Maak van je bruiloft een intiem feestje

Groots trouwen met een paar honderd gasten op een locatie van veel vierkante meters, een spetterend feest met een dj tot in de kleine uurtjes, een goed georganiseerd draaiboek van minuut tot minuut. Zie je een grootste aanpak niet zitten of heb je het budget niet? Ga dan voor de intieme bruiloft met een beperkt aantal gasten op een kleine locatie. Lees hier wat de voordelen zijn van een intieme bruiloft.

Heb je een grote familie en vriendenkring? Dan kunnen we ons voorstellen dat je graag iedereen bij je huwelijksfeest wilt hebben. Toch kan het ook heel fijn zijn een intiem feest te organiseren voor je allerbeste vrienden en meest naaste familie. We geven je een aantal redenen om het te overwegen:

Echt contact met je gasten
Bij een grote bruiloft loop je het risico veel mensen niet of nauwelijks te spreken, simpelweg omdat daar geen tijd en ruimte voor is. Ook zullen er gasten rondlopen die je niet kent. Denk aan partners van collega’s of zakenrelaties die je nog nooit hebt gezien. Het kan onpersoonlijk aanvoelen wanneer je op jouw grote dag handen moet schudden van mensen die je niet kent. Wanneer je kiest voor een kortere gastenlijst waarbij je ruim onder de honderd gasten blijft, weet je zeker dat je alleen je meest dierbaren om je heen hebt waar je ook echt contact mee hebt tijdens het eten, taart aansnijden of dansen. En ja, het is misschien niet gemakkelijk een keuze te maken wie je wel en niet uitnodigt. Maar uiteindelijk zal iedereen het begrijpen.

Een en al verwennerij
Met een kortere gastenlijst houd je ten opzichte van een grote bruiloft geld over. Dat kun je dan weer besteden aan een prachtige, intieme locatie, maar ook in de beleving van het feest. Denk daarbij aan luxe catering en een mooie aankleding. Of livemuziek tijdens het eten, een goochelaar die de kindertafel vermaakt: er zijn allerlei ideeën te bedenken die je feest net dat beetje extra geven.

Intiem is persoonlijk
Een intieme bruiloft biedt veel gelegenheid om er een persoonlijk feestje van te maken en de gasten erbij te betrekken. Tijdens de ceremonie bijvoorbeeld kun je een van je vrienden of familieleden laten spreken. Is de groep gasten voor het diner niet al te groot, overweeg dan eens om voor elke gast een persoonlijk kaartje te schrijven, bijvoorbeeld waarom hij of zij belangrijk voor jullie is of wat je iemand toewenst. Blijven je gasten logeren? Dan kan je dit idee ook uitwerken in briefjes voor in de hotelkamer.

Doe iets samen
Heel revolutionair, maar wel mogelijk met een kleine groep en als je niet zo van de tradities bent: organiseer een workshop tijdens je huwelijksfeest. Bijvoorbeeld een workshop line dancing of iets in die trant. Samen iets doen levert gegarandeerd veel plezier en intimiteit op. Iedereen leert elkaar beter kennen wat de sfeer alleen maar intiemer maakt.

Uitgebreide locatiemogelijkheden
Kies je voor een kleine, intieme bruiloft, dan zijn je mogelijkheden voor de locatie enorm groot. Als je budget groter is door het kleine aantal gasten, kies je gemakkelijker voor jouw favoriete droomlocatie. Maar ook praktische zaken spelen mee, zoals het verplaatsen van de ene naar de andere plek en logeermogelijkheden voor de gasten die eenvoudiger te regelen zijn.

Kies jij voor de intieme bruiloft? Je zult er geen spijt van krijgen!

Plaats een reactie!

  • Anita Horella 27-11-2021

    Heeft u een probleem? Wil je de loterij winnen? Lijdt u aan een ziekte? Ben je depressief? Heeft u genezing nodig? Wil je je ex terugbrengen? Of je moet zwanger worden enz. Ik breng goed nieuws; Dr. Ilekhojie, de grote paranormaal begaafde / bezwerver, zal je helpen. Hij is erg goed in spreuken, dus hij wordt van heinde en verre aanbevolen. Praat vandaag nog met hem, hij zal je kunnen helpen. Uw privacy wordt strikt vertrouwelijk behandeld. E-mail hem op: gethelp05@gmail.com of WhatsApp Dr Ilekhojie op +2348147400259. Sterf niet met je ziekte, stem uit ... je verdient het om gelukkig te zijn!

  • Lucas 27-11-2021

    Ik nam mijn vrouw als vanzelfsprekend aan totdat ze weg was, ik was wanhopig om haar terug te krijgen, ik verspilde zoveel tijd en geld om mijn vrouw terug te krijgen, ik probeerde bijna alle mogelijkheden om haar terug te krijgen en niets werkte. Ik ben eenzaam geworden. Om een lang verhaal kort te maken, ik vond een spreukgebruiker, Dr. Ilekhojie. Ik zag de goede getuigenissen over zijn prachtige werk en na het lezen van de getuigenissen besloot ik dat ik het nog een laatste keer moest proberen en na de spreuken gebeurde er een wonder dat mijn vrouw thuiskwam. Het was geweldig, iedereen die hulp nodig heeft, moet contact met hem opnemen: E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp / Bel hem op +2348147400259

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties