Brasserie Paardenburg

Ontmoeten – Inspireren – Genieten Welkom bij Brasserie Paardenburg! Dé ontmoetingsplek voor ieder moment. Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop. Hiermee brengen wij mensen dagelijks bij elkaar om hen te inspireren, te laten genieten en bijzondere dingen te laten beleven. Eindeloos Genieten aan de Amstel Brasserie Paardenburg is dé plek voor een goed ontbijt, ontspannen lunch, zakelijk diner en een sprankelende avond met vrienden. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor eindeloos genieten aan de Amstel! Paardenburg: toen en nu Wist u dat Paardenburg al ruim 300 jaar een belangrijke rol speelt in de horecageschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel? De eerste horeca-activiteiten van dit pand zijn opgetekend in 1693. Er is helaas weinig bekend over de beginperiode, maar vermoedelijk is de eerste functie van Paardenburg een paarden wisselstation geweest. Indertijd was de route langs de Amstel een druk bezochte handelsweg, waar handelaars hun paarden lieten uitrusten en voedden. De welgestelde lieden streken zelf ook graag neer voor een versnapering en een overnachting. Zo groeide Paardenburg waarschijnlijk uit tot tapperij en herberg. Ja, ik wil… Trouwen bij Paardenburg! Of u nu een groot of intiem feest wenst voor uw mooiste dag, Brasserie Paardenburg maakt het mogelijk! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt. Van de ceremonie tot een knalfeest als afsluiting in onze Garden Lounge! Bijzondere locatie aan de Amstel Brasserie Paardenburg biedt dé inspirerende locatie om de mooiste dag van uw leven van begin tot eind, in een romantische en ongedwongen stijl te vieren. Onze tuin en verschillende lounges lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart en een huwelijksdiner! Bij mooi weer kan er ook buiten worden getrouwd. Onze schilderachtige binnentuin staat dan tot uw beschikking.

Brasserie Paardenburg

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Restaurant
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 100 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Brasserie Paardenburg!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Brasserie Paardenburg heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Brasserie Paardenburg

Ontmoeten – Inspireren – Genieten
Welkom bij Brasserie Paardenburg! Dé ontmoetingsplek voor ieder moment. Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop. Hiermee brengen wij mensen dagelijks bij elkaar om hen te inspireren, te laten genieten en bijzondere dingen te laten beleven.

Eindeloos Genieten aan de Amstel
Brasserie Paardenburg is dé plek voor een goed ontbijt, ontspannen lunch, zakelijk diner en een sprankelende avond met vrienden. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor eindeloos genieten aan de Amstel!

Paardenburg: toen en nu
Wist u dat Paardenburg al ruim 300 jaar een belangrijke rol speelt in de horecageschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel? De eerste horeca-activiteiten van dit pand zijn opgetekend in 1693. Er is helaas weinig bekend over de beginperiode, maar vermoedelijk is de eerste functie van Paardenburg een paarden wisselstation geweest. Indertijd was de route langs de Amstel een druk bezochte handelsweg, waar handelaars hun paarden lieten uitrusten en voedden. De welgestelde lieden streken zelf ook graag neer voor een versnapering en een overnachting. Zo groeide Paardenburg waarschijnlijk uit tot tapperij en herberg.

Ja, ik wil… Trouwen bij Paardenburg!
Of u nu een groot of intiem feest wenst voor uw mooiste dag, Brasserie Paardenburg maakt het mogelijk! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt. Van de ceremonie tot een knalfeest als afsluiting in onze Garden Lounge!

Bijzondere locatie aan de Amstel
Brasserie Paardenburg biedt dé inspirerende locatie om de mooiste dag van uw leven van begin tot eind, in een romantische en ongedwongen stijl te vieren. Onze tuin en verschillende lounges lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart en een huwelijksdiner! Bij mooi weer kan er ook buiten worden getrouwd. Onze schilderachtige binnentuin staat dan tot uw beschikking.

Maak online uw eigen offerte bij Brasserie Paardenburg!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Brasserie Paardenburg heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden