Zwanger trouwen is bijzonder en mooi. Lees onze tips.

Als je zwanger bent tijdens je huwelijksdag, dan geniet je van een dubbele liefdesbezegeling. Met een kind ben je immers voor altijd met elkaar verbonden, ook zonder dat je getrouwd bent. Er zijn vrouwen die schrikken als blijkt dat ze hun trouwjurk met een dikke buik moeten dragen. Niet nodig. Want zwanger op je huwelijksdag is reden om dubbel te stralen. Je moet wel met een paar dingen even rekening houden. Lees hier met welke.

Heb je je trouwdag al gepland en ben je onverwachts zwanger? Dan moet je je trouwplanning hier en daar wat aanpassen. Dat heeft te maken met de fysieke gesteldheid die bij een zwangerschap hoort, je kleding en wat je wel en niet kunt eten. Denk aan het volgende:

1. Tegen de laatste maanden van je zwangerschap is de kans op complicaties het grootst. Als jullie trouwdatum binnen die maanden valt en je kunt deze niet meer verplaatsen, dan gewoon zo laten. Als je nog kunt schuiven, probeer de datum dan voor de zevende maand te plannen. Probeer de dag zelf zo te plannen dat de trouwceremonie en het feest snel achterelkaar zijn, zodat je niet te lang tussentijds hoeft te wachten.

2. En dan je trouwjurk. Deze heeft wel wat extra aandacht nodig. Niet alleen groeit je buik enorm, maar je hele lichaam verandert. Gelukkig zijn er bruidswinkels die hierin gespecialiseerd zijn. Deze winkels bieden jurken met een ontwerp die je zwangere buik mooi uit laten komen met soepelvallende stoffen die comfortabel zitten en mooi afkleden. Bovendien weten ze hoe ze om moeten gaan met jouw snel veranderende lijf. Let ook even op wat je eronder draagt. Een goede, stevig bh en slip is geen overbodige luxe!

3. Als je zwanger bent, is het raadzaam op je eten te letten. Je mag onder andere geen rauwe vleesproducten en rauwmelkse kazen zijn ook uit den boze. Dat heerlijke glaasje bubbels moet je helaas ook laten staan. Bespreek met je cateraar hoe het menu zoveel mogelijk afgestemd kan worden op een zwangere (wie weet, lopen er nog meer rond!). Zo kun je zoveel mogelijk meedoen met het eten en hoef je alleen de alcohol te laten staan.

4. Een hele avond op de dansvloer staan, gaat waarschijnlijk niet lukken. Al was het maar omdat de voeten van een zwangere sneller opzwellen. Let daarom op de schoenen die je draagt. Niet te hoge hakken, dat is niet goed voor je bekken. En regelmatig even zitten. Kan je meteen van de gelegenheid gebruik maken om bij te praten met je gasten.

5. Tot slot: als jullie van plan waren meteen op huwelijksreis te gaan met het vliegtuig, dan mag je bij de meeste maatschappijen niet meer vliegen met 36 weken zwangerschap. Hou daar rekening mee. Verzet de reis en neem te zijner tijd gezellig je kleintje mee!

Zwanger zijn als je trouwt, is een prachtig cadeautje. Ondanks dat je je misschien niet de hele dag even lekker voelt en sneller moe bent, ben je met de extra zwangerschapsglow nog meer het stralende middelpunt. Geniet ervan!

Plaats een reactie!

  • Thomas 14-04-2021

    Degene die vandaag deze getuigenis leest, zou met mij en mijn familie feest moeten vieren omdat het allemaal begon als een grap voor sommige mensen en anderen zeiden dat het onmogelijk was. Mijn naam is Thomas en ik kom uit Den Ham, maar ik ga met mijn vrouw naar Chicago VS. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er gebeurde iets vreselijks met mijn familie, ik verloor mijn baan en mijn vrouw verliet mijn huis omdat ik niet goed voor mezelf en de familie kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Ik slaagde er negen jaar in, geen vrouw om me te ondersteunen bij de goede zorgen voor de kinderen. ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert mij om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten maar weet nog dat iemand me kan helpen en ik heb de aanvraag later bij zo veel bedrijven ingediend, maar ze deden het nog steeds me niet bellen, totdat er een trouwe dag kwam die ik nooit zal vergeten in mijn leven. Toen ontmoette ik een oude vriend van mij die ik al mijn moeilijkheden had uitgelegd en hij vertelde me over een geweldige man die hem helpt een goede baan te krijgen in de coca cola gezelschap en hij vertelde me dat hij een spell caster was maar ik ben een persoon die nooit in spreukgieter gelooft maar ik besloot om hem een ​​poging te doen en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat te doen in deze zeven dagen van lunch de betovering. Ik volg alle instructies en doe wat hij vroeg om het goed te doen. Dickbinovia zorgt ervoor dat alles goed gaat en mijn vrouw zou me weer zien na Drigbonovia's prachtige werk. Mijn vrouw belt me ​​met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze me echt mist en dat onze kinderen en mijn vrouw naar huis terugkeren. Na twee dagen een bedrijf dat ik mijn dankbrief heb gestuurd, ben ik nu de manager van paragonbedrijf in de VS. Ik adviseer je als je problemen hebt stuur een bericht naar deze e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com of WhatsApp hem op +2348144480786 en je krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend en het zal van u worden afgenomen. Ik wens je het beste.

  • Eva Ladi 14-04-2021

    Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren. Hij is een erg sterke geestelijke profeet

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties