Beachclub At Sea

‘There is a place called At Sea, that’s where we wanna get married’ ‘Feel good’ nummers van de DJ beschrijven exact het gevoel dat jullie krijgen als jullie en de gasten op deze paradijselijke plek in Kijkduin (Den Haag) zijn: vrij en gelukkig met alle ruimte van de wereld. Combineer het trouwen (Beachclub At Sea is een officiële trouwlocatie) met alles wat hierbij hoort: ontspannen en genieten van een prachtige omgeving, uitstekende service en heerlijk eten (gerechten proeven uit verschillende werelddelen om te combineren en te delen met vrienden & familie). Een uniek concept wat opgebouwd is uit elementen vanuit Ibiza, Spanje, Italië en Mediterrane. In een ongedwongen sfeer van vroeg tot laat volledig verzorgd. Op nog geen 3 minuten lopen (door de prachtige duinen) van het gratis parkeerterrein tref je een waar paradijs aan. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jullie wensen, ideeen en suggesties. Hierop stellen wij een persoonlijke offerte samen, met een (vrijblijvende) optie op de gewenste datum. In alle rust en met meer dan voldoende tijd kunnen jullie de beslissing nemen en eenmaal gekozen voor deze prachtige locatie hebben wij gezamenlijk meer dan voldoende tijd om alle puntjes op de i te zetten. Welkom voor een vrijblijvende afspraak ! Beach At Sea – Sea You Soon

Beachclub At Sea

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Beachclub
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Beachclub At Sea

‘There is a place called At Sea, that’s where we wanna get married’
‘Feel good’ nummers van de DJ beschrijven exact het gevoel dat jullie krijgen als jullie en de gasten op deze paradijselijke plek in Kijkduin (Den Haag) zijn: vrij en gelukkig met alle ruimte van de wereld.

Combineer het trouwen (Beachclub At Sea is een officiële trouwlocatie) met alles wat hierbij hoort: ontspannen en genieten van een prachtige omgeving, uitstekende service en heerlijk eten (gerechten proeven uit verschillende werelddelen om te combineren en te delen met vrienden & familie). Een uniek concept wat opgebouwd is uit elementen vanuit Ibiza, Spanje, Italië en Mediterrane.
In een ongedwongen sfeer van vroeg tot laat volledig verzorgd.
Op nog geen 3 minuten lopen (door de prachtige duinen) van het gratis parkeerterrein tref je een waar paradijs aan.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij jullie wensen, ideeen en suggesties. Hierop stellen wij een persoonlijke offerte samen, met een (vrijblijvende) optie op de gewenste datum. In alle rust en met meer dan voldoende tijd kunnen jullie de beslissing nemen en eenmaal gekozen voor deze prachtige locatie hebben wij gezamenlijk meer dan voldoende tijd om alle puntjes op de i te zetten.
Welkom voor een vrijblijvende afspraak !
Beach At Sea – Sea You Soon

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden