Landgoed Den Vossenbosch

<p>Landgoed Den Vossenbosch in Hoge Hexel een betoverend landgoed in Twente. Verscholen tussen bomen en rododendrons ligt een goed bewaard geheim: Landgoed Den Vossenbosch. Uitkijkend over het grasveld en de verderop gelegen vijver, en met alleen het zachte geruis van de bomen op de achtergrond lijkt de rest van de wereld mijlenver weg. Intieme, serene setting Het landgoed vormt de perfecte setting voor jullie huwelijksdag. Een buitenlocatie, waarbij het prachtige decor is samengesteld uit een sfeervol landhuis met koetshuis, een romantisch prieel op het frisgroene grasveld en zingende vogels in de omringende bomen. Op deze open plek in het bos houdt de natuur zijn adem in en wacht, op dat ene bijzondere moment: het ‘ja ik wil’ van bruid en bruidegom. Jullie bruiloft in stijl Vanaf de huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart tot en met de receptie, een sfeervol diner, en het intieme of juist daverende feest dat daarop volgt. Niks is bij ons standaard! Hier worden sprookjes op maat gemaakt. Van klassiek tot festival tot sprookjesachtig ‘duizend-en-één-nacht’ en van Ibiza-style (inclusief zwembad!) tot een Italiaanse bruiloft met lange, witgedekte tafels in het gras, waar jullie heerlijk genieten van een voortreffelijk diner. De dag vult zich met het zachte gerinkel van glazen die proosten, en het ontspannen gelach van jullie familie en vrienden terwijl jullie een dansje wagen op de dansvloer. En terwijl de zon ondergaat, ontsteken wij de sfeervolle verlichting zodat het feest nog tot in de kleine uurtjes door kan gaan. Alleen nog maar genieten.. Op Landgoed Den Vossenbosch worden onvergetelijke momenten gecreëerd. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie de ideeën voor jullie huwelijksdag te verkennen. Er staat vervolgens een bekwaam en enthousiast team klaar om deze bijzondere dag tot in detail voor jullie te verzorgen. Dat doen we in samenwerking met onze partners die jullie mogen kiezen. Zo hoeven jullie op de dag zelf alleen nog maar te genieten. Daarbij staat het hele landgoed tot jullie beschikking, inclusief het koetshuis voor een overnachting en de wellness center. Jullie mogen dan kiezen en genieten van een lichaamsbehandeling of beautybehandeling, omringd door de sauna en verwarmde zwembad. Jullie mogen bovendien onze authentieke Rolls-Royce gebruiken als trouwauto met chauffeur. Geef elkaar ook een perfect huwelijkscadeau: een ontspannen huwelijksdag op Landgoed den Vossenbosch, het is ons een buitengewoon genoegen om jullie te mogen verwelkomen.</p>

Landgoed Den Vossenbosch

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Landgoed Den Vossenbosch

<p>Landgoed Den Vossenbosch in Hoge Hexel een betoverend landgoed in Twente.
Verscholen tussen bomen en rododendrons ligt een goed bewaard geheim: Landgoed Den Vossenbosch. Uitkijkend over het grasveld en de verderop gelegen vijver, en met alleen het zachte geruis van de bomen op de achtergrond lijkt de rest van de wereld mijlenver weg.

Intieme, serene setting
Het landgoed vormt de perfecte setting voor jullie huwelijksdag. Een buitenlocatie, waarbij het prachtige decor is samengesteld uit een sfeervol landhuis met koetshuis, een romantisch prieel op het frisgroene grasveld en zingende vogels in de omringende bomen. Op deze open plek in het bos houdt de natuur zijn adem in en wacht, op dat ene bijzondere moment: het ‘ja ik wil’ van bruid en bruidegom.

Jullie bruiloft in stijl
Vanaf de huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart tot en met de receptie, een sfeervol diner, en het intieme of juist daverende feest dat daarop volgt. Niks is bij ons standaard! Hier worden sprookjes op maat gemaakt. Van klassiek tot festival tot sprookjesachtig ‘duizend-en-één-nacht’ en van Ibiza-style (inclusief zwembad!) tot een Italiaanse bruiloft met lange, witgedekte tafels in het gras, waar jullie heerlijk genieten van een voortreffelijk diner. De dag vult zich met het zachte gerinkel van glazen die proosten, en het ontspannen gelach van jullie familie en vrienden terwijl jullie een dansje wagen op de dansvloer. En terwijl de zon ondergaat, ontsteken wij de sfeervolle verlichting zodat het feest nog tot in de kleine uurtjes door kan gaan.

Alleen nog maar genieten..
Op Landgoed Den Vossenbosch worden onvergetelijke momenten gecreëerd. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie de ideeën voor jullie huwelijksdag te verkennen. Er staat vervolgens een bekwaam en enthousiast team klaar om deze bijzondere dag tot in detail voor jullie te verzorgen. Dat doen we in samenwerking met onze partners die jullie mogen kiezen. Zo hoeven jullie op de dag zelf alleen nog maar te genieten. Daarbij staat het hele landgoed tot jullie beschikking, inclusief het koetshuis voor een overnachting en de wellness center. Jullie mogen dan kiezen en genieten van een lichaamsbehandeling of beautybehandeling, omringd door de sauna en verwarmde zwembad. Jullie mogen bovendien onze authentieke Rolls-Royce gebruiken als trouwauto met chauffeur.

Geef elkaar ook een perfect huwelijkscadeau: een ontspannen huwelijksdag op Landgoed den Vossenbosch, het is ons een buitengewoon genoegen om jullie te mogen verwelkomen.</p>

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden