DierenPark Amersfoort

Beleef de mooiste dag van uw leven in de bijzondere sferen van het DierenPark tussen ruim 1500 dieren. Voor een uitgebreid huwelijksdiner en een bruisende feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele DierenPark is een officiële trouwlocatie. Zo kunt u trouwen op de Savannebrug, in het olifantenverblijf Rijk der Reuzen of in de Stad der Oudheid. Wij laten u graag de unieke locaties zien! Elkaar het ‘jawoord’ geven in de dierentuin zal er gegarandeerd voor zorgen, dat uw trouwdag de mooiste dag uit uw leven word. U kunt bijvoorbeeld trouwen in het sfeervolle Paleis van Koning Darius. Deze ruimte wordt speciaal ingericht als ‘trouwzaal’, inclusief romantische rozenblaadjes en brandende kaarsjes. Onder het toeziend oog van de gieren, tijgers en jakhalzen geeft u elkaar het jawoord. De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de huwelijksplechtigheid te midden van de dieren en de andere genodigden. Nadat u elkaar het jawoord heeft gegeven kunt u de bruidstaart aansnijden en samen een toast uitbrengen. Vervolgens kunt u samen met de fotograaf foto’s gaan maken in het park. De dierentuin is een prachtig decor voor uw fotoreportage. Terwijl u foto’s maakt in het park, kan één van onze gidsen uw gasten meenemen voor een rondleiding langs de dieren. De opbrengst van de rondleiding gaat naar diverse natuur- en soortbehoudprojecten. Na het officiële deel kunt u deze feestelijke dag voortzetten in één van onze thematisch ingerichte feestzalen. U kunt bij ons uitgebreid dineren, uitgeserveerd of in buffetvorm. Om de dag helemaal compleet te maken kunt u het huwelijk uitgebreid vieren met een spetterend feest. Wij kunnen voor u een dj of entertainment verzorgen, waarbij wij uiteraard luisteren naar uw wensen.

DierenPark Amersfoort

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 50 gasten
 • Feest: > 200 gasten

DierenPark Amersfoort

Beleef de mooiste dag van uw leven in de bijzondere sferen van het DierenPark tussen ruim 1500 dieren. Voor een uitgebreid huwelijksdiner en een bruisende feestavond bent u bij ons aan het juiste adres. Het gehele DierenPark is een officiële trouwlocatie. Zo kunt u trouwen op de Savannebrug, in het olifantenverblijf Rijk der Reuzen of in de Stad der Oudheid. Wij laten u graag de unieke locaties zien!
Elkaar het ‘jawoord’ geven in de dierentuin zal er gegarandeerd voor zorgen, dat uw trouwdag de mooiste dag uit uw leven word. U kunt bijvoorbeeld trouwen in het sfeervolle Paleis van Koning Darius. Deze ruimte wordt speciaal ingericht als ‘trouwzaal’, inclusief romantische rozenblaadjes en brandende kaarsjes. Onder het toeziend oog van de gieren, tijgers en jakhalzen geeft u elkaar het jawoord. De ambtenaar van de burgerlijke stand voltrekt de huwelijksplechtigheid te midden van de dieren en de andere genodigden.
Nadat u elkaar het jawoord heeft gegeven kunt u de bruidstaart aansnijden en samen een toast uitbrengen. Vervolgens kunt u samen met de fotograaf foto’s gaan maken in het park. De dierentuin is een prachtig decor voor uw fotoreportage. Terwijl u foto’s maakt in het park, kan één van onze gidsen uw gasten meenemen voor een rondleiding langs de dieren. De opbrengst van de rondleiding gaat naar diverse natuur- en soortbehoudprojecten.
Na het officiële deel kunt u deze feestelijke dag voortzetten in één van onze thematisch ingerichte feestzalen. U kunt bij ons uitgebreid dineren, uitgeserveerd of in buffetvorm. Om de dag helemaal compleet te maken kunt u het huwelijk uitgebreid vieren met een spetterend feest. Wij kunnen voor u een dj of entertainment verzorgen, waarbij wij uiteraard luisteren naar uw wensen.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden