Kasteel Kerckebosch

JA, WIJ WILLEN… Trouwen in een echt kasteel? In je prachtige jurk je entree maken van de imposante trap, waar je toekomstige echtgenoot je met het trouwboeket staat op te wachten. Al jullie familie en vrienden die om hem heen staan, gevolgd door een intieme en romantische trouwceremonie als start van een onvergetelijke trouwdag. In Kasteel Kerckebosch is het mogelijk. Vol sfeer, authentieke persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen voor de mooiste dag van jullie leven. Ons stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en is het volmaakte decor voor een smaakvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intieme bruiloft tot meerdaags feest. Kasteel Kerckebosch is door de gemeente Zeist aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die ook hun huwelijk vieren in het kasteel met een culinair samenzijn of feest. Kasteel Kerckebosch beschikt over 30 sfeervol ingerichte kasteelkamers. De torenkamer is te reserveren als bruidssuite, net als de kasteel suites. Onze zalen, stijlkamer en salon hebben een capaciteit tot 200 personen. Bij mooi weer verleiden onze sfeervolle terrassen en de kasteeltuin tot een buitenbruiloft. Het is tevens mogelijk om de kasteeltuin aan te kleden met paviljoens. Bij Kasteel Kerckebosch kunnen jullie rekenen op culinair vakmanschap. Onze Chef de Cuisine Hans van Triest biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot een spetterend feest gecombineerd met walking dinner. Uiteraard moet het tot in detail jullie dag worden, dus nodigen wij jullie graag uit om, geheel vrijblijvend, een bezoek aan het kasteel te brengen. Dit stelt ons in staat om jullie een volledige offerte naar wens aan te bieden. Bel voor een afspraak 030 – 692 66 66 of email naar trouwen@kasteelkerckebosch.com. Heel veel plezier met alle voorbereidingen. Wij zien ernaar uit om, samen met jullie, deze dag tot de meest bijzondere te maken. Hartelijke groet, Marieke den Breejen Trouwspecialist

Kasteel Kerckebosch

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Hotel
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Kerckebosch!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Kerckebosch heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Kasteel Kerckebosch

JA, WIJ WILLEN…

Trouwen in een echt kasteel? In je prachtige jurk je entree maken van de imposante trap, waar je toekomstige echtgenoot je met het trouwboeket staat op te wachten. Al jullie familie en vrienden die om hem heen staan, gevolgd door een intieme en romantische trouwceremonie als start van een onvergetelijke trouwdag. In Kasteel Kerckebosch is het mogelijk. Vol sfeer, authentieke persoonlijke gastvrijheid en culinaire verrassingen voor de mooiste dag van jullie leven.

Ons stijlvol, kleinschalig en onlangs gerenoveerde kasteel is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Zeist en is het volmaakte decor voor een smaakvolle bruiloft. De eigentijds en klassiek ingerichte zalen en zonnige terrassen bieden legio mogelijkheden. Van intieme bruiloft tot meerdaags feest. Kasteel Kerckebosch is door de gemeente Zeist aangewezen als officiële trouwlocatie. Het voltrekken van het wettelijk huwelijk is exclusief voorbehouden aan bruidsparen die ook hun huwelijk vieren in het kasteel met een culinair samenzijn of feest.

Kasteel Kerckebosch beschikt over 30 sfeervol ingerichte kasteelkamers. De torenkamer is te reserveren als bruidssuite, net als de kasteel suites. Onze zalen, stijlkamer en salon hebben een capaciteit tot 200 personen. Bij mooi weer verleiden onze sfeervolle terrassen en de kasteeltuin tot een buitenbruiloft. Het is tevens mogelijk om de kasteeltuin aan te kleden met paviljoens. Bij Kasteel Kerckebosch kunnen jullie rekenen op culinair vakmanschap. Onze Chef de Cuisine Hans van Triest biedt een ruime keuze aan opties, van intieme lunch of stijlvol diner tot een spetterend feest gecombineerd met walking dinner.

Uiteraard moet het tot in detail jullie dag worden, dus nodigen wij jullie graag uit om, geheel vrijblijvend, een bezoek aan het kasteel te brengen. Dit stelt ons in staat om jullie een volledige offerte naar wens aan te bieden. Bel voor een afspraak 030 – 692 66 66 of email naar trouwen@kasteelkerckebosch.com. Heel veel plezier met alle voorbereidingen. Wij zien ernaar uit om, samen met jullie, deze dag tot de meest bijzondere te maken.

Hartelijke groet,
Marieke den Breejen
Trouwspecialist
 

Maak online uw eigen offerte bij Kasteel Kerckebosch!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Kasteel Kerckebosch heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden