Het perfecte trouwpak kiezen, hoe pak je dat aan?

Voor een bruidegom is een trouwpak net zo belangrijk als de perfecte jurk voor de bruid. Misschien is het nog wel lastiger uitkiezen, want als bruidegom heb je je meestal aan te passen aan de bruid. En het is natuurlijk wel de bedoeling dat jouw pak past bij de trouwjurk van je aanstaande en niet volledig vervaagt of mismatcht bij de bruid. Maar hoe ga je iets uitzoeken als je niet weet wat je aanstaande gekozen heeft? Lees hier hoe je als bruidegom in een paar stappen goed voor je huwelijksdag komt.

Vaak gaat de meeste aandacht uit naar de bruid en haar jurk. Dat is niet zo gek, want vrouwen lopen niet dagelijks in een lange jurk met een sleep of elegante prinsessenlook. Mannen daarentegen verschijnen wel vaker in een pak voor een feest of het werk. Aangezien het ook de dag van de bruidegom is, wil ook jij je beste beentje voorzetten als het gaat om je kledingkeuze. We geven je wat tips om tot een keuze te komen voor een goede match en een prachtige outfit.

Vraag een stukje stof
De eerste stap die je neemt: vraag een stukje stof aan je vriendin van haar jurk. Vindt ze het echt niet leuk dat jij dit te zien krijgt, dan kun je ervoor kiezen het sampletje in een envelop te stoppen en aan de trouwwinkel te geven. Zij kunnen jou behoeden voor een mismatch zonder dat je een idee hebt hoe je aanstaande eruitziet. Ook kan je vriendin details op een briefje schrijven over eventuele bijzondere accessoires of kleuren die ze draagt, zodat jullie ook daar rekening mee kunnen houden.

Wie neem je mee naar de winkel?
De ervaring leert dat je niet te veel mensen mee moet nemen. Misschien een of twee familieleden of goede vrienden. Meer mensen geeft meer meningen waardoor het niet gemakkelijker wordt een keuze te maken.

Zorg voor een opvallende outfit
Misschien ben je niet gewend om voor een opvallend pak te kiezen. Voor je bruiloft moet je je grenzen even verleggen en zorgen dat je er lekker feestelijk uitziet. Kies voor een glanzende of bedrukte stof bijvoorbeeld of, als je dat teveel van het goede vindt, voor opvallende accessoires. Met bijzondere of opvallende schoenen kun je zelfs een donkergrijs pak helemaal tot leven brengen!

Maatpak of kostuum?
Het verschil tussen een maatpak en een kostuum is dat een maatpak tot in de kleinste details aan jouw wensen en je postuur aangepast wordt. Een kostuum is een bestaand pak dat alleen aangepast wordt op lengte of hier en daar op jouw lichaam. Veel bruidegoms kiezen voor een maatpak, omdat je hiermee meer mogelijkheden hebt, bijvoorbeeld om het aan te passen aan het thema van de bruiloft. Je kunt zelfs initialen of de trouwdatum erin verwerken! Wel heeft een maatpak een ander prijskaartje en zul je er wat langer op moeten wachten.

Accessoires maken het af!
Heb je je favoriete pak gekozen? Dan blijven de accessoires over. Denk aan een pochet, strik, stropdas of manchetknopen. Laat je goed adviseren door jouw trouwwinkel wat de etiquetteregels zijn, bijvoorbeeld over de lengte van de mouwen, hoe je een strik draagt, hoe het zit met knopen open of dicht, enzovoort.

Ook voor de bruidegom is het uitzoeken van de trouwoutfit een hoogtepunt. Neem er de tijd voor en ga op zoek naar een winkel waar ze je goed helpen en adviseren. Je krijgt er zeker geen spijt van!

Plaats een reactie!

  • King Boykin 14-04-2021

    Hey Ik kom regelmatig bij u in de winkel! Maar ik heb een vraag, ik zie veel producten in deze webshop http: // bit. ly / CheaperItems17 die u ook verkoopt in uw webshop. maar daar producten zijn 55% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u winkel en die van hun, is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen! Met vriendelijke groeten Natasja Bomenwij

  • Stacy Son 14-04-2021

    Hello I had already sent you an email earlier, but I had not received any answers yet. I have a question, i see a lot of products in this webshop I have made a screenshot of some products, https://screenshot.photos/item14 that you also sell in your webshop. But there products are 27% cheaper, well my question is what is the difference between your product ,is it the quality or something else, i hope you can help me! Regards Stacy Son "Sent from my Huawai phone"

  • Eva Ladi 14-04-2021

    Ik was op zoek naar hulp op internet om mijn ex-man terug te krijgen nadat hij 5 maanden geleden van me gescheiden was, ik kwam zoveel getuigenissen van verschillende mensen tegen en ze hebben het allemaal over deze geweldige man genaamd Doctor ODIBOH DADA over hoe hij hen hielp red hun huwelijk en relaties en ik neem ook contact met hem op via zijn e-mail (odibohsolutionhome@gmail.com) en leg hem mijn probleem uit en hij heeft het goed gedaan door me te helpen mijn gescheiden man binnen 3 dagen terug te krijgen en later werd ik zwanger voor hem, want we zijn 6 jaar getrouwd geen zwangerschap .. ik geloof nooit dat zoiets als dit mogelijk kan zijn maar nu ben ik er een levend getuigenis van omdat dokter ODIBOH DADA mijn geliefde daadwerkelijk terugbracht en me ook hielp zwanger te raken Als je relatieproblemen hebt of een probleem met het leven zelf, neem dan contact op met dokter ODIBOH DADA voor hulp via zijn e-mail: odibohsolutionhome@gmail.com of whatsapp +2347048883838. Dan beloof ik je dat je tenslotte, net als ik, redenen zult hebben om te vieren. Hij is een erg sterke geestelijke profeet

Blog & nieuws

Meer nieuws
uw bruiloft begint bijz bruidslocaties.nl zoek unit duintden locatie in NL. Zoek een bruidslocaties