De Strandhoeve

De Strandhoeve bij Blokzijl is een nieuw, luxe en modern partycentrum en perfect geschikt voor het geven van uw (bruilofts)feest! Ligging Vlak buiten het authentieke havenstadje Blokzijl op het voormalige Zuiderzeestrand ligt ‘De Strandhoeve’. Een nieuw, luxe en modern partycentrum met onbeperkte mogelijkheden. Door verschillende zalen en het ruime terras is ‘De Strandhoeve’ uitermate geschikt voor zowel een intieme setting als een groot trouwfeest tot wel 1000 gasten. Uw mooiste dag tot in de puntjes verzorgd Het begint al met de voorpret. Maak een keuze uit de ruim 60 activiteiten voor uw vrijgezellenuitje. Dan volgt de invulling van de grote dag. Trouwen, eten, drinken, activiteiten, stunts, aankleding, vervoer, feesten en overnachten. Aan de hand van uw wensen en de groepsgrootte geven we invulling aan de grote dag. Bij ons trouwt u dan ook 'op maat'. Waarom kiezen onze gasten voor De Strandhoeve? Het bijzondere is bij ons bereikbaar. Wij geven 'handen en voeten' aan uw ideeën. Bijvoorbeeld met een stunt tijdens de trouwceremonie, leuke activiteiten voor de daggasten of kinderen tijdens het feest, bijzonder eten of een feest in thema. In het luxe groepshotel voor groepen tot 20, 30 of tezamen 50 personen hebben u en uw gasten het rijk alleen. Overnachten Op 50 meter afstand van de feestlocatie vindt u onze 4-tulpen Bed&Breakfast met daarin 7 luxe thema kamers. (inclusief 2 suites). Daarnaast ligt nog 500 meter verder ons luxe groepshotel met 15 kamers. Bij elkaar biedt De Strandhoeve 65 slaapplaatsen voor alle gasten van ver. De volgende ochtend, bij het uitgebreide ontbijt, kunt u de grote dag samen met uw gasten nog eens evalueren. Interesse geprikkeld? Op de dag zelf ontzorgen wij u volledig zodat u optimaal kunt genieten. Bent u benieuwd? Neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de invulling van uw perfecte dag. We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend onze lokatie te komen bewonderen.

De Strandhoeve

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Modern
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

De Strandhoeve

De Strandhoeve bij Blokzijl is een nieuw, luxe en modern partycentrum en perfect geschikt voor het geven van uw (bruilofts)feest!

Ligging
Vlak buiten het authentieke havenstadje Blokzijl op het voormalige Zuiderzeestrand ligt ‘De Strandhoeve’. Een nieuw, luxe en modern partycentrum met onbeperkte mogelijkheden. Door verschillende zalen en het ruime terras is ‘De Strandhoeve’ uitermate geschikt voor zowel een intieme setting als een groot trouwfeest tot wel 1000 gasten.

Uw mooiste dag tot in de puntjes verzorgd
Het begint al met de voorpret. Maak een keuze uit de ruim 60 activiteiten voor uw vrijgezellenuitje. Dan volgt de invulling van de grote dag. Trouwen, eten, drinken, activiteiten, stunts, aankleding, vervoer, feesten en overnachten. Aan de hand van uw wensen en de groepsgrootte geven we invulling aan de grote dag. Bij ons trouwt u dan ook 'op maat'.

Waarom kiezen onze gasten voor De Strandhoeve?
Het bijzondere is bij ons bereikbaar. Wij geven 'handen en voeten' aan uw ideeën. Bijvoorbeeld met een stunt tijdens de trouwceremonie, leuke activiteiten voor de daggasten of kinderen tijdens het feest, bijzonder eten of een feest in thema. In het luxe groepshotel voor groepen tot 20, 30 of tezamen 50 personen hebben u en uw gasten het rijk alleen.

Overnachten
Op 50 meter afstand van de feestlocatie vindt u onze 4-tulpen Bed&Breakfast met daarin 7 luxe thema kamers. (inclusief 2 suites). Daarnaast ligt nog 500 meter verder ons luxe groepshotel met 15 kamers. Bij elkaar biedt De Strandhoeve 65 slaapplaatsen voor alle gasten van ver. De volgende ochtend, bij het uitgebreide ontbijt, kunt u de grote dag samen met uw gasten nog eens evalueren.

Interesse geprikkeld?
Op de dag zelf ontzorgen wij u volledig zodat u optimaal kunt genieten. Bent u benieuwd? Neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen over de invulling van uw perfecte dag. We nodigen u van harte uit om geheel vrijblijvend onze lokatie te komen bewonderen.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden