ruim anderhalve hectare. Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente 's-Hertogenbosch. Uiteraard hoort een buitenbruiloft, buitendiner of een buitenreceptie tot de mogelijkheden. De tuin heeft diverse prachtige plekjes voor het maken van fotoreportages. Kasteel Meerwijk biedt twee zalen, twee grote terrassen en een ruime bar faciliteit om uw bruiloft, diner en feest optimaal te laten verlopen. Elke bruiloft geschiedt op exclusieve basis. De Ridderzaal met uitzicht op de rivier De Dieze en de koikarpervijver heeft een oppervlakte van 85 m2 met aansluitend een buitenterras van 80 m2 De Bruine Kroeg, het bargedeelte, heeft een oppervlakte van 60 m2 en De Serre heeft een oppervlakte van 120 m2 met een buitenterras van 130 m2. Alle faciliteiten hebben hun eigen privacy en stijl, maar staan met elkaar in open verbinding zodat voor grote groepen altijd ruim voldoende plaats is. Zo kunnen wij zowel grote bruiloft partijen faciliteren maar ook kleine intieme bruiloften voor u verzorgen. Kasteel Meerwijk heeft een zeer royale bruidssuite ter beschikking met grote badkamer voorzien van een bubbelbad en een stoomcabine. Het ontbijt voor het bruidspaar wordt hoofdzakelijk samengesteld met biologische producten uit de streek en aangevuld met specialiteiten zoals olijfolie uit onze eigen boomgaarden in Puglia, Italië en eieren van onze eigen kippen. Tevens bieden wij het bruidspaar de gelegenheid gebruik te maken van onze wellness faciliteiten waaronder een sauna, Turks stoombad en de mogelijkheid voor een massage door een gediplomeerd sportmasseur. De mogelijkheid bestaat, indien de bruiloft agenda het toestaat, om alle of gedeeltelijke faciliteiten te huren voor bijvoorbeeld vergader, uitvaart of conferentiedoeleinden. Wij bieden in overleg met u gevarieerde catering mogelijkheden voor lunch, receptie en diner, barbecues en lopende buffetten.

Kasteel Meerwijk

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Meerwijk!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Meerwijk heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Kasteel Meerwijk

Kasteel Meerwijk ligt op een steenworp afstand van het bruisende 's-Hertogenbosch. Slechts 5 autominuutjes of een kwartiertje fietsen en u bent al in het centrum van de stad. Kasteel Meerwijk is een uniek kasteel uit 1850 gelegen aan de Dieze in het beschermde natuurgebied tussen 's-Hertogenbosch en de Maas met haar kasteeltuin van ruim anderhalve hectare.

Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente 's-Hertogenbosch. Uiteraard hoort een buitenbruiloft, buitendiner of een buitenreceptie tot de mogelijkheden. De tuin heeft diverse prachtige plekjes voor het maken van fotoreportages.

Kasteel Meerwijk biedt twee zalen, twee grote terrassen en een ruime bar faciliteit om uw bruiloft, diner en feest optimaal te laten verlopen. Elke bruiloft geschiedt op exclusieve basis. De Ridderzaal met uitzicht op de rivier De Dieze en de koikarpervijver heeft een oppervlakte van 85 m2 met aansluitend een buitenterras van 80 m2 De Bruine Kroeg, het bargedeelte, heeft een oppervlakte van 60 m2 en De Serre heeft een oppervlakte van 120 m2 met een buitenterras van 130 m2.

Alle faciliteiten hebben hun eigen privacy en stijl, maar staan met elkaar in open verbinding zodat voor grote groepen altijd ruim voldoende plaats is. Zo kunnen wij zowel grote bruiloft partijen faciliteren maar ook kleine intieme bruiloften voor u verzorgen. Kasteel Meerwijk heeft een zeer royale bruidssuite ter beschikking met grote badkamer voorzien van een bubbelbad en een stoomcabine. Het ontbijt voor het bruidspaar wordt hoofdzakelijk samengesteld met biologische producten uit de streek en aangevuld met specialiteiten zoals olijfolie uit onze eigen boomgaarden in Puglia, Italië en eieren van onze eigen kippen. Tevens bieden wij het bruidspaar de gelegenheid gebruik te maken van onze wellness faciliteiten waaronder een sauna, Turks stoombad en de mogelijkheid voor een massage door een gediplomeerd sportmasseur. De mogelijkheid bestaat, indien de bruiloft agenda het toestaat, om alle of gedeeltelijke faciliteiten te huren voor bijvoorbeeld vergader, uitvaart of conferentiedoeleinden.

Wij bieden in overleg met u gevarieerde catering mogelijkheden voor lunch, receptie en diner, barbecues en lopende buffetten.

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Meerwijk!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Meerwijk heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden