Buitenplaats Amerongen

Stijlvol en romantisch trouwen op de Utrechtse Heuvelrug, omgeving Utrecht Bij Buitenplaats Amerongen kan jullie hele huwelijksdag op een grandioze manier gevierd worden. Trouwen (binnen en buiten), receptie, diner en feest. De verschillende historische gebouwen, de prachtige rozentuinen, uitgestrekte gazons, grachten en mooie oprijlaan maken de entourage compleet. Daarbij zijn er veel mooie plekjes op het landgoed te vinden voor een geweldige bruidsreportage. Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Wat zal iedereen verrast worden! Jullie trouwdag Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten uit onze eigen keuken (met groenten en kruiden uit de moestuinen) en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover! Eigentijds interieur Er staan 3 gebouwen met rijke historie tot jullie beschikking: het tijdloze Poortgebouw, de romantische Oranjerie en het elegante Koetshuis. Allen met eigen terras en gelegen in de prachtige tuinen. Alle ruimtes zijn prachtig gedecoreerd en uitgerust met een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle locatie! Overnachten In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden. PS: Vanzelfsprekend zijn jullie altijd het enige bruidspaar op het landgoed. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Buitenplaats Amerongen

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kasteel
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Buitenplaats Amerongen!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Buitenplaats Amerongen heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Buitenplaats Amerongen

Stijlvol en romantisch trouwen op de Utrechtse Heuvelrug, omgeving Utrecht
Bij Buitenplaats Amerongen kan jullie hele huwelijksdag op een grandioze manier gevierd worden. Trouwen (binnen en buiten), receptie, diner en feest. De verschillende historische gebouwen, de prachtige rozentuinen, uitgestrekte gazons, grachten en mooie oprijlaan maken de entourage compleet. Daarbij zijn er veel mooie plekjes op het landgoed te vinden voor een geweldige bruidsreportage. Bij mooi weer kan er natuurlijk buiten getrouwd, geborreld en gegeten worden. Wat zal iedereen verrast worden!

Jullie trouwdag
Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten uit onze eigen keuken (met groenten en kruiden uit de moestuinen) en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!

Eigentijds interieur
Er staan 3 gebouwen met rijke historie tot jullie beschikking: het tijdloze Poortgebouw, de romantische Oranjerie en het elegante Koetshuis. Allen met eigen terras en gelegen in de prachtige tuinen. Alle ruimtes zijn prachtig gedecoreerd en uitgerust met een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle locatie!

Overnachten
In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden.
PS: Vanzelfsprekend zijn jullie altijd het enige bruidspaar op het landgoed.

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Maak online uw eigen offerte bij Buitenplaats Amerongen!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Buitenplaats Amerongen heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden