Boerderij Sallandshoeve

Onze locatie is stijlvol en sfeervol ingericht. We grenzen aan een vakantiepark met bungalows en camping waardoor overnachtingen ook mogelijk zijn. Klein en intiem of groots uitpakken? Bij ons is het mogelijk! Graag verzorgen wij jullie dag geheel naar jullie wensen. Invulling van jullie onvergetelijke dag Het is jullie dag, en voor deze dag zijn diverse invullingen mogelijk. Boerderij Sallandshoeve is een gecertificeerde trouwlocatie, wat wil zeggen dat het is toegestaan om de ceremonie bij ons plaats te laten vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit elders te doen en andere delen van het programma bij ons te vieren. 1 Ceremonie, middag- en avond programma bij ons. 2 Ceremonie op locatie elders, middag- en avond programma bij ons. 3 Ceremonie en middagprogramma elders, avondprogramma bij ons. De voorbeeld van de mogelijkheden in chronologische volgorde: De Ceremonie: Het is mogelijk om de ceremonie binnen of buiten plaats te laten vinden. De aankleding van de zalen of de locatie buiten kunnen hierbij naar wens worden ingericht. Na afloop van de ceremonie kunnen jullie gasten verwend worden met de volgende mogelijkheden: Een feestelijke prosecco om mee te toasten 5,00 2x koffie of thee met appeltaart 6,00 Prosecco met gesorteerd gebak 9,00 2x koffie of thee met bruidstaart op aanvraag Prosecco met bruidstaart op aanvraag Zaalhuur is inbegrepen wanneer er ook een middag- en/of avondprogramma geboekt wordt. Wanneer dit niet het geval is wordt € 125,- incl. BTW per uur berekend. Het middagprogramma Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje, drankje, buffet of diner. Bereid jullie voor op het avondfeest en geniet samen met jullie directe omgeving nog even na van de ceremonie. De mogelijkheden: 2x warm en 2x koud hapje € 4,50 Koud en Warm buffet of hapjesbuffet € 23,50 (vanaf) Dessertbuffet € 9,50 3-gangen keuzemenu diner € 32,50 Indien gewenst kunnen wij u een drankarrangement aanbieden. Het drankarrangement bevat bier, wijn & fris en natuurlijk een feestelijk drankje om mee te toasten. Mocht uw voorkeur ernaar uit gaan de drankjes gewoon te laten noteren dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Het avondprogramma: Voor het avondprogramma zijn ook diverse invullingen mogelijk. Zo kunt u uw avondgasten van een koud / warm buffet, hapjesbuffet of van losse hapjes voorzien gedurende de avond. Onderstaand programma is een voorbeeldprogramma weergegeven, de kosten hiervoor bedragen €32,50 per persoon: 20.00 uur Ontvangst met twee maal koffie en gesorteerd gebak. 20.30 – 00.30 uur Gedurende de avond zijn alle consumpties inbegrepen (exclusief buitenlands gedistilleerd). Tijdens de avond zullen we tevens nootjes en zoutjes op tafel verzorgen en rondgaan met drie maal een warm en twee maal een koud hapje. In overleg kan hier invulling aangegeven worden. 00.00 - 00:30 Afsluiter met kop koffie met broodjes. Hier kan een eigen invulling aan gegeven worden.

Boerderij Sallandshoeve

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Boerderij Sallandshoeve

Onze locatie is stijlvol en sfeervol ingericht. We grenzen aan een vakantiepark met bungalows en camping waardoor overnachtingen ook mogelijk zijn. Klein en intiem of groots uitpakken? Bij ons is het mogelijk! Graag verzorgen wij jullie dag geheel naar jullie wensen.Invulling van jullie onvergetelijke dag

Het is jullie dag, en voor deze dag zijn diverse invullingen mogelijk. Boerderij Sallandshoeve is een gecertificeerde trouwlocatie, wat wil zeggen dat het is toegestaan om de ceremonie bij ons plaats te laten vinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit elders te doen en andere delen van het programma bij ons te vieren.

1 Ceremonie, middag- en avond programma bij ons.
2 Ceremonie op locatie elders, middag- en avond programma bij ons.
3 Ceremonie en middagprogramma elders, avondprogramma bij ons.


De voorbeeld van de mogelijkheden in chronologische volgorde:

De Ceremonie:
Het is mogelijk om de ceremonie binnen of buiten plaats te laten vinden. De aankleding van de zalen of de locatie buiten kunnen hierbij naar wens worden ingericht. Na afloop van de ceremonie kunnen jullie gasten verwend worden met de volgende mogelijkheden:

Een feestelijke prosecco om mee te toasten 5,00
2x koffie of thee met appeltaart 6,00
Prosecco met gesorteerd gebak 9,00
2x koffie of thee met bruidstaart op aanvraag
Prosecco met bruidstaart op aanvraag

Zaalhuur is inbegrepen wanneer er ook een middag- en/of avondprogramma geboekt wordt. Wanneer dit niet het geval is wordt € 125,- incl. BTW per uur berekend.


Het middagprogramma
Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje, drankje, buffet of diner. Bereid jullie voor op het avondfeest en geniet samen met jullie directe omgeving nog even na van de ceremonie. De mogelijkheden:

2x warm en 2x koud hapje € 4,50
Koud en Warm buffet of hapjesbuffet € 23,50 (vanaf)
Dessertbuffet € 9,50
3-gangen keuzemenu diner € 32,50


Indien gewenst kunnen wij u een drankarrangement aanbieden. Het drankarrangement bevat bier, wijn & fris en natuurlijk een feestelijk drankje om mee te toasten. Mocht uw voorkeur ernaar uit gaan de drankjes gewoon te laten noteren dan is dat natuurlijk ook mogelijk.Het avondprogramma:

Voor het avondprogramma zijn ook diverse invullingen mogelijk. Zo kunt u uw avondgasten van een koud / warm buffet, hapjesbuffet of van losse hapjes voorzien gedurende de avond. Onderstaand programma is een voorbeeldprogramma weergegeven, de kosten hiervoor bedragen €32,50 per persoon:

20.00 uur
Ontvangst met twee maal koffie en gesorteerd gebak.

20.30 – 00.30 uur
Gedurende de avond zijn alle consumpties inbegrepen (exclusief buitenlands gedistilleerd). Tijdens de avond zullen we tevens nootjes en zoutjes op tafel verzorgen en rondgaan met drie maal een warm en twee maal een koud hapje. In overleg kan hier invulling aangegeven worden.

00.00 - 00:30
Afsluiter met kop koffie met broodjes. Hier kan een eigen invulling aan gegeven worden.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden