Zo maak je je hond onderdeel van je bruiloft

Heb jij een hond die je dierbaar is en is het een sociaal dier? Dan kan je je trouwe huisgenoot prima bij je bruiloft betrekken. Hoe leuk is het als jouw lievelingshuisdier gezellig rondtrippelt en samen met jullie als bruidspaar op de foto staat! Lees hier hoe je van je viervoeter een bruidshond maakt en welke voorbereidingen je het beste kunt nemen.

Je lieve hond is onderdeel van jouw dagelijks leven en hoort er daarom ook op je trouwdag bij. Hij zorgt voor veel gezelligheid voor jullie, maar ook voor je gasten. Heb je een hond die goed luistert? Dan kan hij de taak van ringdrager op zich nemen of meelopen met de bruidsmeisjes. Ook kan hij naast jullie zitten tijdens de ceremonie. Maak hem onderdeel van jullie fotoreportage voor de mooiste trouwfoto’s. Met een mooie halsband in het thema van jullie huwelijksfeest hoort hij er helemaal bij.

Wil je graag je viervoeter er de hele dag bij hebben? Dan is het aan te raden een aantal voorbereidingen te treffen om te voorkomen dat hij in de weg loopt of dat mensen onbedoeld last van zijn aanwezigheid hebben. Lees onze tips:

Honden toegestaan?
Vraag eerst na bij je trouwlocatie of honden zijn toegestaan. Sommige chique locaties willen misschien liever geen huisdieren.

Allergische reacties
Geef op de uitnodiging vast aan dat je hond er ook bij is. Mensen die allergisch zijn voor honden kunnen dan hun voorbereidingen treffen.

Bereid hem voor
Laat je hond voor het feest vast kennis maken met de locatie. Neem hem mee en laat hem er rondlopen, zodat het vertrouwd voelt en hij niet voor onrust zorgt wanneer hij eerst uitgebreid op onderzoek uitgaat.

Kies de juiste fotograaf
Een goede fotograaf kiezen waar het mee klikt, is sowieso belangrijk. Met je hond erbij is het van belang dat je een fotograaf kiest die het leuk vindt om dieren te fotograferen en er ook ervaring mee heeft. Het kan anders een lang zit worden.

Zorg voor een oppas
Het is fijn om je favoriete huisdier om je heen te hebben. Je wilt alleen niet dat je op hem moet letten of er soms achteraan moet rennen. Zorg dat er iemand is die jouw hond goed kent en zich over hem ontfermt, zodat je hem alleen af en toe een fijne knuffel hoeft te geven. Dat kan een familielid, vriend of vriendin zijn, maar je kunt ook een professionele hondenoppas inhuren.

Verzorging en looks van je hond
Maak een aantal dagen voor de grote dag een afspraak bij de hondenkapper. Geef hem ook een mooie bloemenkrans of een ander leuk trouwaccessoire zodat hij mooi matcht met jullie op de trouwfoto’s.

Bruidstaart…voor de hond
Wil je je hond op deze dag eens goed verwennen? Dan kun je voor je viervoeter een hondenbruidstaart bestellen. Er zijn verschillende webshops waar je ze in diverse prijsklassen kunt vinden. Als je tijd over hebt, zijn er ook hondentaartrecepten te vinden om zelf mee aan de slag te gaan.

Maak jouw lieve viervoeter onderdeel van je trouwplan. De aanwezigheid van je hond zorgt voor een informele sfeer tijdens je huwelijksdag en zowel jij als je gasten zullen genieten van deze gezellige gast!

Plaats een reactie!

 • Tamara van den Oosterhoff 17-07-2024

  Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en was een cheat, ik hou zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Heer Bubuza bedankten en prezen voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op onmiddellijk vertelde ik hem mijn situatie en hij beloofde me te helpen. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie??? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • Tamara van den Oosterhoff 17-07-2024

  Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en bedrieg, ik hou zo veel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Lord Bubuza bedankten voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem het probleem met mijn relatie. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

 • ❤️ You have unread messages from Susana (2)! Click Here: https://clck.ru/bmS6M?h=b9e99079530b9b2263805aedefef8164- ❤️ 17-07-2024

  xo2h0a4q

 • Glady 17-07-2024

  Your style is so one of a kind compared to other people I’ve read through stuff from.<br />Many many thanks for publishing whenever you’ve got The chance, Guess I<br />will just bookmark this page.

 • Glenn Richard 17-07-2024

  DAT ALLEMAAL DANKZIJ DE MEEST BETROUWBARE SPELL CASTER TER WERELD. DAT KAN JE HELPEN JE VERLOREN LIEFDE BINNEN 48 UUR TERUG TE KRIJGEN (drayoolasolutionhome@gmail.com) Bedankt voor je wonder Dr. Ayoola Dit artikel is opgedragen aan Dr. Ayoola. Ik ben 9 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw en onlangs heeft ze het uitgemaakt en het deed me diep pijn toen ze me zei haar met rust te laten en dat ze niet meer van me houdt terwijl ik altijd trouw en eerlijk tegen haar was. Ik heb alle manieren geprobeerd om haar terug te krijgen door haar te kopen wat ze wil, zoals ik altijd deed en ze liet me nog steeds met een gebroken hart achter en ze heeft zelfs een nieuw vriendje dat me nog meer kapot maakte totdat een vriend van mij van waar we werken me naar stuurde deze echte spreuk Dr genaamd Ayoola. Deze man heeft mijn leven compleet veranderd. Ik volgde alles wat hij me zei te doen en mijn vrouw kwam terug en smeekte me terug. Ik was stomverbaasd dat alles precies gebeurde zoals hij me had verteld. Ik had vertrouwen in alles wat hij me vertelde en alles was waar. Ook was hij er elk moment totdat ik mijn geluk terugkreeg en hij zorgt ook voor spreuken die impotentie, kaalheid, ziekten zoals HIV/AID, Herpes, Kankerloterij E.T.C. genezen. U kunt contact met hem opnemen via e-mail op {drayoolasolutionhome@gmail.com of https://www.facebook.com/Dr-Ayoola-105640401516053/ tekst of bel +14809032128

 • Lerynne West 17-07-2024

  Ik ben zo opgewonden om mijn man terug te krijgen nadat dr. Ayoola me heeft geholpen mijn man heeft het uitgemaakt en vertelde me dat het voorbij is tussen ons Ik huil helemaal niets hielp ik besloot hulp te zoeken door alle boeken te lezen over terugbrengen je ex terug is er niets gebeurd dan ga ik online op zoek naar oplossingen om mijn man zelf terug te krijgen Ik zag zoveel getuigenissen online over Dr. Ayoola over hoe hij zoveel mensen heeft geholpen om hun verbroken huwelijk en relaties te herstellen en zag ook enkele mensen getuigen over hoe deze zelfde man hen hielp om een loterij te winnen. Ik was geïnteresseerd en ik neem contact met hem op om me te helpen mijn man terug te krijgen. vandaag ben ik blij de hele wereld te kunnen vertellen dat mijn man weer bij me is en dat we gelukkig samenleven, allemaal dankzij jou Dr. Ayoola voor goed werk, neem contact met hem op als je geïnteresseerd bent om je geliefde terug te krijgen of als je een loterij wilt winnen neem contact op met dr. Ayoola via e-mail drayoolasolutionhome@gmail.com of https://www.facebook.com/Dr-Ayoola-105640401516053/ sms of bel en WhatsApp +14809032128

 • Recovery Intel 17-07-2024

  HAVE YOU BEEN A VICTIM OF INVESTMENT SCAM? SCHEDULE A MEETING WITH AN ETHICAL HACKER ASAP FOR SWIFT RECOVERY. ASOREHACKCORP is a financial regulator, private investigation and funds recovery body. We specialize in cases as regards ETHICAL HACKING, CRYPTOCURRENCY, FAKE INVESTMENT SCHEMES and RECOVERY SCAM. We are also experts in CREDIT REPAIR, we analyze what’s impacting your score. All software tools needed to execute RECOVERIES from start to finish are available in stock. Kindly NOTE that the available tools does NOT apply to CREDIT FIX. Be ALERT to FALSE reviews and testimonies on the internet, the authors and perpetrators unite to form a syndicate. Contact our team as soon as you can via the email address below to book a mail meeting with an ethical hacker. asorehackcorp@gmail.com Stay Safe out there !

 • Benjamin Claude 17-07-2024

  Ik ben hier om iedereen te informeren over het goede werk van Dr. Ilekhojie. Ik en mijn ex-vrouw hebben nu al bijna twee jaar problemen en we hebben alle counseling en gesprekken met onze ouders geprobeerd, maar niets werkte. We maken ruzie over alles en een scheiding dreigde, totdat ik een recensie van Dr. Ilekhojie zag. Ik heb contact met hem opgenomen en hem op de hoogte gesteld van mijn toestand. Hij beloofde een verzoeningsritueel uit te voeren dat ervoor zal zorgen dat de verbinding tussen mij en mijn vrouw wordt hersteld. Het is nu een week geleden dat ik zijn hulp heb gekregen en de zaken tussen mij en mijn vrouw beginnen beter te worden. We zijn weer in dezelfde slaapkamer gaan wonen en we hebben allebei onze advocaten geïnformeerd om de scheidingsplannen op te schorten. Ik ben zo blij nu ik weer van mijn vrouw kan genieten. Neem contact op met dr. Ilekhojie als u huwelijksproblemen heeft. E-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp/Telegram +2348147400259

 • Imelda Diamante 17-07-2024

  Ik ben blij met de manier waarop ik een heel eerlijke man vertrouwde om mijn ex-man terug te brengen na bijna een jaar scheiding. Voordat ik dr. Ilekhojie ontmoette, zocht ik op veel websites naar manieren om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij zonder enige reden om mijn scheiding had gevraagd. Ik was er kapot van, maar dokter Ilekhojie gaf me de hoop en de verzekering dat hij bij mij terug zou worden gebracht. Nadat hij de verzoeningsspreuk had gedaan, belde mijn man na twee dagen en vroeg of hij naar mij en onze vier kinderen mocht komen. De volgende dag kwam hij thuis en ik was erg blij hem weer te ontmoeten. Ik gebruik dit middel om dr. Ilekhojie te waarderen voor wat hij voor mij heeft gedaan en ook voor het helpen van zoveel andere mensen. Ik laat zijn contactpersoon achter, zodat u contact met hem kunt opnemen als u soortgelijke problemen ondervindt. Whatsapp/Telegram +2348147400259

 • John Jack 17-07-2024

  Allereerst dank aan Dr.Ayo voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van haar tijd met me door en vertelt me nu hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren. eventuele problemen met je geliefde neem contact op met Dr.Ayo via e-mail: (drayospell@gmail.com) of WhatsApp +2347055691377 of viber omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen

 • John Jack 17-07-2024

  Allereerst dank aan Dr.Ayo voor het terugbrengen van mijn geliefde binnen 48 uur. Ik heb niets anders te zeggen dan je te bedanken en je te laten weten dat ik gelukkig ben. Mijn geliefde behandelt me beter en hij brengt het grootste deel van haar tijd met me door en vertelt me nu hoeveel hij van me houdt dan ooit tevoren. eventuele problemen met je geliefde neem contact op met Dr.Ayo via e-mail: (drayospell@gmail.com) of WhatsApp +2347055691377 of viber omdat hij de oplossing is voor alle relatieproblemen

 • Dena Sarah 17-07-2024

  I have a testimony to share.. It can only be God. Having my ex husband back has brought great joy in my life. My husband left me and moved to California to be with another woman. I felt my life was over and my kids thought they would never see their father again. I tried to be strong just for the kids but I could not control the pains that tormented my heart, my heart was filled with sorrows and pains because I was really in love with my husband. I have tried many options but he did not come back, until i met a friend that darted me to Dr.Mako a spell caster, who helped me to bring back my husband after 24hours. Me and my husband and I are living happily together today, This man is powerful. You can contact him now. I will advise anyone that has marriage or relationship problems to contact Dr Mako now he's the solution to all your problems. Here is his contact. WhatsApp him at: +27840213744"Or email him at: Makospelltemple@gmail.com Name. Dena Sarah

 • Miana Franko 17-07-2024

  Na zoveel jaar loterij te hebben gespeeld, vind ik het erg moeilijk om te winnen, het is erg zwaar voor me geweest. Ik ontmoette een vriend in het park die me vertelde over With Dr Ilekhojie die haar hielp om het goed te maken met haar ex-man na 2 jaar scheiding. Hij vertelde me zoveel lieve dingen over Dr Ilekhojie. Ik was erg onder de indruk van haar verhaal, dus vertelde ik haar over mijn pech met de loterij. Ze stelde me voor aan Dr Ilekhojie en al mijn gesprekken met hem verliepen goed en hij legde me zoveel dingen uit. Hij vertelde me alles wat ik moest doen om ervoor te zorgen dat ik geluk heb de volgende keer dat ik een lot koop. Ik besloot het opnieuw te proberen een week nadat hij klaar was met mijn werk en ik kan mezelf niet geloven, ik heb zoveel gewonnen. Allemaal dankzij Dr Ilekhojie. Hij is een geweldig man en als je spirituele hulp nodig hebt met iets dat je leven verstoort. Neem contact op met Dr. Ilekhojie via Whatsapp of Viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

 • Hilda Malen 17-07-2024

  Ik was de laatste persoon op aarde die het feit accepteerde dat spreuken bestaan ​​of werken, totdat ik werd doorverwezen naar Dr. Ilekhojie. Hij beloofde me te helpen om het goed te maken met mijn partner. Ik had geen andere optie dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werkplek vanwege depressie en gebrek aan concentratie. Mijn leven liep elke dag leeg en ik wist niet wat ik moest doen. Ik was gelukkig en genoot van mijn werk, maar plotseling werd ik ellendig na de scheiding, omdat het snel en een kort proces was. Alleen Dr. Ilekhojie gaf me een uitweg en ik ben blij dat ik hem geloof. Nog maar vorige week werd ik hier gepromoveerd tot mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd Dr. Ilekhojie. In elke situatie is er altijd een uitweg. Neem contact op met Dr. Ilekhojie via SMS OF WHATSAPP MESSENGER met: +2348147400259 en e-mail op: gethelp05@gmail.com

 • Isabela Hank 17-07-2024

  Mein Mann ist gerade aufgewacht und hat entschieden, dass unsere Ehe vorbei ist. Seit einigen Monaten geht es zwischen Hank und mir nicht gut, weil er eine Affäre mit seiner Assistentin bei der Arbeit hatte. Ich liebte meinen Mann so sehr und beschloss, zu bleiben und an unserer Ehe zu arbeiten. Nach kurzer Zeit kam Hank nicht mehr nach Hause und seine enge Freundin erzählte mir, dass er eine andere Wohnung hat, in der er mit ihr lebt. Ich war verletzt und suchte weiter nach Hilfe, weil Hank anders war als der Mann, den ich vor 10 Jahren geheiratet hatte. Glücklicherweise fand ich Dr. Ilekhojie, der versprach, mir meinen Mann zurückzugeben. Er führte einen Versöhnungszauber durch und kehrte zurück und jetzt sind wir beide wieder glücklich mit unseren Jungs. Wenn Sie Probleme wie ich haben, senden Sie Dr. Ilekhojie eine E-Mail an gethelp05@gmail.com oder kontaktieren Sie ihn über WhatsApp/Viber +2348147400259

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties