Green Village

Zorgeloos genieten van jullie eigen bruiloft. Kan dat? Bij Green Village zeker! Er valt al over zoveel dingen na te denken, zoals de bruidstaart, culinaire invulling, decoratie, gastenlijst en bruidsvideo. Als jullie je huwelijksdag bij Green Village vieren, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij denken graag met jullie mee, zodat jullie volop kunnen genieten van een onvergetelijke dag. Landelijk relaxen, stedelijk genieten. Green Village biedt de combinatie van gemak en luxe. Wij leggen jullie als bruidspaar en jullie gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Zo wordt deze bijzondere dag precies zoals jullie voor ogen hadden. Want de mooiste dag van jullie leven… verdient de mooiste locatie. De hele dag zoals jullie het wensen Lijkt het je niet heerlijk om jullie ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie centraal in het land te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel. Een locatie die bovendien de hele dag exclusief is gereserveerd voor jullie bruiloft? Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie eigen gezelschap. Bovendien hoef je bij Green Village niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunnen jullie romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar jullie ceremonie valt bij regen absoluut ook niet in het water. In dat geval trouwen jullie warm en knus in een van de prachtige sfeervolle ruimtes in de boerderij. Culinair genieten in de juiste sfeer Welke sfeer past bij jullie en bij jullie bruiloft? Het ongedwongene van samen tafelen op ons prachtige terras tussen de fruitbomen in de tuin? Het chique van borrelen in een luxe en trendy loungebar? Het is voor ons altijd weer een leuke uitdaging om de sfeer te creëren die bij jullie en jullie gasten past. Onze chef-kok verzorgt samen met zijn team de heerlijkste gerechten en samen stellen we graag jullie eigen culinaire invulling samen.

Green Village

  RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Landgoed
Budget
 • icon 7500 - 10.000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Modern
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Green Village

Zorgeloos genieten van jullie eigen bruiloft. Kan dat? Bij Green Village zeker! Er valt al over zoveel dingen na te denken, zoals de bruidstaart, culinaire invulling, decoratie, gastenlijst en bruidsvideo. Als jullie je huwelijksdag bij Green Village vieren, hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij denken graag met jullie mee, zodat jullie volop kunnen genieten van een onvergetelijke dag.


Landelijk relaxen, stedelijk genieten.
Green Village biedt de combinatie van gemak en luxe. Wij leggen jullie als bruidspaar en jullie gasten graag in de watten en zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Zo wordt deze bijzondere dag precies zoals jullie voor ogen hadden. Want de mooiste dag van jullie leven… verdient de mooiste locatie.


De hele dag zoals jullie het wensen
Lijkt het je niet heerlijk om jullie ceremonie, receptie, diner en feest op één locatie centraal in het land te laten plaatsvinden? Dat scheelt een hoop geregel. Een locatie die bovendien de hele dag exclusief is gereserveerd voor jullie bruiloft? Zo kunnen jullie optimaal genieten van jullie eigen gezelschap. Bovendien hoef je bij Green Village niet vooruit te lopen op het grillige Nederlandse weer. Bij mooi weer kunnen jullie romantisch buiten onder de appelboom trouwen, maar jullie ceremonie valt bij regen absoluut ook niet in het water. In dat geval trouwen jullie warm en knus in een van de prachtige sfeervolle ruimtes in de boerderij.


Culinair genieten in de juiste sfeer
Welke sfeer past bij jullie en bij jullie bruiloft? Het ongedwongene van samen tafelen op ons prachtige terras tussen de fruitbomen in de tuin? Het chique van borrelen in een luxe en trendy loungebar? Het is voor ons altijd weer een leuke uitdaging om de sfeer te creëren die bij jullie en jullie gasten past. Onze chef-kok verzorgt samen met zijn team de heerlijkste gerechten en samen stellen we graag jullie eigen culinaire invulling samen.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden