Beachhouse NIUS

Welkom bij Beachclub No5 te Zandvoort. Welkom op onze website en kijk rustig rond om een impressie te krijgen van ons mooie strandpaviljoen en bekijk de mogelijkheden. Beachclub No5 ligt aan de Zuidboulevard van Zandvoort. U bereikt Beachclub No5 door de watertoren te passeren, de boulevard over te steken en direct de strandafgang te nemen. Onze strandtent staat OP het stand. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van het centrum van Zandvoort en zijn er veel parkeermogelijkheden in de buurt. Kenmerkend voor Beachclub No5 zijn haar "3 koepels". Wij zijn een trendy Beachclub met 3 aparte zalen, een vide met uitzicht over de Noordzee en een heerlijk groot (eventueel overdekt) terras. Beachclub No5 is een strandtent met restaurant dat open is in de zomer, maar ook open in de winter. Wij zijn een jaarrond strandpaviljoen. Onze keuken biedt u een uitgebreide en verrassende keuze aan grote en kleine gerechten, kindermenu's en lekkere kleine hapjes voor tijdens de borrel. Ook zijn wij trots op onze menukaart. We proberen zoveel mogelijk met seizoensgebonden en verse producten te werken, waardoor onze menukaart geregeld wisselt. Bovenal gaat het er om dat u, onze gast, zich welkom voelt en volop kan genieten. Wij staan voor service en échte betrokkenheid. Wij willen graag dat u het echt leuk (en lekker) vindt om bij onze beachclub op visite te komen en tevens kunt genieten van de zee, het strand en de prachtige ondergaande zon. Beachclub No5 heeft een perfecte ambiance en is geschikt voor vele doeleinden; een huwelijksceremonie "met je voetjes in het zand" en uitzicht op de zee (wij zijn een officiele trouwlocatie), een groot feest met een heerlijk buffet, een BBQ, of een romantisch diner voor twee bij zonsondergang.</p>

Beachhouse NIUS

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Beachclub
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Beachhouse NIUS!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Beachhouse NIUS heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Beachhouse NIUS

Welkom bij Beachclub No5 te Zandvoort. Welkom op onze website en kijk rustig rond om een impressie te krijgen van ons mooie strandpaviljoen en bekijk de mogelijkheden.

Beachclub No5 ligt aan de Zuidboulevard van Zandvoort. U bereikt Beachclub No5 door de watertoren te passeren, de boulevard over te steken en direct de strandafgang te nemen. Onze strandtent staat OP het stand. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van het centrum van Zandvoort en zijn er veel parkeermogelijkheden in de buurt.

Kenmerkend voor Beachclub No5 zijn haar "3 koepels". Wij zijn een trendy Beachclub met 3 aparte zalen, een vide met uitzicht over de Noordzee en een heerlijk groot (eventueel overdekt) terras. Beachclub No5 is een strandtent met restaurant dat open is in de zomer, maar ook open in de winter. Wij zijn een jaarrond strandpaviljoen.

Onze keuken biedt u een uitgebreide en verrassende keuze aan grote en kleine gerechten, kindermenu's en lekkere kleine hapjes voor tijdens de borrel. Ook zijn wij trots op onze menukaart. We proberen zoveel mogelijk met seizoensgebonden en verse producten te werken, waardoor onze menukaart geregeld wisselt.
Bovenal gaat het er om dat u, onze gast, zich welkom voelt en volop kan genieten. Wij staan voor service en échte betrokkenheid. Wij willen graag dat u het echt leuk (en lekker) vindt om bij onze beachclub op visite te komen en tevens kunt genieten van de zee, het strand en de prachtige ondergaande zon.

Beachclub No5 heeft een perfecte ambiance en is geschikt voor vele doeleinden; een huwelijksceremonie "met je voetjes in het zand" en uitzicht op de zee (wij zijn een officiele trouwlocatie), een groot feest met een heerlijk buffet, een BBQ, of een romantisch diner voor twee bij zonsondergang.</p>

Maak online uw eigen offerte bij Beachhouse NIUS!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Beachhouse NIUS heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden