Dreams Beachhouse

Trouwplannen? Wat is er dan romantischer dan trouwen op het strand? En dan natuurlijk liefst op een bijzonder plekje en met aandacht voor je persoonlijke wensen. Geniet met je voeten in het zand van jullie bijzondere moment samen. Bij Dreams Beachhouse kun je een onvergetelijke dag beleven van de ceremonie tot aan een bruisende feestavond. De uitstraling, indeling en sfeer van Dreams Beachhouse zijn uniek en daarbij is het eten heerlijk. Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig om de ceremonie op ons sfeervolle terras te houden. En bij slecht weer? Dan gaan we naar binnen, net zo bijzonder en intiem. De bruidstaart, de borrel en receptie, het diner met gezelschap of een lekkere ongedwongen barbecue en daarna feest, alles kan. De dag en /of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen. De dag en/of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen. Je kunt bij ons reserveren voor groepen van 15 tot 150 personen. Of je het feestgebeuren aan ons over laat of een weddingplanner alles van A tot Z laat regelen, het kan allemaal. Wij organiseren de catering en indien gewenst de decoratie. Wil je een band of DJ op je feest, ook dat is te regelen. Hou je van een ongedwongen sfeer, met je voetjes in het zand, of op je mooie schoenen voor deze speciale dag... doe je ding!

Dreams Beachhouse

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Beachclub
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Aan het water
 • icon Aan de kust
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Dreams Beachhouse

Trouwplannen? Wat is er dan romantischer dan trouwen op het strand? En dan natuurlijk liefst op een bijzonder plekje en met aandacht voor je persoonlijke wensen. Geniet met je voeten in het zand van jullie bijzondere moment samen.

Bij Dreams Beachhouse kun je een onvergetelijke dag beleven van de ceremonie tot aan een bruisende feestavond. De uitstraling, indeling en sfeer van Dreams Beachhouse zijn uniek en daarbij is het eten heerlijk. Bij mooi weer is het natuurlijk geweldig om de ceremonie op ons sfeervolle terras te houden. En bij slecht weer? Dan gaan we naar binnen, net zo bijzonder en intiem.

De bruidstaart, de borrel en receptie, het diner met gezelschap of een lekkere ongedwongen barbecue en daarna feest, alles kan. De dag en /of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen. De dag en/of avond is geheel naar eigen wens in te vullen. Er zijn slaapplaatsen in de buurt voor gezelschappen die van wat verder weg komen.
Je kunt bij ons reserveren voor groepen van 15 tot 150 personen. Of je het feestgebeuren aan ons over laat of een weddingplanner alles van A tot Z laat regelen, het kan allemaal. Wij organiseren de catering en indien gewenst de decoratie. Wil je een band of DJ op je feest, ook dat is te regelen. Hou je van een ongedwongen sfeer, met je voetjes in het zand, of op je mooie schoenen voor deze speciale dag... doe je ding!

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden