Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude is door zijn ligging midden in het natuur een prachtige plek om de dag van uw leven te vieren. De gezellige en gemoedelijke sfeer in combinatie met de mooie ruimtes, de luxe aankleding en de mogelijkheid om bij mooi weer ook heerlijk buiten te vertoeven maken onze locatie tot iets unieks. Onze professionele keukenbrigade vult de dag graag naar uw wensen in, of u nu kiest voor een mooi diner, een heerlijk buffet of een uitgebreid walking diner, zij zullen u en uw gasten niet teleurstellen. Ons bedienend personeel is naast professioneel ook zeer vriendelijk en enthousiast en maakt het u graag naar de zin. Waterkantzaal De Waterkant biedt dankzij het aangrenzende terras de ideale mogelijkheid voor een bruiloft waarbij des gewenst binnen en buiten in elkaar over kunnen vloeien. Deze ruimte heeft een prachtig wijds uitzicht over de golfbaan en het water. Het heeft een eigen ingang, bar en terras, dit maakt deze ruimte zeer geschikt voor de dag van uw leven. Bij mooi weer heeft u de mogelijkheid om buiten foto’s te maken op de golfbaan, wat garant staat voor bijzondere plaatjes. Hooischuur De Hooischuur is de ideale plek voor een smakelijke lunch, ceremonie, receptie, feest of een uitgebreid diner. U zit apart maar voelt toch de aansluiting bij de gezelligheid van de brasserie. Aan beide kanten van de Hooischuur liggen ruime terrassen welke door de openslaande deuren goed bereikbaar zijn. Het terras aan de zuidzijde biedt prachtig uitzicht op de 18e hole waar u kunt genieten in een select gezelschap. Voorhuys In het stijlvolle Voorhuys kunt u met een intiem gezelschap dineren, lunchen of de ceremonie houden. Het Voorhuys heeft een eigen terras wat uitzicht biedt op de 18e hole, vanuit hier kunt u ook genieten van mooie vergezichten en de velen waterpartijen die Golfbaan Spaarnwoude rijk is. Deze ruimte heeft werkelijk alles om u dag onvergetelijk te maken.

Golfbaan Spaarnwoude

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: > 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Golfbaan Spaarnwoude

Golfbaan Spaarnwoude is door zijn ligging midden in het natuur een prachtige plek om de dag van uw leven te vieren. De gezellige en gemoedelijke sfeer in combinatie met de mooie ruimtes, de luxe aankleding en de mogelijkheid om bij mooi weer ook heerlijk buiten te vertoeven maken onze locatie tot iets unieks.

Onze professionele keukenbrigade vult de dag graag naar uw wensen in, of u nu kiest voor een mooi diner, een heerlijk buffet of een uitgebreid walking diner, zij zullen u en uw gasten niet teleurstellen. Ons bedienend personeel is naast professioneel ook zeer vriendelijk en enthousiast en maakt het u graag naar de zin.


Waterkantzaal
De Waterkant biedt dankzij het aangrenzende terras de ideale mogelijkheid voor een bruiloft waarbij des gewenst binnen en buiten in elkaar over kunnen vloeien. Deze ruimte heeft een prachtig wijds uitzicht over de golfbaan en het water. Het heeft een eigen ingang, bar en terras, dit maakt deze ruimte zeer geschikt voor de dag van uw leven. Bij mooi weer heeft u de mogelijkheid om buiten foto’s te maken op de golfbaan, wat garant staat voor bijzondere plaatjes.

Hooischuur
De Hooischuur is de ideale plek voor een smakelijke lunch, ceremonie, receptie, feest of een uitgebreid diner. U zit apart maar voelt toch de aansluiting bij de gezelligheid van de brasserie. Aan beide kanten van de Hooischuur liggen ruime terrassen welke door de openslaande deuren goed bereikbaar zijn. Het terras aan de zuidzijde biedt prachtig uitzicht op de 18e hole waar u kunt genieten in een select gezelschap.

Voorhuys
In het stijlvolle Voorhuys kunt u met een intiem gezelschap dineren, lunchen of de ceremonie houden. Het Voorhuys heeft een eigen terras wat uitzicht biedt op de 18e hole, vanuit hier kunt u ook genieten van mooie vergezichten en de velen waterpartijen die Golfbaan Spaarnwoude rijk is. Deze ruimte heeft werkelijk alles om u dag onvergetelijk te maken.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden