De Schaapskooi

De Schaapskooi in Delft is sinds jaren het toneel voor vele bruiloften! "Van iedere wens een feest maken" Delft - Warm, sfeervol, gezellig, rustiek maar met een moderne stijlvolle uitstraling. Daarbij opgeteld oog voor detail, persoonlijke benadering, service, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen geeft een totaalbeeld van De Schaapskooi en ons team. De Schaapskooi is de perfecte locatie voor bruiloften van 20 tot 350 personen. Dineren, Drinken, Dansen Al meer dan veertig jaar is deze locatie een begrip. Sinds 1966 is De Schaapskooi het toneel van bruiloften. De catering voor alle evenementen wordt verzorgd door de eigen keukenbrigade en bediening. Wij gaan altijd uit van de persoonlijke wensen van onze gasten. Van een rijk aanbod van diverse dinerbuffetten tot een heerlijk uitgeserveerd meergangen diner. Feestarrangementen, lunches, diners, recepties, alles wordt op maat samengesteld. Mogelijkheden De Schaapskooi heeft vele faciliteiten en extra's ter beschikking. Zo zijn er drie zalen met een zeer karakteristieke en eigentijdse uitstraling die apart of in combinatie te gebruiken zijn. Een schitterende warme bar die ook als ontvangstruimte wordt gebruikt. Verder is De Schaapskooi zeven dagen per week open, is er gratis internet, een ruime gratis parkeerplaats, zijn er audiovisuele voorzieningen en ruime terrassen. Jawoord De Schaapskooi is gelegen in recreatiegebied de Delftse Hout en is een officiële trouwlocatie. Naast een receptie, diner of feest is het dus ook mogelijk om hier het jawoord te geven. Wij maken van de belangrijkste dag van het leven van twee geliefden een geweldig feest met zowel grote als kleinere gezelschappen. Offerte op maat Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan onze zalen bezichtigen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken. Wij staan u graag te woord met ons advies op maat.

De Schaapskooi

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: > 200 gasten

De Schaapskooi

De Schaapskooi in Delft is sinds jaren het toneel voor vele bruiloften!

"Van iedere wens een feest maken"
Delft - Warm, sfeervol, gezellig, rustiek maar met een moderne stijlvolle uitstraling. Daarbij opgeteld oog voor detail, persoonlijke benadering, service, kwaliteit en een goed inlevingsvermogen geeft een totaalbeeld van De Schaapskooi en ons team. De Schaapskooi is de perfecte locatie voor bruiloften van 20 tot 350 personen.

Dineren, Drinken, Dansen
Al meer dan veertig jaar is deze locatie een begrip. Sinds 1966 is De Schaapskooi het toneel van bruiloften.
De catering voor alle evenementen wordt verzorgd door de eigen keukenbrigade en bediening. Wij gaan altijd uit van de persoonlijke wensen van onze gasten. Van een rijk aanbod van diverse dinerbuffetten tot een heerlijk uitgeserveerd meergangen diner. Feestarrangementen, lunches, diners, recepties, alles wordt op maat samengesteld.

Mogelijkheden
De Schaapskooi heeft vele faciliteiten en extra's ter beschikking. Zo zijn er drie zalen met een zeer karakteristieke en eigentijdse uitstraling die apart of in combinatie te gebruiken zijn. Een schitterende warme bar die ook als ontvangstruimte wordt gebruikt. Verder is De Schaapskooi zeven dagen per week open, is er gratis internet, een ruime gratis parkeerplaats, zijn er audiovisuele voorzieningen en ruime terrassen.

Jawoord
De Schaapskooi is gelegen in recreatiegebied de Delftse Hout en is een officiële trouwlocatie. Naast een receptie, diner of feest is het dus ook mogelijk om hier het jawoord te geven.
Wij maken van de belangrijkste dag van het leven van twee geliefden een geweldig feest met zowel grote als kleinere gezelschappen.

Offerte op maat
Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U kunt dan onze zalen bezichtigen en uw persoonlijke wensen kenbaar maken.
Wij staan u graag te woord met ons advies op maat.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden