Beachclub Werelds aan het strand

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Werelds aan het Strand. Deze splinternieuwe beachclub is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een spectaculaire baai. Dit maakt Werelds aan het Strand tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag. Wat denkt u bijvoorbeeld van een huwelijksceremonie op het water in ons drijvende trouwpaviljoen, of een ceremonie op het zand van ons privéstrand, of op één van de onbewoonde eilandjes in het Grevelingenmeer? Het is allemaal het hele jaar door mogelijk bij Werelds aan het Strand! De mooiste dag van uw leven, op één locatie Wij zijn een echte alles-in-één locatie; flexibel en compleet opgezet waardoor de meeste wensen tot de mogelijkheden behoren. Trouwen, recepties, lunchen, dineren, feesten en overnachten; bij ons is het allemaal mogelijk. Alle activiteiten vinden op en rond ons eiland plaats zodat uw gasten vanaf het moment dat ze op onze locatie arriveren tot het moment dat ze weer naar huis gaan ontspannen kunnen genieten van alle facetten van uw huwelijksdag. Werelds aan het Strand beschikt zowel binnen als buiten over verschillende multifunctionele ruimtes waardoor wij uw huwelijksdag altijd op een perfect passende manier kunnen vormgeven. Het maakt daarbij niet uit of het om een grootschalig evenement met veel gasten gaat of om een wat intiemer feest. Informatie Ontdek de vele mogelijkheden die Werelds aan het Strand het hele jaar door biedt.

Beachclub Werelds aan het strand

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Beachclub
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Beachclub Werelds aan het strand!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Beachclub Werelds aan het strand heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Beachclub Werelds aan het strand

Nergens is trouwen zo bijzonder en romantisch als bij Werelds aan het Strand. Deze splinternieuwe beachclub is gelegen op een idyllisch privé-eilandje met een zilverwit strand, in een spectaculaire baai. Dit maakt Werelds aan het Strand tot dè plek voor een unieke en onvergetelijke huwelijksdag.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een huwelijksceremonie op het water in ons drijvende trouwpaviljoen, of een ceremonie op het zand van ons privéstrand, of op één van de onbewoonde eilandjes in het Grevelingenmeer? Het is allemaal het hele jaar door mogelijk bij Werelds aan het Strand!

De mooiste dag van uw leven, op één locatie
Wij zijn een echte alles-in-één locatie; flexibel en compleet opgezet waardoor de meeste wensen tot de mogelijkheden behoren. Trouwen, recepties, lunchen, dineren, feesten en overnachten; bij ons is het allemaal mogelijk. Alle activiteiten vinden op en rond ons eiland plaats zodat uw gasten vanaf het moment dat ze op onze locatie arriveren tot het moment dat ze weer naar huis gaan ontspannen kunnen genieten van alle facetten van uw huwelijksdag.

Werelds aan het Strand beschikt zowel binnen als buiten over verschillende multifunctionele ruimtes waardoor wij uw huwelijksdag altijd op een perfect passende manier kunnen vormgeven. Het maakt daarbij niet uit of het om een grootschalig evenement met veel gasten gaat of om een wat intiemer feest.

Informatie
Ontdek de vele mogelijkheden die Werelds aan het Strand het hele jaar door biedt.

Maak online uw eigen offerte bij Beachclub Werelds aan het strand!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Beachclub Werelds aan het strand heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden