Beachclub Naturel

De witte parel aan het Zwarte Pad: Op misschien wel het mooiste stukje strand van Nederland, aan het einde van het Zwarte Pad, bevindt zich Naturel. De prachtige, witte strandtent met een veranda vol bloemen en planten en het bijzondere Balinese interieur geven je het gevoel dat je er echt even uit bent. Bij Naturel geen opsmuk en drukte, maar verstilde schoonheid en ingehouden klasse. De afgelegen ligging maakt Naturel een oase van rust en eenvoud: het perfecte canvas voor een stijlvol privé-feest of sfeervol huwelijk. Trouwlocatie Naturel: Sinds 2010 is Naturel een door de gemeente erkend officiële trouwlocatie geworden. U kunt bij ons de huwelijksceremonie houden en daarnaast de burgerlijke ceremonie laten uitvoeren door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Naturel is een unieke trouwlocatie, niet alleen door de vrijstaande ligging op het prachtige stukje strand, maar ook het witte uiterlijk van Naturel geeft uw bruiloft dat extra betoverende tintje. Een unieke locatie voor een bijzondere plechtigheid, receptie, diner en/of feestavond. Naturel biedt onderdak aan maximaal 200 gasten, eventueel kan de capaciteit met tent worden vergroot tot circa 400 gasten.

Beachclub Naturel

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Beachclub
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • Niet opgegeven
 • Receptie: Niet opgegeven
 • Ceremonie: Niet opgegeven
 • Feest: Niet opgegeven

Beachclub Naturel

De witte parel aan het Zwarte Pad: Op misschien wel het mooiste stukje strand van Nederland, aan het einde van het Zwarte Pad, bevindt zich Naturel. De prachtige, witte strandtent met een veranda vol bloemen en planten en het bijzondere Balinese interieur geven je het gevoel dat je er echt even uit bent. Bij Naturel geen opsmuk en drukte, maar verstilde schoonheid en ingehouden klasse. De afgelegen ligging maakt Naturel een oase van rust en eenvoud: het perfecte canvas voor een stijlvol privé-feest of sfeervol huwelijk.

Trouwlocatie Naturel: Sinds 2010 is Naturel een door de gemeente erkend officiële trouwlocatie geworden. U kunt bij ons de huwelijksceremonie houden en daarnaast de burgerlijke ceremonie laten uitvoeren door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Naturel is een unieke trouwlocatie, niet alleen door de vrijstaande ligging op het prachtige stukje strand, maar ook het witte uiterlijk van Naturel geeft uw bruiloft dat extra betoverende tintje. Een unieke locatie voor een bijzondere plechtigheid, receptie, diner en/of feestavond.

Naturel biedt onderdak aan maximaal 200 gasten, eventueel kan de capaciteit met tent worden vergroot tot circa 400 gasten.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden