Het Houtse Meer

Bij Het Houtse Meer kom je om samen te genieten. Relaxen op het terras, genieten van het prachtige uitzicht over het water. Samen lunchen, borrelen of samen planken oftewel foodsharing in de avond. Vitaal vergaderen, een bijzonder bedrijfsevent of een pure, anders-dan-anders beleving van je bruiloft. Regelmatig organiseren we een foodmarkt. Ontdek Het Houtse Meer! Modern paviljoen aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda, met uitzicht over het water. Wat is er mooier dan trouwen met je voeten in het zand? De trouwceremonie op onze trouwlocatie vindt plaats aan de rand van het meer op het ceremoniestrand. Muziekje, witte trouwstoeltjes voor de gasten met uitzicht op het meer. Hoe romantisch wil je het hebben? Er wordt ook altijd een slecht weer scenario gemaakt voor een trouwceremonie binnen, maar gezien de tent, kan de ceremonie al snel buiten kan plaats vinden. Veel bruidsparen en hun gasten roemen de relaxte, serene en niet Nederlandse sfeer aan het water. Ook de flexibiliteit van onze moderne locatie wordt gezien als een pre. De zalen zijn zo opgezet dat ze groter en kleiner gemaakt kunnen worden en op verschillende manieren ingericht. Vele mogelijkheden daarnaast als lunchen in de buitenlucht, barbecue aan het water, foodfestival bruiloft, stoere haarden op de terrassen, wij denken heel graag mee in een anders-dan-anders beleving van je bruiloft!

Het Houtse Meer

  RAPPORTCIJFER

0 recensies
Soort locatie
 • icon Beachclub
 • icon Restaurant
Budget
 • icon 2500 - 5000 euro
 • icon 5000 - 7500 euro
thema
 • icon Modern
 • icon Aan het water
 • icon Bosrijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
 • icon Buiten trouwen
 • icon Exclusief huurbaar
Capaciteit
 • 3 zalen
 • Receptie: > dan 200 gasten
 • Ceremonie: <= dan 200 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Maak online uw eigen offerte bij Het Houtse Meer!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Het Houtse Meer heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Het Houtse Meer

Bij Het Houtse Meer kom je om samen te genieten. Relaxen op het terras, genieten van het prachtige uitzicht over het water. Samen lunchen, borrelen of samen planken oftewel foodsharing in de avond. Vitaal vergaderen, een bijzonder bedrijfsevent of een pure, anders-dan-anders beleving van je bruiloft. Regelmatig organiseren we een foodmarkt.
Ontdek Het Houtse Meer! Modern paviljoen aan de bosrand tussen Oosterhout en Breda, met uitzicht over het water.

Wat is er mooier dan trouwen met je voeten in het zand? De trouwceremonie op onze trouwlocatie vindt plaats aan de rand van het meer op het ceremoniestrand. Muziekje, witte trouwstoeltjes voor de gasten met uitzicht op het meer. Hoe romantisch wil je het hebben? Er wordt ook altijd een slecht weer scenario gemaakt voor een trouwceremonie binnen, maar gezien de tent, kan de ceremonie al snel buiten kan plaats vinden.

Veel bruidsparen en hun gasten roemen de relaxte, serene en niet Nederlandse sfeer aan het water. Ook de flexibiliteit van onze moderne locatie wordt gezien als een pre. De zalen zijn zo opgezet dat ze groter en kleiner gemaakt kunnen worden en op verschillende manieren ingericht. Vele mogelijkheden daarnaast als lunchen in de buitenlucht, barbecue aan het water, foodfestival bruiloft, stoere haarden op de terrassen, wij denken heel graag mee in een anders-dan-anders beleving van je bruiloft!

Maak online uw eigen offerte bij Het Houtse Meer!

catle image
Prijsopgave? MagicOfferte planner

Het Houtse Meer heeft de Magic Offerte Planner. Hiermee maakt u online, in 5 minuten, een eigen gedetailleerde offerte! Kies zelf online uw diner, hapjes, drankjes, decoratie en... nog veel meer!

Start mijn offerte Wat is dit?

Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden