Haddock Amsterdam

rouwen aan het water in een informele stijl ! Haddock leent zich perfect voor een bruiloft en heeft als locatie al vaak haar (bruilofts)diensten bewezen. Door het grote terras rondom het restaurant zijn er mogelijkheden om zowel bij mooi als slecht weer een fantastische bruiloft te vieren. Het restaurant is perfect om te bouwen tot een dans en feestlocatie. Qua eten is er natuurlijk ook van alles mogelijk met diner of lunchbuffet of lekker buiten bij mooi weer aan de BBQ. Wij van Haddock vinden de wensen van het bruidspaar het belangrijkst en maken een voorstel op maat. Bij ons is niet snel iets te gek en in het verleden zijn vrijwel alle wensen mogelijk gebleken. Vraag vrijblijvend om meer info of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Al uw wensen zijn bespreekbaar, zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden. Voor informatie omtrent de diverse mogelijkheden, neem contact met ons op via 020-6633315 of mail naar info@haddockamsterdam.nl.

Haddock Amsterdam

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Aan het water
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 2 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Haddock Amsterdam

rouwen aan het water in een informele stijl !

Haddock leent zich perfect voor een bruiloft en heeft als locatie al vaak haar (bruilofts)diensten bewezen. Door het grote terras rondom het restaurant zijn er mogelijkheden om zowel bij mooi als slecht weer een fantastische bruiloft te vieren.
Het restaurant is perfect om te bouwen tot een dans en feestlocatie. Qua eten is er natuurlijk ook van alles mogelijk met diner of lunchbuffet of lekker buiten bij mooi weer aan de BBQ.
Wij van Haddock vinden de wensen van het bruidspaar het belangrijkst en maken een voorstel op maat. Bij ons is niet snel iets te gek en in het verleden zijn vrijwel alle wensen mogelijk gebleken.
Vraag vrijblijvend om meer info of maak geheel vrijblijvend een afspraak. Al uw wensen zijn bespreekbaar, zowel binnen als buiten zijn er diverse mogelijkheden. Voor informatie omtrent de diverse mogelijkheden, neem contact met ons op via 020-6633315 of mail naar info@haddockamsterdam.nl.

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden