Beachclub Titus

Trouwen aan zee Titus is een officiële trouwlocatie in Den Haag en verzorgt al ruim twintig jaar bruiloften op het strand. Jullie kunnen bij dit strandpaviljoen de complete trouwerij vieren, van ceremonie tot huwelijksfeest. Jullie kunnen zo zo de hele dag op het strand verblijven, zonder omkijken naar tijd en planning of reizen naar andere locaties. Met vakmanschap, flexibiliteit en aandacht verzorgt Titus de complete bruiloft, van trouwambtenaar tot dj en van fris voor de kids tot complete wijnarrangementen. Vanwege de exclusieve ligging garandeert Titus ook op drukke stranddagen de nodige privacy voor bruiloftsfeesten. Afhankelijk van de wensen biedt Titus diverse zalen en terrassen met uiteenlopende oppervlakten, geschikt voor alle soorten bruiloften tot 450 personen. Het restaurantdeel is uitermate geschikt voor de ontvangst van gasten en de indeling en aankleding van de ruimte kunnen afgestemd worden op jullie wensen. Ook zijn de terrassen verwarmd, overdekt en of door middel van stijlvolle overkapping af te sluiten. Met meer dan 350 couverts biedt Titus ruimte aan grote gezelschappen. Of jullie elkaar nu 's ochtends of aan het eind van de middag het ja-woord willen geven, bij dit strandpaviljoen is er een ruime keuze aan specials, buffetten en (drank)arrangementen om gasten mee te verwennen. Bij Beachclub Titus maak je er echt een perfecte dag van! Met vriendelijke groet, Brigitte van Benschop

Beachclub Titus

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Beachclub
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Beachclub Titus

Trouwen aan zee

Titus is een officiële trouwlocatie in Den Haag en verzorgt al ruim twintig jaar bruiloften op het strand. Jullie kunnen bij dit strandpaviljoen de complete trouwerij vieren, van ceremonie tot huwelijksfeest. Jullie kunnen zo zo de hele dag op het strand verblijven, zonder omkijken naar tijd en planning of reizen naar andere locaties.


Met vakmanschap, flexibiliteit en aandacht verzorgt Titus de complete bruiloft, van trouwambtenaar tot dj en van fris voor de kids tot complete wijnarrangementen. Vanwege de exclusieve ligging garandeert Titus ook op drukke stranddagen de nodige privacy voor bruiloftsfeesten.


Afhankelijk van de wensen biedt Titus diverse zalen en terrassen met uiteenlopende oppervlakten, geschikt voor alle soorten bruiloften tot 450 personen. Het restaurantdeel is uitermate geschikt voor de ontvangst van gasten en de indeling en aankleding van de ruimte kunnen afgestemd worden op jullie wensen. Ook zijn de terrassen verwarmd, overdekt en of door middel van stijlvolle overkapping af te sluiten.


Met meer dan 350 couverts biedt Titus ruimte aan grote gezelschappen. Of jullie elkaar nu 's ochtends of aan het eind van de middag het ja-woord willen geven, bij dit strandpaviljoen is er een ruime keuze aan specials, buffetten en (drank)arrangementen om gasten mee te verwennen. Bij Beachclub Titus maak je er echt een perfecte dag van!


Met vriendelijke groet,

Brigitte van Benschop

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden