Huize Koningsbosch

Hotel-restaurant Huize Koningsbosch Omgeving & Locatie Huize Koningsbosch ligt aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat. Op 3,5 km afstand van het strand, op een half uur rijden van Amsterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Castricum heeft een treinstation, daarvandaan vertrekt een bus die na 7 minuten voor de deur van het hotel stopt. Het restaurant wordt ook door de lokale bevolking druk bezocht. De keuken kookt voornamelijk ambachtelijk, biologisch en met streek- en seizoensproducten. Het pand was voorheen de allereerste jeugdherberg van Nederland. In 1932 gebouwd onder leiding van architect Den Tex. In 2015 is de jeugdherberg omgetoverd tot een romantisch boetiek hotel en authentiek restaurant met Franse keuken. Alle stijlkenmerken zijn waar mogelijk gerestaureerd of teruggebracht. Binnen heerst een warme, rustgevende sfeer. De lounge is ingericht met comfortabele retro-chique meubels waar u bij de houthaard lekker tot rust kunt komen. Niet alleen de authentieke en romantische uitstraling maakt dat al veel stellen getrouwd zijn bij Huize Koningsbosch, het zijn vooral ook de mooie zalen en het lekkere eten die de dag onvergetelijk maken. Een bezoek aan deze website is de eerste stap. Meestal plannen we een afspraak in om de details te bespreken en tot een redelijk nauwkeurige raming van de kosten te komen. Wij hebben geen standaard pakketten. Dit vinden we namelijk erg onpersoonlijk. En elk stel heeft andere wensen. Dus maken wij voor jullie een bruiloft op maat. Wij rekenen geen zaalhuur of andere onverwachte bijkomende kosten. Jullie betalen enkel het eten en drinken dat jullie bij ons afnemen. En hiervan zijn onze prijzen heel schappelijk. Mochten er aanvullende wensen zijn zoals een tent, band of DJ, dan berekenen wij deze kosten één-op-één door. Zo blijft alles heel transparant. Mogen wij jullie uitnodigen om een keer kennis te maken? Tot dan. Saskia Geraeds & Rob Redmeijer (wij zijn al getrouwd).

Huize Koningsbosch

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Landgoed
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Huize Koningsbosch

Hotel-restaurant Huize Koningsbosch

Omgeving & Locatie
Huize Koningsbosch ligt aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat. Op 3,5 km afstand van het strand, op een half uur rijden van Amsterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Castricum heeft een treinstation, daarvandaan vertrekt een bus die na 7 minuten voor de deur van het hotel stopt. Het restaurant wordt ook door de lokale bevolking druk bezocht. De keuken kookt voornamelijk ambachtelijk, biologisch en met streek- en seizoensproducten.

Het pand was voorheen de allereerste jeugdherberg van Nederland. In 1932 gebouwd onder leiding van architect Den Tex.
In 2015 is de jeugdherberg omgetoverd tot een romantisch boetiek hotel en authentiek restaurant met Franse keuken.

Alle stijlkenmerken zijn waar mogelijk gerestaureerd of teruggebracht.
Binnen heerst een warme, rustgevende sfeer. De lounge is ingericht met comfortabele retro-chique meubels waar u bij de houthaard lekker tot rust kunt komen.

Niet alleen de authentieke en romantische uitstraling maakt dat al veel stellen getrouwd zijn bij Huize Koningsbosch, het zijn vooral ook de mooie zalen en het lekkere eten die de dag onvergetelijk maken.

Een bezoek aan deze website is de eerste stap.
Meestal plannen we een afspraak in om de details te bespreken en tot een redelijk nauwkeurige raming van de kosten te komen.
Wij hebben geen standaard pakketten. Dit vinden we namelijk erg onpersoonlijk. En elk stel heeft andere wensen. Dus maken wij voor jullie een bruiloft op maat.
Wij rekenen geen zaalhuur of andere onverwachte bijkomende kosten. Jullie betalen enkel het eten en drinken dat jullie bij ons afnemen. En hiervan zijn onze prijzen heel schappelijk.
Mochten er aanvullende wensen zijn zoals een tent, band of DJ, dan berekenen wij deze kosten één-op-één door. Zo blijft alles heel transparant.

Mogen wij jullie uitnodigen om een keer kennis te maken?

Tot dan.

Saskia Geraeds & Rob Redmeijer (wij zijn al getrouwd).

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden