Groene Liede

Groene Liede in Vijfhuizen is een officiële trouwlocatie. Eindelijk is het moment daar! Je wordt ten huwelijk gevraagd en je zegt volmondig ´JA´! Voor de grote dag moet nu van alles worden geregeld. Ontzettend leuk, maar ook heel spannend en een grote uitdaging. De locatie, muziek, taart, fotograaf, kleding en het eten, hoe maak je de juiste keuzes? Geen stress, op een ongedwongen manier loodsen wij jullie persoonlijk door de voorbereidingen heen. Op deze manier zal jullie huwelijksdag ontspannen beginnen en hoeven jullie alleen maar oog voor elkaar en voor jullie gasten te hebben. In privésfeer genieten jullie van al het moois dat jullie huwelijksdag te bieden heeft. Na het oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet en vrijblijvend voorstel. Jullie zullen tijdens de voorbereidingen en op de huwelijksdag zelf zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien. De locatie wordt naar jullie wensen ingedeeld met statafels, zitplaatsen of een combinatie daarvan. De sfeervolle open haard, de bar en de ruime dansvloer staan garant om van jullie huwelijksdag een groots en uniek feest te maken. Onze huis DJ zal jullie feest een enorme boost geven. Verzorgen jullie liever zelf de muziek, dan is dit uiteraard ook mogelijk. In onze prachtig aangelegde tuin staat een romantisch prieel. Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om in het trouwprieel jullie trouwbeloften uit te spreken. Voor de kleintjes is er in de totaal afgesloten tuin een trampoline, springkussen en een speeltoestel aanwezig. Onze locatie is tevens voorzien van airconditioning, een baby verschoonruimte, invalidentoilet en een inpandige bbq, zodat er het hele jaar door gebarbecued kan worden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij zullen er alles aan doen om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke feestdag te maken! Met gastvrije groeten, Team Groene Liede

Groene Liede

10,0 RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Boerderij
 • icon Origineel
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
thema
 • icon Romantisch
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Toegankelijk invaliden
Capaciteit
 • 1 zaal
 • Receptie: <= 100 gasten
 • Ceremonie: <= 150 gasten
 • Feest: <= 150 gasten

Groene Liede

Groene Liede in Vijfhuizen is een officiële trouwlocatie.

Eindelijk is het moment daar! Je wordt ten huwelijk gevraagd en je zegt volmondig ´JA´!
Voor de grote dag moet nu van alles worden geregeld. Ontzettend leuk, maar ook heel spannend en een grote uitdaging. De locatie, muziek, taart, fotograaf, kleding en het eten, hoe maak je de juiste keuzes? Geen stress, op een ongedwongen manier loodsen wij jullie persoonlijk door de voorbereidingen heen. Op deze manier zal jullie huwelijksdag ontspannen beginnen en hoeven jullie alleen maar oog voor elkaar en voor jullie gasten te hebben. In privésfeer genieten jullie van al het moois dat jullie huwelijksdag te bieden heeft.

Na het oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet en vrijblijvend voorstel. Jullie zullen tijdens de voorbereidingen en op de huwelijksdag zelf zoveel mogelijk dezelfde gezichten zien.

De locatie wordt naar jullie wensen ingedeeld met statafels, zitplaatsen of een combinatie daarvan. De sfeervolle open haard, de bar en de ruime dansvloer staan garant om van jullie huwelijksdag een groots en uniek feest te maken. Onze huis DJ zal jullie feest een enorme boost geven. Verzorgen jullie liever zelf de muziek, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

In onze prachtig aangelegde tuin staat een romantisch prieel. Als officiële trouwlocatie is het mogelijk om in het trouwprieel jullie trouwbeloften uit te spreken.

Voor de kleintjes is er in de totaal afgesloten tuin een trampoline, springkussen en een speeltoestel aanwezig. Onze locatie is tevens voorzien van airconditioning, een baby verschoonruimte, invalidentoilet en een inpandige bbq, zodat er het hele jaar door gebarbecued kan worden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Wij zullen er alles aan doen om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke feestdag te maken!

Met gastvrije groeten,

Team Groene Liede

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden