Brasserie Paardenburg

Brasserie Paardenburg

Ontmoeten – Inspireren – Genieten
Welkom bij Brasserie Paardenburg! Dé ontmoetingsplek voor ieder moment. Lekker eten en drinken én gastvrijheid staan voorop. Hiermee brengen wij mensen dagelijks bij elkaar om hen te inspireren, te laten genieten en bijzondere dingen te laten beleven.

Eindeloos Genieten aan de Amstel
Brasserie Paardenburg is dé plek voor een goed ontbijt, ontspannen lunch, zakelijk diner en een sprankelende avond met vrienden. Ervaar de eigentijdse en informele sfeer met een hoogwaardige service, die garant staat voor eindeloos genieten aan de Amstel!

Paardenburg: toen en nu
Wist u dat Paardenburg al ruim 300 jaar een belangrijke rol speelt in de horecageschiedenis van Ouderkerk aan de Amstel? De eerste horeca-activiteiten van dit pand zijn opgetekend in 1693. Er is helaas weinig bekend over de beginperiode, maar vermoedelijk is de eerste functie van Paardenburg een paarden wisselstation geweest. Indertijd was de route langs de Amstel een druk bezochte handelsweg, waar handelaars hun paarden lieten uitrusten en voedden. De welgestelde lieden streken zelf ook graag neer voor een versnapering en een overnachting. Zo groeide Paardenburg waarschijnlijk uit tot tapperij en herberg.

Ja, ik wil… Trouwen bij Paardenburg!
Of u nu een groot of intiem feest wenst voor uw mooiste dag, Brasserie Paardenburg maakt het mogelijk! Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt. Van de ceremonie tot een knalfeest als afsluiting in onze Garden Lounge!

Bijzondere locatie aan de Amstel
Brasserie Paardenburg biedt dé inspirerende locatie om de mooiste dag van uw leven van begin tot eind, in een romantische en ongedwongen stijl te vieren. Onze tuin en verschillende lounges lenen zich bij uitstek voor het maken van trouwfoto’s, de huwelijksvoltrekking, een receptie, het aansnijden van de bruidstaart en een huwelijksdiner! Bij mooi weer kan er ook buiten worden getrouwd. Onze schilderachtige binnentuin staat dan tot uw beschikking.

 

Reviews (0)

  Er zijn nog geen reviews geschreven voor Brasserie Paardenburg. Wees de eerste!

  AmstelveenNoord-Holland

  Gegevens:

  • Soort locatie:
   RestaurantRestaurant
  • Thema:
   RomantischRomantisch
   Aan het waterAan het water
   KlassiekKlassiek
  • Extra opties:
   Officiele trouwlocatieOfficiele trouwlocatie
   Buiten trouwenBuiten trouwen
   Exclusief huurbaarExclusief huurbaar
   Toegankelijk invalidenToegankelijk invaliden
  • Capaciteit
   Diner
   Ceremonie
   Feest
   Meer dan 4 zalen
   Tot 100 gasten
   Tot 100 gasten
   Tot 100 gasten

  Offerte Aanvragen

  Welke gelegenheden wilt u houden?
  Wacht!

  Bij Brasserie Paardenburg kunt u ook zelf een offerte maken!

  Hoe werkt dit?hoe werkt dit

  Direct online offerte maken

  direct online offerte
  Nieuw in Nederland!
  offerteUw offerteofferte
  De Offerte planner!
  Maak binnen 5 minuten online een (vrijblijvende) offerte!

  Brasserie Paardenburg heeft de online Offerte-planner! Plan uw bruiloft helemaal zelf online. U heeft direct alle kosten in één duidelijk overzicht

  Hoe werkt dit?
  RestauPijltje