De Mesdag Collectie

Jullie kunnen bij ons trouwen. Museum De Mesdag Collectie in Den Haag is een erkende trouwlocatie, wat betekent dat de huwelijksvoltrekking bij ons plaats kan vinden, maar ook een receptie of diner. We beschikken over verschillende zalen en een prachtige tuin. De capaciteit is maximaal 100 mensen (50 zitplaatsen), afhankelijk van het feit of er op dat moment een tentoonstelling loopt of niet. We zijn flexibel, neem contact op voor alle mogelijkheden. De Mesdag Collectie bestaat uit het oude woonhuis en atelier van de bekende zeeschilder HW Mesdag. Vanaf 1866 bouwde Mesdag en zijn vrouw Sientje stap voor stap een uitzonderlijke collectie op van schilders die zij bewonderden. Het zwaartepunt wordt gevormd door schilderijen van de Franse School van Barbizon en de Haagse School. Het woonhuis is een sfeervolle locatie voor jullie huwelijk. Jullie ontvangen je gasten in de prachtige, historische zalen met uitzicht op het Vredespaleis. Voor een unieke culturele ervaring is een exclusieve museumopenstelling buiten openingstijden mogelijk.

De Mesdag Collectie

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Museum
Budget
 • icon 0 - 2500 euro
thema
 • icon Romantisch
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: Niet opgegeven

De Mesdag Collectie

Jullie kunnen bij ons trouwen. Museum De Mesdag Collectie in Den Haag is een erkende trouwlocatie, wat betekent dat de huwelijksvoltrekking bij ons plaats kan vinden, maar ook een receptie of diner. We beschikken over verschillende zalen en een prachtige tuin. De capaciteit is maximaal 100 mensen (50 zitplaatsen), afhankelijk van het feit of er op dat moment een tentoonstelling loopt of niet. We zijn flexibel, neem contact op voor alle mogelijkheden.

De Mesdag Collectie bestaat uit het oude woonhuis en atelier van de bekende zeeschilder HW Mesdag. Vanaf 1866 bouwde Mesdag en zijn vrouw Sientje stap voor stap een uitzonderlijke collectie op van schilders die zij bewonderden. Het zwaartepunt wordt gevormd door schilderijen van de Franse School van Barbizon en de Haagse School.

Het woonhuis is een sfeervolle locatie voor jullie huwelijk. Jullie ontvangen je gasten in de prachtige, historische zalen met uitzicht op het Vredespaleis. Voor een unieke culturele ervaring is een exclusieve museumopenstelling buiten openingstijden mogelijk.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden