Buiksloterkerk Amsterdam

Zoekt u een originele trouwlocatie met een unieke sfeer, stijl en grandeur onder de rook van Amsterdam, die voor uw gasten goed bereikbaar is, waar u gratis kunt parkeren, en die niet gebonden is aan welke cateraar of merk drank dan ook, informeer dan bij ons voor deze perfecte locatie. De Buiksloterkerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam en daarmee geschikt voor uw ceremonie in welke stijl ook. Geniet van het gemak dat alles op één locatie gehouden kan worden, de ceremonie, receptie, diner en feest! Geen gedoe met vervoer en gasten die van hot naar her moeten en daardoor geen alcohol kunnen drinken. Daarbij is het natuurlijk extra bijzonder om de locatie in drie verschillende sferen te beleven. Bij voorbeeld een romantische ceremonie en een toost en taart buiten genietend van de vogels het zonnetje. Dineren in een grote hoge kerk is toch wel iets heel speciaals. Aan prachtig gedekte witte ronde tafels of aan eindeloos lange rechte tafels, alles is mogelijk. Kaarsen, bloemen, tafellinnen en mooie woorden. Alles wordt in deze sfeervolle ambiance een mooie beleving. Wij kunnen met u diverse menu’s bespreken, cateraars aanbevelen of u kunt en mag zelf achter de BBQ gaan staan. Daarna zorgt de DJ of Band ervoor dat het feest begint. De openingsdans op een grote verlichte dansvloer, de saxofonist in de kansel, een gin tonic aan de witte ronde bar en als late night snack een dürüm döner uit het luik van de keuken. Zo maar wat ideeën die we hebben. Maak een afspraak en we laten u ons grote inspiratieboek zien. Niets is onmogelijk en op speciaal verzoek wordt er getoverd.

Buiksloterkerk Amsterdam

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kerk
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Buiksloterkerk Amsterdam

Zoekt u een originele trouwlocatie met een unieke sfeer, stijl en grandeur onder de rook van Amsterdam, die voor uw gasten goed bereikbaar is, waar u gratis kunt parkeren, en die niet gebonden is aan welke cateraar of merk drank dan ook, informeer dan bij ons voor deze perfecte locatie.

De Buiksloterkerk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam en daarmee geschikt voor uw ceremonie in welke stijl ook. Geniet van het gemak dat alles op één locatie gehouden kan worden, de ceremonie, receptie, diner en feest! Geen gedoe met vervoer en gasten die van hot naar her moeten en daardoor geen alcohol kunnen drinken. Daarbij is het natuurlijk extra bijzonder om de locatie in drie verschillende sferen te beleven. Bij voorbeeld een romantische ceremonie en een toost en taart buiten genietend van de vogels het zonnetje.

Dineren in een grote hoge kerk is toch wel iets heel speciaals. Aan prachtig gedekte witte ronde tafels of aan eindeloos lange rechte tafels, alles is mogelijk. Kaarsen, bloemen, tafellinnen en mooie woorden. Alles wordt in deze sfeervolle ambiance een mooie beleving. Wij kunnen met u diverse menu’s bespreken, cateraars aanbevelen of u kunt en mag zelf achter de BBQ gaan staan.

Daarna zorgt de DJ of Band ervoor dat het feest begint. De openingsdans op een grote verlichte dansvloer, de saxofonist in de kansel, een gin tonic aan de witte ronde bar en als late night snack een dürüm döner uit het luik van de keuken. Zo maar wat ideeën die we hebben.

Maak een afspraak en we laten u ons grote inspiratieboek zien. Niets is onmogelijk en op speciaal verzoek wordt er getoverd.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden