Restaurant café de IJ-kantine

Het industriële pand van restaurant café de IJ-kantine ligt direct aan de oevers van het IJ, op de voormalige NDSM scheepsbouwwerf. Waar vroeger indrukwekkende schepen werden gebouw, dineren ullie nu op ons zonovergoten terras aan het water en kijken jullie uit over het IJ met de skyline van Amsterdam als jullie achtergrond. Terwijl jullie gasten genieten van de vergezichten en de industriële grandeur, is het Amsterdamse stadscentrum maar een 10 minuten pontvaart verderop. Behalve met het openbaar vervoer is de IJ-kantine ook goed met de auto te bereiken en is er altijd meer dan voldoende parkeerplek rondom het gebouw (€ 1,30 per uur). Je kunt ook met een huwelijksbootje aanmeren aan de privé steiger van de IJ-kantine en via de massieve deuren de indrukwekkende ruimte binnen stappen. Witgedekte tafels met linnen, stijlvolle wijnglazen en onze attente bediening heten jullie gasten van harte welkom. We kunnen jullie dinersuggesties aan de hand doen of maatwerk leveren afgestemd op jullie wensen. Veel is mogelijk en we denken graag met jullie mee! Dit geldt voor de inrichting, het diner, de dranken, de snacks en de entertainment. Restaurant café de IJ-kantine is een officiële trouwlocatie waar behalve de receptie, het diner en het feest, ook de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden. 350 gasten kunnen tegelijkertijd genieten van ene sit down diner terwijl er tot 450 gasten kunnen swingen gedurende het dansfestijn. We heten jullie van harte welkom! Wij ontvangen jullie graag bij restaurant café de IJ-kantine voor een bezichtiging en een vrijblijvend gesprek. Graag tot ziens bij restaurant café de IJ-kantine!

Restaurant café de IJ-kantine

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
Budget
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Aan het water
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Restaurant café de IJ-kantine

Het industriële pand van restaurant café de IJ-kantine ligt direct aan de oevers van het IJ, op de voormalige NDSM scheepsbouwwerf. Waar vroeger indrukwekkende schepen werden gebouw, dineren ullie nu op ons zonovergoten terras aan het water en kijken jullie uit over het IJ met de skyline van Amsterdam als jullie achtergrond.
Terwijl jullie gasten genieten van de vergezichten en de industriële grandeur, is het Amsterdamse stadscentrum maar een 10 minuten pontvaart verderop. Behalve met het openbaar vervoer is de IJ-kantine ook goed met de auto te bereiken en is er altijd meer dan voldoende parkeerplek rondom het gebouw (€ 1,30 per uur).
Je kunt ook met een huwelijksbootje aanmeren aan de privé steiger van de IJ-kantine en via de massieve deuren de indrukwekkende ruimte binnen stappen. Witgedekte tafels met linnen, stijlvolle wijnglazen en onze attente bediening heten jullie gasten van harte welkom.
We kunnen jullie dinersuggesties aan de hand doen of maatwerk leveren afgestemd op jullie wensen.
Veel is mogelijk en we denken graag met jullie mee!
Dit geldt voor de inrichting, het diner, de dranken, de snacks en de entertainment.
Restaurant café de IJ-kantine is een officiële trouwlocatie waar behalve de receptie, het diner en het feest, ook de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden.
350 gasten kunnen tegelijkertijd genieten van ene sit down diner terwijl er tot 450 gasten kunnen swingen gedurende het dansfestijn.
We heten jullie van harte welkom!
Wij ontvangen jullie graag bij restaurant café de IJ-kantine voor een bezichtiging en een vrijblijvend gesprek.
Graag tot ziens bij restaurant café de IJ-kantine!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden