Zet een trouwbeurs bij jou in de buurt in je agenda

Het trouwbeurzenseizoen is weer volop aan de gang. Door heel Nederland vinden het hele jaar door beurzen plaats waar je ideeën op kunt doen voor je aankomende bruiloft. Bedrijven uit de regio van de beurslocatie presenteren zich, zodat je vast inspiratie krijgt en namen en adressen van fotografen, cateraars, ontwerpers en andere leveraciers kunt verzamelen. Hieronder vind je een greep uit de beurzen die de aankomende weken op de agenda staan. Zet er een in je agenda!

Trouwbeurzen vinden het hele jaar door plaats in het hele land. Google voor een uitgebreid overzicht naar trouwbeursagenda’s, er zijn verschillende sites die een compleet overzicht laten zien. Wij hebben een kleine selectie gemaakt van beurzen in de komende maanden om je op een idee te brengen en te laten zien dat trouwbeurzen tegenwoordig allesbehalve truttig en saai zijn. Overigens zijn we op geen enkele manier verbonden aan onderstaande beurzen.

Engaged 16 en 17 februari in Amsterdam
Deze trouwbeurs wordt op een hippe plek in Amsterdam georganiseerd. In de Westergasfabriek vind je inspiratie voor je huwelijk, leveranciers die zich presenteren, een college over ceremonie’s, de nieuwste trends en nog veel meer. Engaged zegt zelf ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ te zijn.

WeddingFair 24 februari in Utrecht
In het gezellige Stefanus Theater vindt de Utrechtse bruidsbeurs plaats. Bruiden ontvangen zelfs een cadeautje: de hippe Weddingshopper en de full colour splinternieuwe Trouwagenda boordevol tips. Ook hier veel leveranciers om contact mee te leggen. Van juweliers tot reisorganisaties, bruidsmodeontwerpers, patisseries en nog veel meer.

Trouwbeurs ‘t Groene Hart 9 maart Alphen aan den Rijn
Trouwbeurs ’t Groene Hart organiseert van februari tot en met oktober beurzen op meerdere plekken in Nederland. Bekijk hun beurskalender op de website. Naast leveranciers vind je er ook proeverijen, demonstraties en maak je kans op een diner voor twee.


Trouwbeleving Limburg 17 maart in Kerkrade

Deze beurs vindt voor de derde keer plaats in Kasteel Erenstein. De locatie is al de moeite van een bezoek waard, midden in de natuur aan de rand van een vallei. Ook hier veel leveranciers en met als kers op de taart een real-life ceremonie. Goodiebags zijn beschikbaar voor 100 bruidsparen!

Trouwbeurs Rotterdam 24 maart Rotterdam

Deze beurs vindt plaats in het World Hotel Wings in Rotterdam. Ook hier ontvang je een gratis Weddingshopper en Trouwagenda. Je kunt er bruidstaarten proeven, fotografen ontmoeten, je laten verblinden door trouwjurken en zelfs trouwauto’s zijn er te bewonderen. Bekijk de website voor de lijst met leveranciers die deelnemen.

Dit is slechts een kleine selectie uit het groot aantal trouwbeurzen die door het hele land plaatsvinden. Kies een beurs uit in de buurt van je trouwlocatie, zodat je kennismaakt met de lokale leveranciers. Bijna alle beurzen bieden gratis entree aan, wat de drempel voor wie nog een beetje terughoudend is, verlaagt. Wij raden een bezoek aan een beurs aan, alleen al omdat je een hoop inspiratie opdoet zonder dat je meteen met allerlei partijen in zee gaat.

Waar en wanneer gaan jullie?

Plaats een reactie!

  • google adwords spezialist hamburg 23-03-2023

    Thanks made for sharing this kind of pleasant concept, posting is good, thats why I've browse it thoroughly

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties