Zo maak je je hond onderdeel van je bruiloft

Heb jij een hond die je dierbaar is en is het een sociaal dier? Dan kan je je trouwe huisgenoot prima bij je bruiloft betrekken. Hoe leuk is het als jouw lievelingshuisdier gezellig rondtrippelt en samen met jullie als bruidspaar op de foto staat! Lees hier hoe je van je viervoeter een bruidshond maakt en welke voorbereidingen je het beste kunt nemen.

Je lieve hond is onderdeel van jouw dagelijks leven en hoort er daarom ook op je trouwdag bij. Hij zorgt voor veel gezelligheid voor jullie, maar ook voor je gasten. Heb je een hond die goed luistert? Dan kan hij de taak van ringdrager op zich nemen of meelopen met de bruidsmeisjes. Ook kan hij naast jullie zitten tijdens de ceremonie. Maak hem onderdeel van jullie fotoreportage voor de mooiste trouwfoto’s. Met een mooie halsband in het thema van jullie huwelijksfeest hoort hij er helemaal bij.

Wil je graag je viervoeter er de hele dag bij hebben? Dan is het aan te raden een aantal voorbereidingen te treffen om te voorkomen dat hij in de weg loopt of dat mensen onbedoeld last van zijn aanwezigheid hebben. Lees onze tips:

Honden toegestaan?
Vraag eerst na bij je trouwlocatie of honden zijn toegestaan. Sommige chique locaties willen misschien liever geen huisdieren.

Allergische reacties
Geef op de uitnodiging vast aan dat je hond er ook bij is. Mensen die allergisch zijn voor honden kunnen dan hun voorbereidingen treffen.

Bereid hem voor
Laat je hond voor het feest vast kennis maken met de locatie. Neem hem mee en laat hem er rondlopen, zodat het vertrouwd voelt en hij niet voor onrust zorgt wanneer hij eerst uitgebreid op onderzoek uitgaat.

Kies de juiste fotograaf
Een goede fotograaf kiezen waar het mee klikt, is sowieso belangrijk. Met je hond erbij is het van belang dat je een fotograaf kiest die het leuk vindt om dieren te fotograferen en er ook ervaring mee heeft. Het kan anders een lang zit worden.

Zorg voor een oppas
Het is fijn om je favoriete huisdier om je heen te hebben. Je wilt alleen niet dat je op hem moet letten of er soms achteraan moet rennen. Zorg dat er iemand is die jouw hond goed kent en zich over hem ontfermt, zodat je hem alleen af en toe een fijne knuffel hoeft te geven. Dat kan een familielid, vriend of vriendin zijn, maar je kunt ook een professionele hondenoppas inhuren.

Verzorging en looks van je hond
Maak een aantal dagen voor de grote dag een afspraak bij de hondenkapper. Geef hem ook een mooie bloemenkrans of een ander leuk trouwaccessoire zodat hij mooi matcht met jullie op de trouwfoto’s.

Bruidstaart…voor de hond
Wil je je hond op deze dag eens goed verwennen? Dan kun je voor je viervoeter een hondenbruidstaart bestellen. Er zijn verschillende webshops waar je ze in diverse prijsklassen kunt vinden. Als je tijd over hebt, zijn er ook hondentaartrecepten te vinden om zelf mee aan de slag te gaan.

Maak jouw lieve viervoeter onderdeel van je trouwplan. De aanwezigheid van je hond zorgt voor een informele sfeer tijdens je huwelijksdag en zowel jij als je gasten zullen genieten van deze gezellige gast!

Plaats een reactie!

  • Tamara van den Oosterhoff 20-10-2021

    Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en was een cheat, ik hou zoveel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Heer Bubuza bedankten en prezen voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op onmiddellijk vertelde ik hem mijn situatie en hij beloofde me te helpen. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie??? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

  • Tamara van den Oosterhoff 20-10-2021

    Lord Bubuza is een genie, hij kan alles doen met zijn wonderbaarlijke spreuk. Mijn vriend was beledigend en bedrieg, ik hou zo veel van hem en wilde hem niet kwijtraken aan een ander, dus begon ik online hulp te zoeken toen ik getuigenissen tegenkwam van mensen die Lord Bubuza bedankten voor zijn hulp, dus ik neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem het probleem met mijn relatie. Ik deed precies wat hij me had opgedragen en alles over het bedriegen en beledigend gedrag van mijn vriend veranderde ten goede, hij is nu zo lief en zorgzaam. Ik ben zo trots op Lord Bubuza. Heeft u een probleem met uw relatie? Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties