Fort Resort Beemster

Een droom bruiloft in werelderfgoed de Beemster in een omgetoverd fort tot luxe resort Loop Fort Resort Beemster binnen en ervaar direct de bijzondere ambiance en wordt verliefd op deze bijzondere locatie. Bij Fort Resort Beemster is alles onder een dak mogelijk van het geven van het ja-woord, diner, een spetterend feest en de huwelijksnacht. Geef elkaar het ja-woord in de buitenlucht op het sfeervolle terras of onder het glazen dak in de Fort zaal in een groot of intiem gezelschap. Alles is mogelijk. De Fort zaal ligt aan het terras en heeft een eigen bar en keuken. In de Fort zaal is de unieke robuuste fort muur zichtbaar en hangt een moderne kroonluchter. Voor het huwelijksdiner kunnen jullie kiezen uit een gezellige barbecue of een mooi gastronomisch diner van drie tot zes gangen. Na een relax momentje kan een spetterende feestavond beginnen. Kiezen jullie voor een band of een DJ? De keuze is aan jullie! Na een onvergetelijke dag overnachten jullie in een van de voormalige manschapslokalen die zijn omgetoverd tot luxe kamers en suites. Vrienden en familie kunnen ook blijven overnachten. Er zijn namelijk 14 luxe kamers en 2 suites. Na de huwelijksnacht genieten jullie van een verwen ontbijt en daarna relaxen jullie in de Spa & Wellness van het resort. Fort Resort Beemster is landelijk gelegen maar toch dichtbij en op slechts 20 minuten van steden als Amsterdam, Alkmaar, Purmerend en Volendam. NIEUW! Q.E.D. luxe salonboot De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot. Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen. Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer.

Fort Resort Beemster

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
 • icon Hotel
 • icon Origineel
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Overnachten
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 200 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Fort Resort Beemster

Een droom bruiloft in werelderfgoed de Beemster in een omgetoverd fort tot luxe resort

Loop Fort Resort Beemster binnen en ervaar direct de bijzondere ambiance en wordt verliefd op deze bijzondere locatie.
Bij Fort Resort Beemster is alles onder een dak mogelijk van het geven van het ja-woord, diner, een spetterend feest en de huwelijksnacht.

Geef elkaar het ja-woord in de buitenlucht op het sfeervolle terras of onder het glazen dak in de Fort zaal in een groot of intiem gezelschap. Alles is mogelijk.
De Fort zaal ligt aan het terras en heeft een eigen bar en keuken. In de Fort zaal is de unieke robuuste fort muur zichtbaar en hangt een moderne kroonluchter.
Voor het huwelijksdiner kunnen jullie kiezen uit een gezellige barbecue of een mooi gastronomisch diner van drie tot zes gangen. Na een relax momentje kan een spetterende feestavond beginnen. Kiezen jullie voor een band of een DJ? De keuze is aan jullie!

Na een onvergetelijke dag overnachten jullie in een van de voormalige manschapslokalen die zijn omgetoverd tot luxe kamers en suites. Vrienden en familie kunnen ook blijven overnachten. Er zijn namelijk 14 luxe kamers en 2 suites.
Na de huwelijksnacht genieten jullie van een verwen ontbijt en daarna relaxen jullie in de Spa & Wellness van het resort.

Fort Resort Beemster is landelijk gelegen maar toch dichtbij en op slechts 20 minuten van steden als Amsterdam, Alkmaar, Purmerend en Volendam.

NIEUW! Q.E.D. luxe salonboot
De Q.E.D. is een authentieke bakdekker gerestaureerd tot luxe salonboot.
Voorheen lag dit prachtige schip in Amsterdam bij het Amstel hotel, maar nu is het gelegen in de Beemster en vaart sinds 2018 onder de vlag van Fort Resort Beemster. De Q.E.D. heeft een prachtige bar, moderne keuken, toilet, verwarming, wifi & audioapparatuur met usb en heeft een capaciteit voor maximaal 35 personen en zittend 20 personen.

Op de Q.E.D. geniet u samen met vrienden, relaties, collega’s of familie van een bijzondere vaarbeleving tijdens een borrel, lunch, high tea of diner. Proef seizoensgebonden gerechten, gemaakt in de moderne keuken en bijpassende wijnen aan boord van de Q.E.D. De schipper vaart richting Amsterdam of het Alkmaardermeer.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden