Het Nederlands Openluchtmuseum

Als je trouwt in het Nederlands Openluchtmuseum, kies je voor intimiteit en nostalgie. Daar hoort de natuurlijke rust bij, die het hele park uitstraalt. Jullie persoonlijke wensen en ideeën zijn uitgangspunt voor een onvergetelijke dag op een historische locatie. Het Nederlands Openluchtmuseum is een officiële trouwlocatie in de gemeente Arnhem en je geeft elkaar het ja-woord in het bijzondere Zeeuwse kerkje of in de Pronk-of Herenkamer van de Kasteelboerderij. Voor de receptie, diner en het feest kunnen jullie kiezen uit verschillende locaties, van intiem tot groots. Natuurlijk is het vervoer op deze dag stijlvol. Zo kunnen jullie worden vervoerd in de roomwitte Arnhemse tram of per paard en wagen. En het feest mag gerust tot in de late uurtjes doorgaan, want de buren zijn ver te zoeken! Jullie volledige trouwdag kan uitstekend bij ons gevierd worden. We houden rekening met jullie, als kersvers echtpaar, maar natuurlijk ook met jullie gasten. Als jullie met de trouwfotograaf op pad gaan in het museumpark, maken de gasten kennis met huwelijkstradities van vroeger tijdens het arrangement ‘Buurt en Bruiloft’. De mooiste locaties voor jullie reportage 1. Brug Zaanse Buurt 2. Blauw Los Hoes 3. Foto vanuit de Tram 4. Laantje bij het sleutelhek 5. Formele tuin 6. Van Gend en Loos plateau

Het Nederlands Openluchtmuseum

10,0 RAPPORTCIJFER
Soort locatie
 • icon Kerk
 • icon Museum
thema
 • icon Romantisch
 • icon Klassiek
 • icon Landelijk
Extra opties
 • icon Officiele trouwlocatie
Capaciteit
 • Meer dan 4 zalen
 • Receptie: <= 150 gasten
 • Ceremonie: <= 100 gasten
 • Feest: > 200 gasten

Het Nederlands Openluchtmuseum

Als je trouwt in het Nederlands Openluchtmuseum, kies je voor intimiteit en nostalgie. Daar hoort de natuurlijke rust bij, die het hele park uitstraalt.

Jullie persoonlijke wensen en ideeën zijn uitgangspunt voor een onvergetelijke dag op een historische locatie. Het Nederlands Openluchtmuseum is een officiële trouwlocatie in de gemeente Arnhem en je geeft elkaar het ja-woord in het bijzondere Zeeuwse kerkje of in de Pronk-of Herenkamer van de Kasteelboerderij.
Voor de receptie, diner en het feest kunnen jullie kiezen uit verschillende locaties, van intiem tot groots. Natuurlijk is het vervoer op deze dag stijlvol. Zo kunnen jullie worden vervoerd in de roomwitte Arnhemse tram of per paard en wagen. En het feest mag gerust tot in de late uurtjes doorgaan, want de buren zijn ver te zoeken!

Jullie volledige trouwdag kan uitstekend bij ons gevierd worden. We houden rekening met jullie, als kersvers echtpaar, maar natuurlijk ook met jullie gasten. Als jullie met de trouwfotograaf op pad gaan in het museumpark, maken de gasten kennis met huwelijkstradities van vroeger tijdens het arrangement ‘Buurt en Bruiloft’.

De mooiste locaties voor jullie reportage
1. Brug Zaanse Buurt
2. Blauw Los Hoes
3. Foto vanuit de Tram
4. Laantje bij het sleutelhek
5. Formele tuin
6. Van Gend en Loos plateau


Offerte aanvragen

Uw gegevens

Wanneer gaan jullie trouwen?

Welke gelegenheden wilt uw houden?

personen
personen
personen

LET OP!U kunt bij kasteel wijenburg direct een online offerte
maken met de Magic Offerte Planner!

Misschien vind je deze locaties ook interessant

  Meer locaties laden