Café Restaurant Rootz

Beleef uw mooiste dag op de unieke locatie van Café Restaurant Rootz. In een voormalig Koetshuis in het hartje van Den Haag. Van ontvangst tot het jawoord, van diner tot receptie en feest. Alles kan op één locatie worden georganiseerd. De ruimtes van Rootz zijn uitermate geschikt voor een feest met band of DJ. Er is een complete geluid- en lichtset aanwezig en wij hebben veel ervaring met het organiseren van feesten. De culinaire invulling van deze bijzondere dag is zeker in goede handen. Of de keuze nu valt op een receptie, diner of hapjes tijdens het feest; het resultaat is bijzonder en altijd toegankelijk. De culinaire invulling wordt desgewenst volledig aangepast aan het gekozen thema. Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. Zo weten wij waar u écht blij van wordt. Met onze jarenlange ervaring en gastvrije en professionele service maken wij van uw bruiloft een bijzondere en onvergetelijke dag!

Café Restaurant Rootz

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon 2500 - 5000 euro
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Café Restaurant Rootz

Beleef uw mooiste dag op de unieke locatie van Café Restaurant Rootz. In een voormalig Koetshuis in het hartje van Den Haag.

Van ontvangst tot het jawoord, van diner tot receptie en feest. Alles kan op één locatie worden georganiseerd.
De ruimtes van Rootz zijn uitermate geschikt voor een feest met band of DJ. Er is een complete geluid- en lichtset aanwezig en wij hebben veel ervaring met het organiseren van feesten. De culinaire invulling van deze bijzondere dag is zeker in goede handen. Of de keuze nu valt op een receptie, diner of hapjes tijdens het feest; het resultaat is bijzonder en altijd toegankelijk. De culinaire invulling wordt desgewenst volledig aangepast aan het gekozen thema.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen te bespreken. Zo weten wij waar u écht blij van wordt. Met onze jarenlange ervaring en gastvrije en professionele service maken wij van uw bruiloft een bijzondere en onvergetelijke dag!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden