Investeer in bruidslingerie, je krijgt er geen spijt van

Als je je perfecte bruidsjurk hebt, ben je bijna klaar voor je feest: nu nog je lingerie. Onderschat het belang van een goed setje ondergoed niet. Met een jurk van dunne, soepel vallende stof of een strak aansluitend lijfje moet alles eronder ook goed in orde zijn. Neem de tijd voor het uitkiezen van bruidslingerie die net zo perfect past als je jurk. We geven je vast wat tips.

Je bruidslingerie koop je pas als je je jurk hebt uitgezocht. Logisch, want je weet nooit helemaal van tevoren waar je op uitkomt. Wordt het een strapless of halterjurk? Het model van de jurk is van belang voor de keuze van je lingerie. Pas deze dan ook altijd een keer met je jurk samen. Dan weet je ook of de kleur goed is.

De bh: kies de goede maat
Dit is een goede raad die ook geldt als je een bh voor dagelijks gebruik nodig hebt: zorg dat je de goede maat hebt. Dat klinkt logisch, maar is het niet. Als je niet de juiste maat hebt, dan zit je bh te strak, te los of maakt je borsten juist groter of kleiner. Speciaalzaken kunnen je helpen met de juiste maat, maar ook met het model dat bij jouw vormen past.

Vervolgens bekijk je wat bij je jurk past. Heb je een jurk die redelijk gesloten is, dan is het eenvoudig en kies je een ‘normaal’ model bh. Lastiger wordt het wanneer je een strapless jurk of een model met een open rug hebt gekozen.

Voor een strapless jurk heb je de keuze uit een strapless bh om alles goed op zijn plek te houden. Wil je graag je buik strak houden? Kies dan voor een torselet. Dit is een bh met een lijfje eraan waarin baleinen zijn verwerkt. Een torselet zorgt niet alleen voor een strakke buik, maar houdt ook je BH meteen goed op zijn plek.

Heb je een jurk met een lage rug, dan kan een torselet ook een uitkomst zijn. Deze zijn vaak wat lager dan gewone bh’s. Steekt deze nog steeds boven je jurk uit, dan is tape een uitkomst. Net als op de catwalk waar veelvuldig van tape gebruik wordt gemaakt, houd je met deze speciale fashiontape je borsten op de juiste plek.
Ook aan de voorkant kan je jurk laag uitgesneden zijn. Wil je er zeker van zijn dat je je bh niet ziet, kies dan voor een diep uitgesneden model of een met laag uitgesneden cups, de zogenaamde plunge-bh. Zo pronk je met een mooi decolleté.

Bij een halterjurk spreekt voor zich dat je een halter-bh draagt.

De slip: niet per se sexy..
Dit is misschien wel de lastigste. Het liefst wil je er sexy uitzien onder je jurk, maar een slecht passende slip laat onnodig randjes zien, zelfs als je slank bent. Een bruidsjurk staat toch het mooist als je niet afgeleid wordt door randjes en aftekenende lijntjes. Kies daarom een slip die lekker zit en alles goed afdekt. Is dat een minder sexy model dan je in gedachten had? Zoek dan een mooie kanten en draag jarretels voor een pittige look.

Lingerie is een belangrijk onderdeel van je bruidsoutfit. Laat je goed adviseren, je hebt er de hele dag, zeker
weten, veel plezier van.

Plaats een reactie!

  • Thomas 26-09-2020

    Degene die vandaag deze getuigenis leest, zou met mij en mijn familie feest moeten vieren omdat het allemaal begon als een grap voor sommige mensen en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Thomas en ik kom uit Den Ham, maar ik ga met mijn vrouw naar Chicago VS. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, ik verloor mijn baan en mijn vrouw verliet mijn huis omdat ik niet goed voor mezelf en de familie kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Ik slaagde er negen jaar in, geen vrouw om me te ondersteunen bij de goede zorgen voor de kinderen. ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert mij om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten maar weet nog dat iemand me kan helpen en ik heb de aanvraag later bij zo veel bedrijven ingediend, maar ze deden het nog steeds me niet bellen, totdat er een trouwe dag kwam die ik nooit zal vergeten in mijn leven. Toen ontmoette ik een oude vriend van mij die ik al mijn moeilijkheden had uitgelegd en hij vertelde me over een geweldige man die hem helpt een goede baan te krijgen in de coca cola gezelschap en hij vertelde me dat hij een spell caster was maar ik ben een persoon die nooit in spreukgieter gelooft maar ik besloot om hem een ​​poging te doen en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat te doen in deze zeven dagen van lunch de betovering. Ik volg alle instructies en doe wat hij vroeg om het goed te doen. Dickbinovia zorgt ervoor dat alles goed gaat en mijn vrouw zou me weer zien na Drigbonovia's prachtige werk. Mijn vrouw belt me ​​met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze me echt mist en dat onze kinderen en mijn vrouw naar huis terugkeren. Na twee dagen een bedrijf dat ik mijn dankbrief heb gestuurd, ben ik nu de manager van paragonbedrijf in de VS. Ik adviseer je als je problemen hebt stuur een bericht naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp hem op 2348144480786 en je krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend en het zal van u worden afgenomen. Ik wens je het beste.

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties