De Verzameling

De Verzameling in Westervoort is een idyllisch kerkje waar je voor de wet kunt trouwen temidden van bijzondere kunst! Romantisch (Italiaans) trouwen in De Verzameling Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie, een locatie die romantiek, emotie en beleving uitstraalt, dan zijn jullie zeer welkom in de sfeervolle omgeving van De Verzameling in Westervoort. Een totaal verbouwd kerkje waar je voor de wet kunt trouwen te midden van bijzondere kunst.. Laat je verleiden door de prachtige lichtval, de uitstraling van de ruimte, kortom laat je verleiden door de liefde waarmee deze ruimte is vormgegeven door het interieurontwerpbureau dat zich hier dagelijks mee bezig houdt. Wij zorgen ervoor dat de bezegeling van het huwelijk plaats gaat vinden in de juiste sfeer, met een glaasje Prosecco om op jullie geluk te proosten en het aansnijden van de bruidstaart om jullie geluk te delen met de aanwezigen. Wanneer jullie met jullie gasten daarna willen aanschuiven aan een Italiaans gedekte tafel, helemaal in Italiaanse sferen, met heerlijke gerechten en passende wijnen, dan is dat ‘totalmente impressionante’! Een dag om nooit meer te vergeten! Laat je verleiden tot het nemen van een kijkje in De Verzameling, maak een afspraak met mij voor een bezichtiging. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten. Marie-José van Hekke

De Verzameling

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kerk
 • icon Origineel
thema
 • icon Romantisch
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 50 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: <= 50 gasten

De Verzameling

De Verzameling in Westervoort is een idyllisch kerkje waar je voor de wet kunt trouwen temidden van bijzondere kunst!

Romantisch (Italiaans) trouwen in De Verzameling

Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie, een locatie die romantiek, emotie en beleving uitstraalt, dan zijn jullie zeer welkom in de sfeervolle omgeving van De Verzameling in Westervoort. Een totaal verbouwd kerkje waar je voor de wet kunt trouwen te midden van bijzondere kunst.. Laat je verleiden door de prachtige lichtval, de uitstraling van de ruimte, kortom laat je verleiden door de liefde waarmee deze ruimte is vormgegeven door het interieurontwerpbureau dat zich hier dagelijks mee bezig houdt.

Wij zorgen ervoor dat de bezegeling van het huwelijk plaats gaat vinden in de juiste sfeer, met een glaasje Prosecco om op jullie geluk te proosten en het aansnijden van de bruidstaart om jullie geluk te delen met de aanwezigen.

Wanneer jullie met jullie gasten daarna willen aanschuiven aan een Italiaans gedekte tafel, helemaal in Italiaanse sferen, met heerlijke gerechten en passende wijnen, dan is dat ‘totalmente impressionante’!

Een dag om nooit meer te vergeten!

Laat je verleiden tot het nemen van een kijkje in De Verzameling, maak een afspraak met mij voor een bezichtiging.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Marie-José van Hekke

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden