Restaurant De Wiemel

"Trouwen in Gasterie de Wiemel" Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Restaurant de Wiemel biedt je de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. U kunt bij restaurant de Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest. Alles kan op 1 locatie gevierd worden. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto's. De trouwceremonie kan, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil, worden voltrokken. Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Een groot diner of een "walking dinner", buffet of barbecue, wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling. s'Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de openhaarden aan en kunnen de voetjes van de vloer. Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin, waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld. Bij restaurant de Wiemel wordt alles tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken. Onder het genot van een kop koffie laten wij u vrijblijvend alles zien en maken terplekke een offerte!

Restaurant De Wiemel

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Restaurant De Wiemel

"Trouwen in Gasterie de Wiemel"
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Restaurant de Wiemel biedt je de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren.
U kunt bij restaurant de Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest.

Alles kan op 1 locatie gevierd worden. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto's.
De trouwceremonie kan, zowel binnen in onze gezellige en intieme zaal als buiten in de besloten zitkuil, worden voltrokken.

Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Een groot diner of een "walking dinner", buffet of barbecue, wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling.
s'Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de openhaarden aan en kunnen de voetjes van de vloer.

Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin, waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld.

Bij restaurant de Wiemel wordt alles tot in de puntjes verzorgt. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken.

Onder het genot van een kop koffie laten wij u vrijblijvend alles zien en maken terplekke een offerte!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden