De Koningshof

Organiseer de mooiste dag van je leven op Urk Trouwen op Urk, één van de mooiste vissersplaatsen van Nederland, gelegen aan het IJsselmeer en daardoor een populaire toeristenbestemming in de provincie Flevoland. Door de pittoreske oude dorpskern, de vuurtoren, het visserijmuseum en een levendige haven, biedt Urk met haar eigen identiteit veelzijdige mogelijkheden voor de viering van je trouwfeest. De geschiedenis van Urk heeft u veel te vertellen. De historische huisjes in het oude dorp staan dicht op elkaar. Dit heeft een eenvoudig praktische oorzaak ten grondlegging. Op Urk is veel te zien én te bewonderen! Naast de karakteristieke architectuur, is het de moeite waard het museum, de verschillende monumenten, de kerken, de IJsselmeervisafslag en de vuurtoren te bezichtigen. Tevens is het aan te raden de havens en natuur rondom Urk te verkennen met zijn mooie plekjes voor het nemen van de trouwfoto’s. Te midden van al dit moois, biedt Urk een unieke en nieuwe trouwlocatie, geopend in 2008: De Koningshof Party & Events. Deze mooie locatie is gelegen nabij een rustige bos- en waterrijke omgeving en gunstig gesitueerd in Noord- en Midden Nederland, vanwege de geringe afstand vanaf de snelweg A6. De Koningshof Party & Events is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Met een voorziening van 300 gratis parkeerplaatsen, kunnen gasten snel en dichtbij parkeren. De faciliteiten van de 7 zalen en 2 terrassen voldoen aan alle eisen voor een professionele organisatie van een congres of evenement zoals kleed- en opfrisgelegenheden, moderne AV-middelen en podia. Het ruime cateringaanbod en arrangementen in De Koningshof Party & Events worden verzorgd in samenwerking met huiscateraar Willem de Boer Party-Service. De mooiste dag van je leven organiseer je op Urk.

De Koningshof

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Origineel
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Klassiek
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

De Koningshof

Organiseer de mooiste dag van je leven op Urk

Trouwen op Urk, één van de mooiste vissersplaatsen van Nederland, gelegen aan het IJsselmeer en daardoor een populaire toeristenbestemming in de provincie Flevoland. Door de pittoreske oude dorpskern, de vuurtoren, het visserijmuseum en een levendige haven, biedt Urk met haar eigen identiteit veelzijdige mogelijkheden voor de viering van je trouwfeest.

De geschiedenis van Urk heeft u veel te vertellen. De historische huisjes in het oude dorp staan dicht op elkaar. Dit heeft een eenvoudig praktische oorzaak ten grondlegging. Op Urk is veel te zien én te bewonderen! Naast de karakteristieke architectuur, is het de moeite waard het museum, de verschillende monumenten, de kerken, de IJsselmeervisafslag en de vuurtoren te bezichtigen. Tevens is het aan te raden de havens en natuur rondom Urk te verkennen met zijn mooie plekjes voor het nemen van de trouwfoto’s.

Te midden van al dit moois, biedt Urk een unieke en nieuwe trouwlocatie, geopend in 2008: De Koningshof Party & Events. Deze mooie locatie is gelegen nabij een rustige bos- en waterrijke omgeving en gunstig gesitueerd in Noord- en Midden Nederland, vanwege de geringe afstand vanaf de snelweg A6. De Koningshof Party & Events is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. Met een voorziening van 300 gratis parkeerplaatsen, kunnen gasten snel en dichtbij parkeren. De faciliteiten van de 7 zalen en 2 terrassen voldoen aan alle eisen voor een professionele organisatie van een congres of evenement zoals kleed- en opfrisgelegenheden, moderne AV-middelen en podia. Het ruime cateringaanbod en arrangementen in De Koningshof Party & Events worden verzorgd in samenwerking met huiscateraar Willem de Boer Party-Service.

De mooiste dag van je leven organiseer je op Urk.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden