Zoeken

Best Wedding Deals! Bekijk hier alle Best Wedding Deals die BruidsLocaties.nl in Nederland op dit moment aanbieden!

 • Kasteel Woerden
  Kasteel WoerdenWoerden
  Trouwen op 22-02-2022

  Trouwen op een mooie datum? Dat kan! 22-02-2022 is beschikbaar.

 • Kasteel Woerden
  Kasteel WoerdenWoerden
  Gratis prosecco voor jullie daggasten

  Trouwen in 2021? Boek jullie huwelijksdag vóór 1 augustus 2021 en ontvang de prosecco voor al jullie daggasten cadeau! Informeer bij de afdeling sales en gebruik de code #trouwen2021KW

 • Kasteel Woerden
  Kasteel WoerdenWoerden
  De Best Wedding Deal

  De Best Wedding Deal is aan all-in arrangement gebaseerd op 30 daggasten en 100 avondgasten en is het gehele jaar te boeken op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. In het laagseizoen [23 december t/m 21 maart] ook op vrijdag en zaterdag! Bekijk www.kasteelwoerden.nl voor alle details.

 • Landgoed Huize Bergen
  Landgoed Huize BergenVught
  Huwelijksnacht in de Bruidssuite

  Plan direct via de trouwspecialisten van Landgoed Huize Bergen jullie bruiloft en ontvang de huwelijksnacht in de bruidssuite cadeau bij een minimale besteding van € 7500,- op onze trouwlocatie.

 • Landgoed Huize Bergen
  Landgoed Huize BergenVught
  Winter Wedding Deal

  Voor bruiloften in de maanden oktober t/m maart hebben wij een speciale Winter Wedding Deal. Jullie huwelijksnacht in de bruidssuite t.w.v. 217,- krijg je dan namelijk van ons aangeboden! Daarnaast maak je ook kans op korting de zaalhuur bij een minimale besteding op onze trouwlocatie!

 • Buiksloterkerk Amsterdam
  Buiksloterkerk AmsterdamAmsterdam
  Gratis prosecco

  Ontvang gratis prosecco voor maximaal 30 daggasten tijdens het toostmoment bij het boeken van jullie volledige trouwdag vai bruidslocaties.nl!

 • Bobs Party & Events
  Bobs Party & EventsUitgeest
  10% Korting op uw vrijgezellenfeest

  Zaterdag 9 december themafeest We Love 90 van 20:00 - 00:00 uur Prijs €59,50 p.p. all in!! Met 10% korting betaalt u € 53,60 p.p. Vermeldt bij het reserveren dat u boekt n.a.v. de advertentie op Bruidslocaties.nl om de korting te ontvangen.

 • Bobs Party & Events
  Bobs Party & EventsUitgeest

 • Bobs Party & Events
  Bobs Party & EventsUitgeest

 • Beachclub The Bing
  Beachclub The BingHoek van Holland
  Trouwactie winterbruiloft

  Voor bruiloften buiten het seizoen hebben wij een geweldige actie met flinke korting. Van 1 oktober t/m 1 maart geven wij 20% korting op de totale offerte! Dit geldt voor al onze arrangementen op food & drinks.

 • Huize Koningsbosch
  Huize KoningsboschCASTRICUM
  Gratis bruidssuite

  Ongeacht of jullie alle kamers afnemen, de bruidssuite bieden wij altijd gratis aan. Dit is suite nummer 20 op onze website www.huizekoningsbosch.nl

 • Huize Koningsbosch
  Huize KoningsboschCASTRICUM
  Korting op alle kamers

  Een feest wordt pas echt onvergetelijk als jullie gasten ook kunnen blijven slapen. Het ontbijt wordt dan een soort afterparty. Daarom bieden wij in het hoogseizoen alle 23 kamers aan voor 2500 euro inclusief ontbijt (1131.50 euro korting) . In het laagseizoen is dit 2000 euro.

 • Hotel het Raedthuys
  Hotel het RaedthuysSint Maartensdijk
  Ma-Di-Wo-bruiloft

  Graag geven we jullie 25% korting op de locatiehuur als jullie kiezen voor een bruiloft op maandag, dinsdag of woensdag!

 • Slot Doddendael
  Slot DoddendaelEwijk
  Winter Wedding Arrangement vanaf €3250

  Wij hebben een speciaal arrangement samengesteld voor de wintermaanden van 1 november t/m 31 maart. Uiteraard branden de fakkels buiten, de haarden en kaarsenkronen binnen. Romantischer kan het niet worden! We maken graag een afspraak om jullie wensen en mogelijkheden te bespreken.

 • Gasterij Vergeer
  Gasterij VergeerReeuwijk
  Weekday deal - gratis bruidstaart!

  Trouw op maandag t/m donderdag, boek het diner en receptie en/of feest bij ons en wij zorgen voor een gratis bruidstaart van onze bakker voor jullie daggasten (max 40 pers.)

 • Gasterij Vergeer
  Gasterij VergeerReeuwijk
  Ontvang nu last minute korting op uw feest!

  Boek nu last minute je bruiloftsfeest en krijg 50% korting op de zaalhuur (187,50 korting). Geldig op feesten t/m 28-02-2017 o.v.v. code lastminute2017.

 • Partyboerderij Sallandshoeve
  Partyboerderij SallandshoeveNieuw Heeten
  10% korting op uw factuur

  Boek op een doordeweekse dag (maandag tot en met donderdag) en ontvang 10% korting op de totaalfactuur!

 • Herberg de Engel
  Herberg de EngelDodewaard
  Een Rolls als trouwauto!

  Gaat u trouwen bij De Engel? Dan kunt u gebruik maken onze exclusieve Rolls Royce Silver Spurr II met chauffeur. Waar u ook naartoe wilt, wij brengen u erheen. Arriveer in stijl op uw eigen bruiloft. Maak de mooiste foto's met de auto, alleen bij De Engel

 • Restaurant De Wiemel
  Restaurant De WiemelGasselte
  5% korting op uw gehele bruiloft op maandag t/m donderdag.

 • Landgoed Den Vossenbosch
  Landgoed Den VossenboschHoge - Hexel
  Trouwauto met chauffeur!

  Trouwen bij ons op het landgoed? Krijg onze exclusieve Rolls Royce met chauffeur erbij. Waar je ook naartoe wilt, wij brengen je erheen. Opgehaald worden van huis? Arriveer in stijl op je eigen bruiloft. Samen maak je de meest prachtige foto's met de auto, alleen bij Landgoed Den Vossenbosch.

 • Landgoed Groot Warnsborn
  Landgoed Groot Warnsborn Arnhem
  Grote korting op extra kamers

  Van zondag tot woensdag heerlijk trouwen op ons Landgoed, volgende ochtend heerlijk ontbijten samen met je gasten. Om de gehele dag in alles rust na te spreken. Boek extra kamers op de trouwdag erbij voor familie/vrienden t.w.v €190- per kamer nu voor €120.- inclusief ontbijt.

 • Landgoed Groot Warnsborn
  Landgoed Groot Warnsborn Arnhem
  10% korting op alle dinsdagen om te trouwen.

  Trouwen op een dinsdag, met alles erop en eraan. Van Ceremonie tot feest, als je alles bij ons viert krijg je 10% korting. Boek een mooie dinsdag in 2016 en krijg 10% korting op je gehele dag. Jullie kunnen contact opnemen met: j.devries@grootwarnsborn.nl

 • Landgoed Groot Warnsborn
  Landgoed Groot Warnsborn Arnhem
  Fantastiche prijs op ma/di/wo trouwen

  'Een volledig verzorgd huwelijk op een prachtig landgoed voor een zeer aantrekkelijke prijs!' Dit arrangementen geld op maandag/dinsdag en woensdag. 30 daggasten en 100 avondgasten. Compleet verzorgd, voor maar €6000.- alles erop en eraan. Neem contact op met: j.devries@grootwarnsborn.nl

 • Auberge Het Oude Tolhuys
  Auberge Het Oude TolhuysUtrecht
  Een all in arrangement = geen zaalhuur!

  Dat is pas gericht uw geld uitgeven. Indien u bij ons een all-in arrangement afneemt bieden wij u de zaalhuur voor het feest aan! Het aantal personen of de tijden, mag u allemaal zelf bepalen, maar de zaalhuur is gratis. Kortingcodewoord: Bruidstaart

 • Kasteel Kerckebosch
  Kasteel KerckeboschZeist
  CRAZY SUNDAY (20% KORTING)

  Willen jullie echt onderscheidend zijn? Trouw dan op zondag. Geen gestress of al jullie gasten wel aanwezig kunnen zijn, geen files op de weg en geen overvolle agenda's. Bij ons trouwen jullie op zondag met 20% korting op de eindfactuur.

 • Kasteel Kerckebosch
  Kasteel KerckeboschZeist
  BRUIDSSUITE GRATIS

  Reserveer nu jullie huwelijksceremonie en -feest in Kasteel Kerckebosch en overnacht zelf gratis in onze romantische bruidssuite in de toren van het kasteel.

 • Houtrust
  HoutrustHooglanderveen
  20% korting op diner daggasten!

  Boek nu uw feestavond voor minimaal 120 personen in februari, maart of april en ontvang 20% korting op het diner/buffet voor u en uw daggasten!

 • Houtrust
  HoutrustHooglanderveen
  Gratis White Lounge!

  Boek nu uw huwelijksfeest voor minimaal 120 personen in februari, maart of april en ontvang gratis White Lounge inrichting in uw feestzaal!

 • Fort bij Vechten
  Fort bij VechtenBunnik
  50% korting op de zaalhuur

  Voor het jaar 2020 krijg je 30% korting op de zaalhuur voor de dinsdag en de woensdag met actiecode:FORT50

 • Beachhouse NIUS
  Beachhouse NIUSZandvoort
  Korting op maandag!

  10% korting op de gehele factuur op alle maandagen!

 • Beachhouse NIUS
  Beachhouse NIUSZandvoort
  Bruiloft voor maar 4500 euro!

  Een hele dag volledig verzorgd op basis van 30 daggasten en 100 feestgasten. Vraag naar de mogelijkheden!

Kortingen bij trouwlocaties

Veel locaties geven speciale prijzen of kortingen op bepaalde momenten. Zoals het trouwen op een maandag/dinsdag of acties bij de zaalhuur. Lees hier alle kortingen die locaties op dit moment aanbieden!

Bent u zelf een locatie en wilt u een korting aanbieden? Meld uw locatie dan gratis aan en geef uw kortingen op!