2B-Home Event Centre

2B-Home Event Centre in Zoetermeer biedt jullie een ruime diversiteit aan mogelijkheden om jullie bruiloft geheel op eigen wijze in te richten. Bruiloften Voor een geslaagde feestavond als hoogtepunt van jullie bruiloft zijn jullie bij 2B-Home Event Centre aan het juiste adres. 2B-Home biedt jullie een ruime diversiteit aan mogelijkheden om jullie bruiloft geheel op jullie wensen in te richten. Zo kunnen jullie kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een feestavond met DJ, live muziek of eventueel een thema. 2B-Home Event Centre heeft vijf sfeervolle en hippe zalen. Allen met airconditioning, klimaatbeheersing, dansvloer, verschuifbare wanden, een eigen keuken, en natuurlijk gastvrije medewerkers! Bovendien bieden wij u als extra service onze grote expertise en gratis adviezen aan op jullie mooiste dag. De huwelijksvoltrekking verzorgen wij vanuit het romantische prieel waarna onze medewerkers voor één van de feestelijke hoogtepunten van de dag zullen zorgen met bijvoorbeeld bruidstaart en champagne, alvorens te gaan genieten van één van onze uitgebreide buffetten. 2B-Home Event Centre biedt daarna o.a. kant en klare feestarrangementen of een op maat gemaakt concept voor jullie en jullie gasten. 2B-Home is gemakkelijk te bereiken met de auto (vlakbij A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer (trein, bus en randstadrail) ligt binnen 500 meter van ons partycentrum en is derhalve ook een prima alternatief! Voor meer informatie nodigen wij jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

2B-Home Event Centre

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

2B-Home Event Centre

2B-Home Event Centre in Zoetermeer biedt jullie een ruime diversiteit aan mogelijkheden om jullie bruiloft geheel op eigen wijze in te richten.

Bruiloften
Voor een geslaagde feestavond als hoogtepunt van jullie bruiloft zijn jullie bij 2B-Home Event Centre aan het juiste adres. 2B-Home biedt jullie een ruime diversiteit aan mogelijkheden om jullie bruiloft geheel op jullie wensen in te richten. Zo kunnen jullie kiezen voor een uitgebreide receptie, een avondvullend buffet dansant met entertainment of een feestavond met DJ, live muziek of eventueel een thema.

2B-Home Event Centre heeft vijf sfeervolle en hippe zalen. Allen met airconditioning, klimaatbeheersing, dansvloer, verschuifbare wanden, een eigen keuken, en natuurlijk gastvrije medewerkers! Bovendien bieden wij u als extra service onze grote expertise en gratis adviezen aan op jullie mooiste dag.

De huwelijksvoltrekking verzorgen wij vanuit het romantische prieel waarna onze medewerkers voor één van de feestelijke hoogtepunten van de dag zullen zorgen met bijvoorbeeld bruidstaart en champagne, alvorens te gaan genieten van één van onze uitgebreide buffetten.

2B-Home Event Centre biedt daarna o.a. kant en klare feestarrangementen of een op maat gemaakt concept voor jullie en jullie gasten.

2B-Home is gemakkelijk te bereiken met de auto (vlakbij A12) en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid. Het openbaar vervoer (trein, bus en randstadrail) ligt binnen 500 meter van ons partycentrum en is derhalve ook een prima alternatief!

Voor meer informatie nodigen wij jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een rondleiding.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden