Beachclub The Bing

Trouwen bij Beachclub The Bing Zoekt u in Zuid-Holland een geschikte feestlocatie om te trouwen? Er is weinig romantischer te bedenken dan trouwen op het strand, met de beelden en geluiden van de indrukwekkende zee op de achtergrond. Beachclub The Bing in Hoek van Holland biedt u een feestlocatie om te kunnen trouwen op het strand. Wij zijn een door de gemeente erkende trouwlocatie. U kunt op onze feestlocatie zowel het trouwen zelf, oftewel de huwelijksceremonie, laten plaatsvinden, en daarnaast alle andere festiviteiten, zoals de receptie, het huwelijksdiner en het avondfeest. Ons enthousiaste personeel stelt alles in werk om u en de overige aanwezigen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij onze feestlocatie trouwen is een fantastisch begin van uw verdere gezamenlijke leven! Bij onze feestlocatie kunt u buiten trouwen op het strand. Wij zetten alles voor u klaar en zorgen voor een feestelijk aangeklede ceremonie. Bij ons trouwen is echter ook mogelijk bij minder goed weer, bijvoorbeeld in de winter. Beachclub The Bing is het hele jaar geopend en wij verzorgen ook winterbruiloften in ons sfeervolle binnenvertrek. Bij onze feestlocatie kunt u trouwen, maar u kunt desgewenst ook de overige festiviteiten hier laten plaatsvinden. Zo kan er een stijlvolle receptie plaatsvinden voor alle genodigden. Wij kunnen door onze patissier een prachtige en heerlijke bruiloftsstaart laten maken, en eventueel uw gasten voorzien van een glas champagne of een cocktail als welkomstdrankje. Voor het bruiloftsdiner zit u bij onze feestlocatie na het trouwen ook goed. Onze ervaren koks zetten heerlijke gerechten op tafel, geheel volgens uw wensen. In overleg is vrijwel alles mogelijk om u een fantastische dag te bezorgen. Bij mooi weer kan het avondfeest op onze feestlocatie na het trouwen ook buiten plaatsvinden. Wordt het ’s avonds iets koeler, dan zetten wij de buitenverwarming aan. Bij regen of als het echt te koud is wijken wij uit naar binnen. Het is geen probleem om op onze feestlocatie bij het trouwen een band of DJ te laten komen. Eventueel kunnen wij deze band of DJ voor u boeken, door onze contacten met een evenementenbureau. Onze feestlocatie beschikt voor trouwen en andere festiviteiten over een professionele licht- en geluidsinstallatie. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om bij onze feestlocatie te kunnen trouwen? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u een kijkje nemen in onze feestlocatie voor u besluit om bij ons te gaan trouwen? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Beachclub The Bing

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Beachclub
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Aan het water
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Beachclub The Bing

Trouwen bij Beachclub The Bing

Zoekt u in Zuid-Holland een geschikte feestlocatie om te trouwen? Er is weinig romantischer te bedenken dan trouwen op het strand, met de beelden en geluiden van de indrukwekkende zee op de achtergrond. Beachclub The Bing in Hoek van Holland biedt u een feestlocatie om te kunnen trouwen op het strand. Wij zijn een door de gemeente erkende trouwlocatie. U kunt op onze feestlocatie zowel het trouwen zelf, oftewel de huwelijksceremonie, laten plaatsvinden, en daarnaast alle andere festiviteiten, zoals de receptie, het huwelijksdiner en het avondfeest. Ons enthousiaste personeel stelt alles in werk om u en de overige aanwezigen een onvergetelijke dag te bezorgen. Bij onze feestlocatie trouwen is een fantastisch begin van uw verdere gezamenlijke leven!

Bij onze feestlocatie kunt u buiten trouwen op het strand. Wij zetten alles voor u klaar en zorgen voor een feestelijk aangeklede ceremonie. Bij ons trouwen is echter ook mogelijk bij minder goed weer, bijvoorbeeld in de winter. Beachclub The Bing is het hele jaar geopend en wij verzorgen ook winterbruiloften in ons sfeervolle binnenvertrek.

Bij onze feestlocatie kunt u trouwen, maar u kunt desgewenst ook de overige festiviteiten hier laten plaatsvinden. Zo kan er een stijlvolle receptie plaatsvinden voor alle genodigden. Wij kunnen door onze patissier een prachtige en heerlijke bruiloftsstaart laten maken, en eventueel uw gasten voorzien van een glas champagne of een cocktail als welkomstdrankje. Voor het bruiloftsdiner zit u bij onze feestlocatie na het trouwen ook goed. Onze ervaren koks zetten heerlijke gerechten op tafel, geheel volgens uw wensen. In overleg is vrijwel alles mogelijk om u een fantastische dag te bezorgen.

Bij mooi weer kan het avondfeest op onze feestlocatie na het trouwen ook buiten plaatsvinden. Wordt het ’s avonds iets koeler, dan zetten wij de buitenverwarming aan. Bij regen of als het echt te koud is wijken wij uit naar binnen. Het is geen probleem om op onze feestlocatie bij het trouwen een band of DJ te laten komen. Eventueel kunnen wij deze band of DJ voor u boeken, door onze contacten met een evenementenbureau. Onze feestlocatie beschikt voor trouwen en andere festiviteiten over een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden om bij onze feestlocatie te kunnen trouwen? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan bespreken wij samen uw wensen en de mogelijkheden. Wilt u een kijkje nemen in onze feestlocatie voor u besluit om bij ons te gaan trouwen? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende rondleiding.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden