Zoeken

Zoektips


Gefeliciteerd... u gaat trouwen!

Heeft u al een datum geprikt? Niet direct doen!

Misschien is uw datum al bezet op uw droomlocatie dus begin ruim op tijd met zoeken.

De kans bestaat dat u liever de bruiloft een weekje verplaatst, dan dat u consessies moet doen aan uw locatie. Vandaar dat wij even alle tips voor u op een rijtje zetten, zodat u makkelijk uw huwelijkslocatie vindt!

1. Begin op tijd met zoeken!
Het allerbelangrijkste is dat u op tijd begint naar het zoeken van een bruidslocatie. Doe dit als allereerste voordat u iets anders organiseert. Veel hangt af van de mogelijkheden bij de locatie en vaak heeft een locatie goede tips voor veel zaken die komen kijken bij een huwelijk. Als u dan al een muziekband heeft geboekt, kan het zo zijn dat uw droomlocatie al bezet is, of het podium blijkt te klein voor uw 30 koppige jazzband. 80% van alle bruidsparen begint 1 jaar voor de trouwdatum te zoeken. (En vaak 6 maanden voor de bruiloft wordt er geboekt.)2. Bedenk in wat voor een soort locatie u graag wil trouwen.
u kunt uw zoektocht het best beginnen door te bedenken in wat voor een locatie u graag wilt trouwen. Zo houdt u alle mogelijkheden voor plaats of datum nog open, maar maakt u al een voorselectie van locaties, wat u keuze uiteindelijk wat makkelijker maakt.  Heeft u zichzelf altijd al zien trouwen in een romantisch kasteel? Of juist met de voetjes in het zand, op het strand in een beachclub of strandpaviljoen? Maar er zijn ook nog veel meer originele locaties te bedenken, zoals trouwen in een (oude, verlaten) fabriek, molen, schip, museum of boerderij. Dit kan ook de mooiste plaatjes opleveren voor uw huwelijks(foto)reportage.
 3. De plaats!
Om uw zoekresultaten nog verder te verkleinen kunt u nu de plaats bepalen. Zorg er niet alleen voor dat het voor u makkelijk is, maar ook voor uw gasten. Probeer een plek te vinden die voor u niet al te ver rijden is (reistijden tijdens uw grote dag moet u zoveel mogelijk vermijden, dat is zonde van de tijd) maar ook in het midden ligt ten opzichte van de woonplaatsen van uw gasten. Komt u beide uit hetzelfde dorp, dan is dat makkelijk. Maar komt u uit Apeldoorn en uw partner uit Hoofddorp? Dan is Utrecht wellicht een optie om beide families tevreden te houden.  Mocht u toch vrienden of familie uitnodigen die ver wonen, vraag dan aan de locatie voor advies voor een goed hotel in de buurt. 4. De grote van de locatie.
Het heeft geen zin om een locatie te bezoeken die maximaal 50 personen tijdens uw ceremonie kan plaatsen als u beide een grote familie heeft. Bepaal dus eerst uw minimale aantal gasten dat u zeker bij uw ceremonie wilt hebben. Sommige locaties zijn namelijk officiele trouwlocaties en het is wel zo leuk om uw ja-woord te kunnen uitspreken op uw droomlocatie, samen met al uw geliefden. Maak dus eerst een shortlist van uw minimale aantal gasten en zoek hier de locaties op uit. Feesten kunnen namelijk meestal een stukje groter in capaciteit zijn, vandaar dat de ceremonie-capaciteit handig is om eerst te bepalen.5. Uiteindelijk; de datum!
Wij begrijpen dat u zeker al nagedacht heeft over een bepaalde datum. Leg u hier alleen niet helemaal op vast. Veel locaties worden al een jaar van tevoren besproken en geboekt (en speciale data zoals 17-7-2017 al helemaal!). Als u uw zinnen teveel op 1 bepaalde datum zet, heeft u kans dat de droomlocatie waar u echt wilde trouwen, aan uw neus voorbij gaat. Bepaal uw datum dus niet te vroeg en ga ook langs die locaties die misschien uw droomdatum niet meer beschikbaar hebben. Is het heel erg om het huwelijk een weekje te verschuiven? Daar komt u vanzelf achter als u de locatie gezien heeft en dan kunt u bepalen of u concessies wilt doen om toch op die droomlocatie te kunnen trouwen. 6. Advies
U kunt uw zoekresultaten tot in detail aanpassen op bruidslocaties.nl. U kunt zoeken op soort locatie (kasteel, beachclub, herenhuis, disco, molen, schip, kerk, klooster, fabriek, museum, restaurant, hotel of echt hele originele locaties), u kunt zoeken op provincie & plaats, op capaciteit van de receptie, ceremonie of feest. Maar ook op budget en thema; romantisch, modern, aan de kust, landelijk etc..het kan allemaal. U kunt zelfs nog extra opties toevoegen zoals de aanwezigheid van een helikopterlandingsplaats, of de locatie een officiele trouwlocatie is en locaties die goed zijn voor de toegankelijkheid voor invaliden. 

Heeft u desondanks toch nog meer vragen of advies nodig? Heeft u een speciaal verzoek en weet u niet welke locatie hier goed in is? Wij hebben ervaring met veel locaties en kunnen u verder helpen in het vinden van uw droomlocatie. E-mail ons met uw verzoek op info@bruidslocaties.nl of bel ons op 020 36 38 633 voor gratis advies!

 

Trouwlocatie zoektips > hoe vindt u de ideale locatie?

Op de volgende manieren kunt u snel gaan zoeken op bruidslocaties.nl

- Zoek via uitgebreid zoeken. Waarbij u kunt zoeken op soort locatie (beachclub, kasteel, fabriek, schip of molen), provincie, plaats, capaciteit (aantal gasten), budget (van 0 tot 10.000 euro en meer), thema (romantisch, modern, aan het water, klassiek etc) en ook nog op extra opties & facaliteiten. (Heeft de locatie een helikopter landplaats, is het een officiele trouwlocatie, kun je er overnachten en kun je buiten trouwen?)

- De mooiste fotos. Gelooft u in een liefde op het eerste gezicht? Wij laten u de mooiste fotos zien van alle locaties in Nederland. Zit er niets tussen waar u echt verlieft op wordt? Schud dan de fotos zodat u weer nieuwe te zien krijgt.

- kortingen. Het kan natuurlijk zijn dat u naar een locatie op zoek bent die compleet buiten uw budget ligt. Dan kan natuurlijk heel goed want niet iedereen heeft het even breed. Om toch die droombruiloft te houden waar u altijd al naar uitkeek, kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld op een maandag te trouwen. Veel locaties zullen maar wat blij met u zijn en u een hoge korting geven. Kijk bij kortingen voor acties en best wedding deals.

- Top locaties. Wij hebben alle locaties gerangschikt op verschillende soorten en daar een top 10 van gemaakt. Zo hebben wij een top 10 voor elke soort. (top 10 kastelen om in te trouwen, top 10 strandtenten om uw bruiloft in te houden) maar ook een top 10 voor best bekenen locaties en een top 10 voor beste reviews etc.

Deze toplocaties zijn gemaakt op basis van uw reviews en andere factoren zoals best bekeken, meest aangevraagd etc.

& Nieuws