Slot Doddendael

<p>Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor jullie huwelijksdag van 10 tot 650 personen. Slot Doddendael heeft tevens 3 hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. Je waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden. Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij ons te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de stretchtent in de boomgaard of een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van uw feest. Zes ruimtes, een tuin, boomgaarden en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest. Alles is mogelijk op Slot Doddendael. Er is altijd een plek waar jullie je helemaal thuis voelen. Op zondag trouwen is hip & happening! Over het algemeen zijn vrijdagen en zaterdagen “gewilde” dagen om te trouwen. Maar hebben jullie al eens aan een zondag gedacht? Een zondag is een uitstekende dag waar alle gasten juist lekker ontspannen de dag doorgaan en het ook mogelijk is om op Slot Doddendael voor de wet te trouwen (in tegenstelling tot veel andere locaties waar dit niet mogelijk is). Afgelopen jaar hebben wij huwelijken op de zondagen explosief zien stijgen en is deze dag in populariteit aan het toenemen. Denk er maar eens over na, we informeren jullie graag!</p>

Slot Doddendael

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Landgoed
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Slot Doddendael!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Slot Doddendael heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Slot Doddendael

<p>Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor jullie huwelijksdag van 10 tot 650 personen.

Slot Doddendael heeft tevens 3 hotelkamers en doet idyllisch aan met zijn slotgracht, boomgaard en tuinen. Je waant zich soms in vroegere tijden, maar het comfort en het serviceniveau zijn aangepast aan de hoge eisen die de huidige tijd stelt. Het is nu een prachtige locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor allerlei doeleinden.
Het is mogelijk om op iedere dag van de week bij ons te trouwen! Voltrekking van het wettelijk huwelijk in de stijlvolle Ridderzaal, aansnijden van de bruidstaart en receptie in het gezellige Arsenaal, of bij mooi weer buiten op het terras onder de grote kastanjeboom. Een geweldig diner of buffet, bereid door onze eigen koks en geserveerd in de stretchtent in de boomgaard of een spetterend avondfeest in ‘t Spijcker. Kortom: het slot vormt als trouwlocatie de perfecte omlijsting van uw feest.

Zes ruimtes, een tuin, boomgaarden en terrassen zijn beschikbaar voor jullie huwelijksfeest. Alles is mogelijk op Slot Doddendael. Er is altijd een plek waar jullie je helemaal thuis voelen.

Op zondag trouwen is hip & happening!
Over het algemeen zijn vrijdagen en zaterdagen “gewilde” dagen om te trouwen. Maar hebben jullie al eens aan een zondag gedacht? Een zondag is een uitstekende dag waar alle gasten juist lekker ontspannen de dag doorgaan en het ook mogelijk is om op Slot Doddendael voor de wet te trouwen (in tegenstelling tot veel andere locaties waar dit niet mogelijk is). Afgelopen jaar hebben wij huwelijken op de zondagen explosief zien stijgen en is deze dag in populariteit aan het toenemen. Denk er maar eens over na, we informeren jullie graag!</p>

Maak online uw eigen offerte bij Slot Doddendael!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Slot Doddendael heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden