Het Huys ten Donck

Een sprookjeshuwelijk; dat is wat u op Het Huys ten Donck in Ridderkerk zult ervaren! Het persoonlijke, stijlvolle en authentieke interieur, het statige Huys en het bijzondere, romantische park maken uw droom tot werkelijkheid. Het Huys ten Donck biedt een veelzijdig palet aan mogelijkheden voor uw bruidsreportage, trouwceremonie, receptie, diner en/of feest. Zo schrijft u uw eigen geschiedenis op uw trouwdag, binnen het decor van Het Huys ten Donck. Door de verschillende ontvangstruimtes kunt u zelf bepalen hoe u uw trouwdag vorm geeft. Uw kunt bijvoorbeeld uw ceremonie houden in de grote Ontvangstzaal op de eerste verdieping, met het balkon en het mooiste uitzicht over het park. De Grote Ontvangstzaal is een hoge, lichte ruimte prachtig versierd Rococo stuc- en houtsnijwerk. Voor het diner of de receptie kunt u gebruik maken van de sfeervolle Eetkamer op de begane grond, met haard en openslaande deuren naar het terras. U kunt zelfs uw ceremonie buiten laten plaatsvinden. En met een tent in de tuin kan dan 's avonds het feest losbarsten te midden van de 300 jaar oude bomen! Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via trouwen@huystendonck.nl en via 0180 41 56 56. Wij heten u van harte welkom in de wereld van Het Huys ten Donck! Capaciteit Ceremonie: tot 70 gasten binnenshuis en tot 250 gasten buitenshuis Receptie: tot 125 gasten binnenshuis en 250 gasten buitenshuis Diner: tot 60 gasten binnenshuis (bij een walking dinner is het maximum 125 gasten) en tot 200 gasten buitenshuis Feest: tot 250 gasten buitenshuis

Het Huys ten Donck

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Herenhuis
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Het Huys ten Donck

Een sprookjeshuwelijk; dat is wat u op Het Huys ten Donck in Ridderkerk zult ervaren! Het persoonlijke, stijlvolle en authentieke interieur, het statige Huys en het bijzondere, romantische park maken uw droom tot werkelijkheid. Het Huys ten Donck biedt een veelzijdig palet aan mogelijkheden voor uw bruidsreportage, trouwceremonie, receptie, diner en/of feest. Zo schrijft u uw eigen geschiedenis op uw trouwdag, binnen het decor van Het Huys ten Donck.

Door de verschillende ontvangstruimtes kunt u zelf bepalen hoe u uw trouwdag vorm geeft. Uw kunt bijvoorbeeld uw ceremonie houden in de grote Ontvangstzaal op de eerste verdieping, met het balkon en het mooiste uitzicht over het park. De Grote Ontvangstzaal is een hoge, lichte ruimte prachtig versierd Rococo stuc- en houtsnijwerk. Voor het diner of de receptie kunt u gebruik maken van de sfeervolle Eetkamer op de begane grond, met haard en openslaande deuren naar het terras. U kunt zelfs uw ceremonie buiten laten plaatsvinden. En met een tent in de tuin kan dan 's avonds het feest losbarsten te midden van de 300 jaar oude bomen!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via trouwen@huystendonck.nl en via 0180 41 56 56.

Wij heten u van harte welkom in de wereld van Het Huys ten Donck!

Capaciteit
Ceremonie: tot 70 gasten binnenshuis en tot 250 gasten buitenshuis
Receptie: tot 125 gasten binnenshuis en 250 gasten buitenshuis
Diner: tot 60 gasten binnenshuis (bij een walking dinner is het maximum 125 gasten) en tot 200 gasten buitenshuis
Feest: tot 250 gasten buitenshuis

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden