Zoeken

Over ons

Bruidslocaties.nl is Nederlands makkelijkste zoeksite om uw trouw & huwelijks locatie te vinden.

Geheel gratis kunt u uw zoekresultaten verfijnen op soort locatie, thema, provincie, plaats, budget en capaciteit. Bewaar uw favoriete locaties, plan bezichtigingen of vraag direct, in één keer meerdere offertes aan.
 Voor bedrijven (Feest & huwelijkslocaties)
Heeft u een locatie waar u veel huwelijken voltrekt? Zet dan uw locatie dan (helemaal gratis!) op de kaart bij Nederlands makkelijkste bruidslocatie site van Nederland!. Klik rechtsboven op "aanmelden voor bedrijven" of klik hier.

Uw eigen locatiepagina is geheel gratis en er zijn absoluut géén verborgen kosten. Waarom zou u honderden euros per jaar betalen voor een plaatsing op een verzamelsite als het ook helemaal gratis kan?? De kwaliteit, service en zoekresultaten zijn van het hoogste niveau en u heeft uw locatiepagina helemaal zelf onder beheer via een geavanceerde backoffice. U beheert uw fotos, tekst en videos. En u ontvangt alle bezichtigings- en offerte aanvragen in uw mail en in uw backoffice. Natuurlijk ook weer helemaal gratis! Hoe dit kan? Bruidslocaties.nl is onderdeel van Restau. Gespecialiseerd in IT oplossingen voor restaurants en feestlocaties. Wij willen u graag laten zien hoe goed onze systemen zijn. En dat doen wij voor u door middel van een voorproefje met bruidslocaties.nl!!


Bruidslocaties.nl is onderdeel van Restau.

Restau maakt IT oplossingen voor restaurants & feestlocaties en heeft de offerte planner ontwikkeld. Door middel van de offerte planner kunnen bruidsparen binnen 5 minuten een offerte maken. Voeg al uw opties toe, zoals; decoratie, menu, drankjes, snacks, muziek en kies zelfs uw zalen, tijden en gelegenheden. Zo ontstaat uw eigen, persoonijke offerte en dat in minder dan 5 minuten.
Na de offerte bestaat de mogelijkheid om het feest te boeken en zelf het gehele feest te plannen. Locaties die de offerte planner hebben kunt u ook vinden op bruidslocaties.nl en direct doorklikken om een offerte te maken.

Kijk voor meer informatie op www.restau.nl

& Nieuws