Gasterij Vergeer

Jullie gaan trouwen! GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! Jullie hebben samen net een belangrijke beslissing genomen voor de toekomst. Voordat jullie deze grote stap gaan zetten zijn er eerst nog veel keuzes te maken. Waar laten jullie het huwelijk voltrekken? Wil je een groot feest of houden jullie het liever klein en intiem? Het is belangrijk je goed te oriënteren voor deze belangrijke dag. Wij willen u graag helpen om de juiste keuzes te maken en de dag helemaal naar jullie wensen samen te stellen. Een compleet plaatje in onze mooie feestlocatie met eten & drinken, aankleding, muziek en entertainment. Ja ik wil! Op zoek naar een unieke plek om te trouwen, of willen jullie juist alles op een locatie houden, of al jullie avondgasten bij de ceremonie aanwezig hebben? Gasterij Vergeer is naast feestlocatie ook officiële trouwlocatie. Dat betekend dat jullie huwelijk kan worden voltrokken in onze zaal. Dat eens wat anders en makkelijk voor de daggasten. Uiteraard kleden wij de locatie mooi aan met bloemstukken en bijvoorbeeld een witte loper waarover jullie binnen kunnen komen! Uiteraard zijn jullie ook vrij om jullie eigen stijl door te voeren in de aankleding. Familie Moment Na het JA-woord en de felicitaties hoort natuurlijk een heerlijke bruidstaart. Deze kunnen wij via verschillende leveranciers voor jullie verzorgen, of deze regelen jullie zelf. Bij een bijzondere huwelijksdag hoort een gezellig diner met jullie daggasten. Dit is het moment dat jullie met familie en andere belangrijke gasten kunnen napraten over het JA-woord. Of je kiest voor een geserveerd diner of een dinerbuffet, wij kunnen vanuit onze menukaart en jullie wensen een heerlijk meergangen menu of een uitgebreid buffet samenstellen. Eventueel met jullie bruidstaart als dessert. Bij het samenstellen van het menu houden wij rekening met jullie wensen en die van jullie gasten. Ook allergieën of dieeten kunnen besproken worden. Een feest om nooit te vergeten Het sluitstuk van een fantastische huwelijksdag is de receptie of het feest. Het moment waarop jullie al jullie familie en vrienden hebben uitgenodigd. Of je kiest voor een bescheiden feest of groots wil uitpakken, alles is mogelijk bij Gasterij Vergeer. Hebben jullie een bepaald thema in gedachte? Geen probleem! Wij kijken graag mee of wij erbij aan kunnen sluiten en misschien hebben wij thema’s in ons assortiment dat jullie aanspreekt. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld met lekkere hapjes en drankjes is elke prijsklasse. Uiteraard gaan wij graag om de tafel zitten om een feestarrangement naar wens in te vullen. Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak om onze locatie te komen bekijken en samen een offerte op te stellen die al jullie wensen weergeeft!

Gasterij Vergeer

8,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Gasterij Vergeer

Jullie gaan trouwen!
GEFELICITEERD! Jullie gaan trouwen! Jullie hebben samen net een belangrijke beslissing genomen voor de toekomst. Voordat jullie deze grote stap gaan zetten zijn er eerst nog veel keuzes te maken. Waar laten jullie het huwelijk voltrekken? Wil je een groot feest of houden jullie het liever klein en intiem?
Het is belangrijk je goed te oriënteren voor deze belangrijke dag. Wij willen u graag helpen om de juiste keuzes te maken en de dag helemaal naar jullie wensen samen te stellen. Een compleet plaatje in onze mooie feestlocatie met eten & drinken, aankleding, muziek en entertainment.

Ja ik wil!
Op zoek naar een unieke plek om te trouwen, of willen jullie juist alles op een locatie houden, of al jullie avondgasten bij de ceremonie aanwezig hebben? Gasterij Vergeer is naast feestlocatie ook officiële trouwlocatie. Dat betekend dat jullie huwelijk kan worden voltrokken in onze zaal.
Dat eens wat anders en makkelijk voor de daggasten. Uiteraard kleden wij de locatie mooi aan met bloemstukken en bijvoorbeeld een witte loper waarover jullie binnen kunnen komen! Uiteraard zijn jullie ook vrij om jullie eigen stijl door te voeren in de aankleding.

Familie Moment
Na het JA-woord en de felicitaties hoort natuurlijk een heerlijke bruidstaart. Deze kunnen wij via verschillende leveranciers voor jullie verzorgen, of deze regelen jullie zelf.
Bij een bijzondere huwelijksdag hoort een gezellig diner met jullie daggasten. Dit is het moment dat jullie met familie en andere belangrijke gasten kunnen napraten over het JA-woord.
Of je kiest voor een geserveerd diner of een dinerbuffet, wij kunnen vanuit onze menukaart en jullie wensen een heerlijk meergangen menu of een uitgebreid buffet samenstellen. Eventueel met jullie bruidstaart als dessert. Bij het samenstellen van het menu houden wij rekening met jullie wensen en die van jullie gasten. Ook allergieën of dieeten kunnen besproken worden.

Een feest om nooit te vergeten
Het sluitstuk van een fantastische huwelijksdag is de receptie of het feest. Het moment waarop jullie al jullie familie en vrienden hebben uitgenodigd. Of je kiest voor een bescheiden feest of groots wil uitpakken, alles is mogelijk bij Gasterij Vergeer.
Hebben jullie een bepaald thema in gedachte? Geen probleem! Wij kijken graag mee of wij erbij aan kunnen sluiten en misschien hebben wij thema’s in ons assortiment dat jullie aanspreekt.
Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld met lekkere hapjes en drankjes is elke prijsklasse. Uiteraard gaan wij graag om de tafel zitten om een feestarrangement naar wens in te vullen.

Nieuwsgierig geworden? Maak gerust een afspraak om onze locatie te komen bekijken en samen een offerte op te stellen die al jullie wensen weergeeft!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden