Ook voor niet-romantici: je geliefde verrassen is zo leuk

In de hectische aanloop naar jullie trouwdag zou je het bijna vergeten: iets verzinnen om je geliefde op jullie huwelijksdag te verrassen met iets liefs of ludieks. Een creatief cadeau bijvoorbeeld of een teder gebaar. En ja, het is voor de niet-romanticus misschien even slikken om je zo te laten gaan. Maar bedenk dat het heel waardevol is om even stil te staan bij deze speciale dag. Voor de ontvanger is het natuurlijk geweldig om even op een liefdesvoetstuk gezet te worden.

Er zijn 1001 dingen die kunt verzinnen om je geliefde te overrompelen op jullie bruiloft. Zoek iets waar jij je bij op je gemak voelt. Je bent echt niet verplicht een lied te zingen, al dan niet met eigen tekst. Dat raden we alleen aan als je gewend bent te performen en een goede stem hebt.

We geven je hier wat ideeën ter inspiratie. Sommige suggesties vragen om tijdig beginnen met voorbereiden, andere kun je vlak voor je huwelijk nog organiseren.

1.Vereeuwig je gevoelens op papier

Schrijf op wat je voor je aanstaande voelt en waarom je voor hem of haar gekozen hebt. Je wordt er zelf gegarandeerd helemaal blij van als je er even voor gaat zitten en het mooi verwoordt. Voor je geliefde is het fijn om bevestigd te worden en om af en toe weer even terug te kunnen lezen.

Je kunt simpelweg een brief schrijven en hem of haar op jullie huwelijksdag op een rustig momentje geven. Ben je meer van de originele aanpak? Bedenk dan een andere plek om op te schrijven. Denk aan een fotolijst of -boek met foto’s van jullie waar je wat bij schrijft, een pot met losse briefjes waar jij al je gevoelens op hebt geschreven, een schort als je aanstaande een fervent kok is, en ga zo maar door.

2.Sieraden blijven

Een mooi sieraad geeft een blijvende herinnering dat je ook nog eens dagelijks kunt dragen. Maak het persoonlijk door er een speciale boodschap in te graveren. Voor een man zijn manchetknopen of een horloge een suggestie. Voor een vrouw is het misschien iets gemakkelijker. Denk aan een ketting of armband met een gegraveerde bedel. Ook bijzonder: laat zijn of haar trouwring graveren met een lieve tekst.

3.Stel jullie bucketlist samen

Een wat luchtigere manier dan een brief om je liefde te tonen, is het samenstellen van een bucketlist van activiteiten die jij graag met je aanstaande zou willen doen de komende jaren en waarom. Deze kun je online maken met foto’s en ideeën en is leuk om regelmatig samen naar te kijken en op af te vinken wat jullie al gedaan hebben.

4.Tja, eigenlijk kunnen ze niet…

Vind je dit allemaal te zwaar of sentimenteel? Dan is er een eindeloze lijst van behoorlijk cheesy cadeaus die ook wel weer schattig zijn. We noemen:

Champagne- of wijnglazen met gravure

Badjassen met jullie namen erop geborduurd

Reiskoffers met jullie foto’s

Sneakers met His en Hers erop

Ga zo maar door

Wil je je aanstaande verrassen, dan kun je het zelf zo uitgebreid en gek maken als je zelf wilt. Maar succes is gegarandeerd!

Plaats een reactie!

  •  

    Wees de eerste met een reactie!

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties