Tropische temperaturen op je bruiloft, hoe los je dat op?

Heb jij je bruiloft in de zomer gepland? Voor veel aanstaande bruidsparen is het een populair seizoen om te trouwen. Vooral wanneer je een bruiloft buiten in een tuin organiseert, geniet je van een mooie, groene omgeving en aangename temperaturen. Alhoewel...in Nederland stijgen de temperaturen de laatste jaren tot tropische hoogtes van soms ver boven de dertig graden. Hoe zorg je ervoor dat iedereen, inclusief jullie als bruidspaar, koel blijft en voorkom je een plakkerige look?

Een zomerse bruiloft heeft nu eenmaal sfeer. Van zonlicht ziet de wereld er altijd al vrolijker uit en als bruid kun je zonder problemen in je open trouwjurk lopen. Het wordt een ander verhaal als de temperatuur oploopt tot ver in de dertig graden, wat de laatste jaren in Nederland zo langzamerhand geen uitzondering meer is. Bij zulke hoge temperaturen is het verstandig voorzorgsmaatregelen te nemen, zodat iedereen volop geniet van het feest.

Creëer extra schaduwplekken
Als je bruiloft buiten plaatsvindt en er weinig schaduwplekken zijn, creëer dan extra schaduwplekken. Zet overal parasols neer of maak een partytent, zodat iedereen overdekt staat. Er zijn ook handige, vrolijke zonneparapluutjes verkrijgbaar voor de gasten. Waaiertjes zijn leuke accessoires die je overal neer kunt leggen, zodat iedereen zichzelf koelte toe kan wuiven. Vier je je huwelijk in een bosrijke omgeving? Maak dan onder de bomen in de schaduw gezellige zitplekjes voor je gasten compleet met leuke versiering zoals slingers en balonnen.

De outfit van het bruidspaar
Jullie bruidsoutfit kunnen jullie natuurlijk niet meer veranderen als de temperaturen onverwacht tropisch worden. Maar als bruidegom kun je wel zorgen voor een of meerdere, extra overhemden, zodat je tussendoor kunt wisselen. Als bruid is het verstandig je haren op te steken, zodat je geen last hebt van warme lokken in je nek. Heb je een dichte jurk die erg warm is? Dan is het een optie om voor de avond een luchtig jurkje aan te schaffen.

Veel drinken en waterijsjes
Zorg dat er overal ruime hoeveelheden drinken beschikbaar zijn, en dan bedoelen we geen alcohol. Water, fruitwatercocktails, homemade limonade, frisdranken: alles wat maar verkoeling geeft. Kies voor een feestelijke aankleding met mason jars en vrolijk, gekleurd fruit in het water. Waterijsjes uitdelen werkt ook altijd bijzonder verfrissend!

Eerste hulp bij hitte
Misschien is schaduw en drinken nog niet voldoende voor iedereen. Maak wat ruimte vrij voor een ‘zomerse EHBO-kit’ als koude, vochtige doekjes, deodorant, anti-insectenspul, zonnebrand en misschien wel wat setjes teenslippers. Met de hitte kunnen voeten zo opzwellen dat je je dure hakken met alle liefde even in de boom hangt.

Make-up bijwerken
Met die tropische temperaturen zweet je natuurlijk veel met gevolg dat je make-up door kan lopen of sneller bijgewerkt moet worden. Zorg dat je je make-upset inclusief poeder en kwast bij je hebt, zeker als je foto’s gaat nemen, zodat je alles weer even bij kunt werken voor een matte, niet-zweterige look.

Laat je niet afschrikken door tropische temperaturen. Er zijn allerlei manieren om het jezelf en je gasten zo aangenaam mogelijk te maken en volop te genieten.

Plaats een reactie!

  • ❤️ Margaret want to meet you! Click here: https://clck.ru/ehq8q?h=c40556908167b322cda6ce28340931d0- ❤️ 04-12-2022

    svml00v

  • Angelikaal Liam 04-12-2022

    Ik wil het publiek een eenvoudige tip geven om je relatie, huwelijk, dating of geliefde te herstellen. Mijn geliefde Jerry heeft het 2 jaar geleden met me uitgemaakt, maar ik ben hem nooit vergeten omdat ik zoveel van hem hou, hij was mijn soulmate, mijn alles ,maar het was nog steeds uit met mij, maar ik hield nog steeds van hem, ik zag een getuigenis hoe dr sacre hielp om haar ex-man terug in haar leven te brengen, ik nam ook contact met hem op op Instagram, ik check zijn bio en stuur hem een ​​direct bericht op is WhatsApp op is profiel, ik legde hem alles uit en hij vertelde me dat mijn geliefde terug zou komen en hij zal van me houden en koesteren, ik kreeg de gebedspunten, na zijn gebed vertelde hij me pas binnen 12 uur mijn minnaar komt terug, voordat de 12 uur voltooid waren mijn minnaar kwam naar me toe smekend en vroeg om mijn vergeving, we zijn weer samen, hij behandelt me ​​als een koningin, ik hou van hem en hij houdt ook van mij, Ik waardeer wat je doet @drsacre Bel/Sms/Whatsapp: +2349076034359 E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com Angelikaal Liam

Blog & nieuws

Meer nieuws
Uw bruiloft begint bij bruidlocaties.nl zoek uit duizende locaties in NL. Zoek een bruidslocaties