Finley het Witte Huis

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Finley Het Witte Huis. Wij van Finley begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is. Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, met een uitzicht die u meevoert naar de Cote d'azur, betreedt u een nieuwe wereld. Een wereld waarin een geweldig ontvangst de standaard is, bedieningsmedewerkers enthousiast zijn en een persoonlijke ceremoniemeester altijd uw wensen voorop zet. Een wereld waarin aandacht is voor de kleinste details, in aankleding, muziek, en uiteraard voor uw huwelijk. Een wereld die blijft verrassen. Trouwen bij Finley Het Witte Huis is een onvergetelijke belevenis, voor zowel u als uw gasten. Hieronder een kleine selectie van wat u sowieso al standaard krijgt bij Finley Het Witte Huis als u bij ons trouwt; - Moderne en intiem interieur - Eigen jachthaven - Adembenemend uitzicht - Tuin grenzend aan het water - Fakkels die het aanzicht verwarmen - Verfrissende Rituals aroma’s - Robuuste kaarsen en kussens voor in de lounge in kleuren naar wens - Achtergrondmuziek in alle ruimtes - Sfeerverlichting (LED) in Het Witte Huis en rondom Het Witte Huis in kleur naar wens Zoekt u als weddingplanner nog een bijzonder mooie locatie voor uw bruidspaar op deze data? Doe een informatie aanvraag voor de beschikbare data. De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet? Finley maakt graag uw offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. Daarnaast hebben we voor uw dag-en avondgasten ook 2 uitgebreide programma’s te weten: Finley Classic & Finley Exclusive. Deze programma’s worden met per persoonsprijzen aangeboden. De complete dag, aangeboden op de meest bijzondere locatie van Nederland en geleid door een professional team dat ‘Experience the Difference’ voorop stelt. Wij bieden ongekend veel mogelijkheden tot uitbreiding. Onbereikbaar? Zeker niet! Op maandag, dinsdag of woensdag is ‘Het Witte Huis’ met een zeer aantrekkelijk arrangement bereikbaarder dan ooit voor bruidsparen die hun trouwdroom graag in vervulling zien gaan. Een huwelijk bij Finley "Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water. *Let op. Finley hanteert in de maanden Juni & September een minimale besteding van € 12.500,- op de vrijdagen en zaterdagen en € 7000,- op doordeweekse dagen. In de overige maanden is er een minimale besteding van €10.000,- op de vrijdagen en zaterdagen. Op de overige dagen hanteren wij geen minimale besteding.

Finley het Witte Huis

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Herenhuis
 • icon Origineel
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
 • icon > 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Aan het water
Extra opties
 • icon Helikopterplaats
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 4 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Finley het Witte Huis!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Finley het Witte Huis heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Finley het Witte Huis

Een dag om nooit te vergeten, dat betekent uw huwelijk bij Finley Het Witte Huis.

Wij van Finley begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit is. Gelegen aan de Loosdrechtse plassen, met een uitzicht die u meevoert naar de Cote d'azur, betreedt u een nieuwe wereld. Een wereld waarin een geweldig ontvangst de standaard is, bedieningsmedewerkers enthousiast zijn en een persoonlijke ceremoniemeester altijd uw wensen voorop zet. Een wereld waarin aandacht is voor de kleinste details, in aankleding, muziek, en uiteraard voor uw huwelijk. Een wereld die blijft verrassen.

Trouwen bij Finley Het Witte Huis is een onvergetelijke belevenis, voor zowel u als uw gasten. Hieronder een kleine selectie van wat u sowieso al standaard krijgt bij Finley Het Witte Huis als u bij ons trouwt;
- Moderne en intiem interieur
- Eigen jachthaven
- Adembenemend uitzicht
- Tuin grenzend aan het water
- Fakkels die het aanzicht verwarmen
- Verfrissende Rituals aroma’s
- Robuuste kaarsen en kussens voor in de lounge in kleuren naar wens
- Achtergrondmuziek in alle ruimtes
- Sfeerverlichting (LED) in Het Witte Huis en rondom Het Witte Huis in kleur naar wens

Zoekt u als weddingplanner nog een bijzonder mooie locatie voor uw bruidspaar op deze data? Doe een informatie aanvraag voor de beschikbare data. De huwelijksdag is de mooiste dag van je leven. Vooral als het aan Finley ligt. Wij hebben als officieel geregistreerde trouwlocatie immers alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken. Niet voor niets is Het Witte Huis bekroond met de Toptrouwlocatie Award 2012 & 2014! Wat te denken van een romantische omgeving met sfeervolle entree en een knisperend haardvuurtje dat je welkom heet?

Finley maakt graag uw offerte compleet naar uw wensen geheel op maat. Daarnaast hebben we voor uw dag-en avondgasten ook 2 uitgebreide programma’s te weten: Finley Classic & Finley Exclusive. Deze programma’s worden met per persoonsprijzen aangeboden.

De complete dag, aangeboden op de meest bijzondere locatie van Nederland en geleid door een professional team dat ‘Experience the Difference’ voorop stelt. Wij bieden ongekend veel mogelijkheden tot uitbreiding. Onbereikbaar? Zeker niet! Op maandag, dinsdag of woensdag is ‘Het Witte Huis’ met een zeer aantrekkelijk arrangement bereikbaarder dan ooit voor bruidsparen die hun trouwdroom graag in vervulling zien gaan.

Een huwelijk bij Finley "Het Witte Huis’’ staat garant voor pure romantiek, zorgeloos genieten en uitmuntende service voor u èn uw gasten. Dit alles in een stijlvolle en adembenemende omgeving aan het water.

*Let op. Finley hanteert in de maanden Juni & September een minimale besteding van € 12.500,- op de vrijdagen en zaterdagen en € 7000,- op doordeweekse dagen. In de overige maanden is er een minimale besteding van €10.000,- op de vrijdagen en zaterdagen. Op de overige dagen hanteren wij geen minimale besteding.

Maak online uw eigen offerte bij Finley het Witte Huis!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Finley het Witte Huis heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden